2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Inşallah öyledir ❤

Anam azıcık kalmışız ya
Son 3te olucam demiştim istikrarliyim

zaten lohusa kadinim etrafinda bi dusunen insan cikmaz herkes ayri bi trip
Efelihayat canim uzme canını benimde ilk bebk de kotu seyler yasamistum rabbime sigindim sutum kesilmeain diye cok dua ettim
uzme canini bebgini düşün yemeğine dikket et insallh

Onu da kullandim ben catlak olmayayim diye o da ise yaramadi catlak olayi zaten bunyesel diyolar catlayacaksan her turlu catliyomussun dogru bnce surmedigim kalmamisti cunku e vitamini hindistan cevizi yagi uzum cekirdegi yagi z. Yagi ohoo neler neler 3lt de su iciyodum olan oldu artik

Ikinci bebemde hic bisi yapmadim yeni catlagim yok en azindan ilkinde yaglar kremler bir suru catlagim var.

allahim ne cektik sariliktan hepimiz. Allah sifa versin hepimizin cocuguna. bizde de 17.13 suan. gıdım gıdim dusuyor.
19dan indi bizimki de... Amin şifa ile geçsin inşallah hepimizin ki kaça düşmesi gerekiyo
Allah şifa versin inşallah.. Bu sarılık anaların içini dağladı vallahi ya inşallah geçecek hepsi dua ile amin canmn inşallah

Kızlar benim özellikle sağ göğsüm taş gibi sertleşti. Oldukça fazla da sızma yapıyor dışarı.
Hatta çocuk ağzına almakta güçlük çekiyor artık.
Sağma mı tavsiye edersiniz?
Sağma işlemini tüm sertlik gidene kadar mı yapmalıyım?
Bir de acaba sağdığım sütü vermeli miyim?
Vermeli isem nasıl?

Benim hep öyle göğüslerim elimle 30 ml kadar sağıyorum ucu iyice yumuşayınca emziriyorum sagdigim sütü buzluğa atıyorum

Nefiis bi hikaye daha! Masallah canim yaa, sahane
Evladini guzellikler bolluklar bereketler icinde anali babali buyutmen dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…