2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaaa harikaaa Allah hayirli etsin saglik sihatle buyutmeyi nasip etsin

Günaydın.
Ne kadar az kalmışız. 9 kişi
Beni de etraf strese sokuyor. Doğmadı mı diye sorarak. Annem de benim gözüme bakıyor. Ihhh desem noldu diyor. Bir seyyyy yokkkk.
Yaşlandıkça soğukkanlılığı gitmiş. Hemşire birde
Ne cok bebişimiz sarılık olmuş. Allah şifa versin hepinize.

Son düzenleme:
Bari bebemiz doğaydı da şu uykusuz geceler bit nimete bineydi. Emzirirdik falan. Böyle boş boş yatağın içinde dön dur Sabaha da çok var
Sabahlar olmasın yine
Antrenman oluyo diyelim ne diyelim ki dön dur kalk dolan yat.. Böyle böyle hazırlanıyor demek ki bünye uykusuzluğa bu saatte acımmm karnım zil çalıyor
gunaaaydin!
bu gece de golu atamayanlar burda miii

dun aksam tuhafti sancilarim, asagilarda bayagi bicaklanmalar filan. bana misin demedi tabiki bizimki yine, israrla icerde kaldi yine.
bikac saate yine hastaneye gidiyoruz, insallah herseyimiz yolundadir. oglusumu bi uyandirip hissedeyim de rahat edeyim

Dün benimde oldu okadar sertti ki oğlum ağzına alamadı gidip sağdım. Onuda mastit yapamam tek damlata kadar boşalt canım yada biraz sağ sonra ver memeyi bebişe

Ayyyy burda burda Günaydın canım,
Nereye gidicez. Gönül isterdi gece suyum geldi kızlar yazmak ama ben anca ishal oldum
Bakalım bugün kontrolde ne diyecek doktor teyzemiz

Efelihayat rüyamda doğum yaparken görmüştüm 2 gün içinde doğum yapmıştı dün gecede elaide yi gördüm hadi bakalim bugün yarin geliyor mu bebis
hayirdir insallah, ayy insallah kuzummm yarina kalmaz bugun gelir insallah!! pazartesi suni ye kalicam diye hafif cekiniyorum yaa. ay insallah!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…