2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin doguramayanlar! Doguranlarla işim olmaz!

Bugün doktor var yine gec saatte. Henuz Mutlu beyfendi uyanmadi, nutellali ekmek yedim bakalim. Babasi da gobek deligime basip reset attı bekliyoruz.
Gece 5 gibi tuvalete kalk, her dönüşte uyan. Yine saglikliyiz buna da şükür. Yikilmadik ayaktayiz leydis. Hamilelik bizi yenemedi!

Yaa artik mutlu yu da dinlemek istiyoruz ciksin artik yaaa

Yaa artik mutlu yu da dinlemek istiyoruz ciksin artik yaaa
Akşam erkekler pisiklete binecek biz de beltur da oturacagiz, herkes telasta ya suyun gelirse!
Ya dedim atla deve değil gideriz hastaneye ki susuz 2 gün yasayabilir içerde. Herkes merakta anayla baba laylaylom
Cocum bi çıksın ağzımıza edecek evladim benim beaaaa anasinin sözünü dinledi aslan olmadı başak olacak

Yaninda biri varsa sorunndegil atarlar arabaya seni suyun aka aka yallah hastaneye edecek evet ona biaey diyemem kaldigi gunlerin acisini cikaracak elbet

Arkadas salin artik su bebeleri

sert memeyi bebek agzina alamaz cnm. once sicak suyla masaj yapark yumusat. biraz sag. sagdigin sut 3 saat disarda durabiliyr. emzir gerekirse ustune kasikla o sutu icir. ya da buzluga at. qgunduz sutu gunduz gece sutu gece verilir.
R Rzg14 ben hic tqkmadim dikislerden dolayi 18 gun oldu dogum yapali simdi taksam faydasi olur mu ki
faydq eder cnm. ben de ara ara kullaniyrm. surekli olunca icim daraliyr.

Çocuk 3 4 aylık olunca bizim sütler yetmiyormuş bol bol depo yapmak lazımmış şimdiden bende fırsat buldukca sagip atıyorum buzluğa
kim demis onu... cok merak ettim. oglumda ne sutum azaldi ne bisj oldu. hatta kesmem gerektiginde sut oyle coktu ki ilac vermek zorunda kaldilar. 20 aylikti o zaman. buzluk sut doluydu 1 posetini bile kullanmadim. 3 aydan sonra sagmadim o zaman.

Kızlar bugün kontrolumde alltan bakarken yine kendimi çok kastın,bebegin başı ve kilosu biraz önde olunca sezeryan günü aldım . Normal doğumu psikolojim kaldıramayacak. Yarın sabah oğlum geliyor
Sağlıkla kucağına al inşallah.. Kolay bir doğumla..

Salamadik kız, günümüz de gecti. Once elaide var sonra K ktphncanne ve ben.
Seninkiler ne kadarlik oldu? Oglan askere gidecek benimkimin daha kırkı yeni çıkacak o kadar fark attin bize
Evde hayat nasıl? Sen nasılsın? Kociskon napiyo?

Kızlar bugün kontrolumde alltan bakarken yine kendimi çok kastın,bebegin başı ve kilosu biraz önde olunca sezeryan günü aldım . Normal doğumu psikolojim kaldıramayacak. Yarın sabah oğlum geliyor
neden kastin anlamadim? rahatsiz mi oluyosun kontrolden? okadar alistim ki, bugun yine ilk ke gordugum bi ebe yapti alttan kontrolumu herhalde 7inci farkli kisi orami burami kurcalayan
hayirlisiyla kavus evladina insallah

ah keskeeeee
bu isler sirasiyla degilmis onu ogrendik kac hafta once dogurup daha hala takvimi silinmeyenler var anacim

Herkes öyle dedi bana sütün yetmeyecek cocuk doymayacak bol bol depola dediler yine yalan habermiymis

R Rzg14 canim sizin tiroid kaç çıkmıştı bizim tiroid çıkmış 5.1 çıkmış üst sınır 5 ilaca gerek yok ama gözlem altında tutmalıyız sarılığı buna bağlı düşmüyor olabilir tiroidlerin çalışmaması sarılığın düşmesini engeller dedi kalca ultrasonuna gidince yine bakılacak

Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunu canım
Ben de sağmıyorum diye tam vicdan azabı çekecektim ki mesajını görüp rahatladım

kontrolumuzden geldik az once. maalesef hala hic acilma yok. minik minik sancilar var ama duzensiz. kalp atislarimizda sorun yok sukur. suyu da yeterli dedi doktor, yarin kontrole gitmeme gerek olmiicak kadar yeterli pazar gunu gidecegiz tekrar.
bugun sakin bi gun dogumhanede dedi doktor, e tamam iste verin suniyi dogurayim madem dedim yemedi uc gun var daha kendisinin gelmesini tercih ediyoruz lutfen frau elaide dedi

ha ebe bu arada eger acilmam olsaydi parmagiyla donecekti ki biraz hareketlensin (daha dogrusu bebegin esi biraz ayrilsin rahimden). acilma olmayinca acilmayan agiza epey ‘masaj’ yapti uyarmak icin, acil susam acil diyoruz artik napalim.

beklemeye devam. carsiyi yuruyusu gozum kesmiyo tek basima, iyice penguen gibi yuruyorum istemsizce, ve agri sizi cok kalcalarimda belimde karnimda. ayrica squat yapamiyorum artik iki gundur, dun kalkistim karnima fena bi kramp girdi. istemiyo bebek. arabayla ufak markete filan maksimum yuruyusum o.
doktordan ciktiktan sonra pastaneye ugradik esimle, iki yaslica polis yolumuzu kestiler resmen ‘dogmak uzere galiba?’ diyerek sizlana sizlana suratini eksiterem yurursen elaide siz yasli teyzelere dert anlatiyosunuz, biz burda hem teyzelere hem amcalara Hamileligimde kac tane yabanci erkege kac gunum kaldigini, evet sadece bitaneye hamile oldugumu, karnimin buyuk oldugunu bildigimi acikladim sayisini bilmiyorum.

Alıştık biz artık muayneye ya, yapacak bisi yok iste dogumda da bin kere bakacaklarmis ya, antrenman oluyor bize
Bakem benim doktor ne diyecek bugün.
Bu arada kardesim de günü gectikten sonra suni ile doğurmuş. Belki ablam da sezeryan olmasa beklerdi, genetik bu tarz şeyler inandim artık.
Catlak kremi gibi, kizlar yazmis ya kullandim ise yaramadi, catlayacagin varsa catliyorsun işte.
Bugün pek hareket etmiyor paşam, o da yoruldu demek.

36+larda beklerken neredeyiz, kul plan yapar kader gülermiş..

dimi? agustos basinda gelecek diye kendimi nasilda sartlandirmistim.

durtukle yinede, bos durmasin. bide dun ve evvelsigun onceki gunlerden daha sakin bi gun gecirdim. hissi olarak sanki asagilara dogru daha cok baski oldu gibime geldi. kosturdukca bu bebekler uyuyo, uyuyuncada yerini daha mi cok seviyolar ne. dinlenmeye devam edicem bugun (baska bi opsiyonum yok gerci..).

elim yuzum bi degisti, sanki sisti. aynaya bakinca bidaha bakiyorum ‘noldu bana yaa’ diyerek. her gun inadina sac fonluyorum makyaj yapiyorum, oglum dogdugunda annesini begensin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…