Canım herkeste aynı sey olacak dıye bırsey yok ılk hamılelık ve ıkıncı hamılelık bıle farklı oluyorken mıllet yuzunden ne hamılekık yasıyoruz ne bebegımızı dogrunbuyutebıkıyor bır toplum baskısı hıc bıtmıyor yıldım bendeHerkes öyle dedi bana sütün yetmeyecek cocuk doymayacak bol bol depola dediler yine yalan habermiymis
ya su lohusalarin sutune takan zihniyetten bana gina geldi ha... benim oglum ayda 1 kusur kilo aliyrdu sirf sutle. 6 ayda ek besjne gecjnce, anne sutunden aldigi kiloyu vermisti. sjmdi de cubuk kraker. kim deduyse duymayin. fazlaysa sut sizi rahatsiz ediyrsa o zaman sagin.Herkes öyle dedi bana sütün yetmeyecek cocuk doymayacak bol bol depola dediler yine yalan habermiymis
tiroidten sarilik dusmeyebiliyor.. bizim laboratuarlar farkli. en yuksek 11 sinir. kizimda 5 cikti. sorun yok o nedenle sukur.
uf kiz 18 agustostu ikimizin gunu dekontrolumuzden geldik az once. maalesef hala hic acilma yok. minik minik sancilar var ama duzensiz. kalp atislarimizda sorun yok sukur. suyu da yeterli dedi doktor, yarin kontrole gitmeme gerek olmiicak kadar yeterlipazar gunu gidecegiz tekrar.
bugun sakin bi gun dogumhanede dedi doktor, e tamam iste verin suniyi dogurayim madem dedim yemediuc gun var daha kendisinin gelmesini tercih ediyoruz lutfen frau elaide dedi
ha ebe bu arada eger acilmam olsaydi parmagiyla donecekti ki biraz hareketlensin (daha dogrusu bebegin esi biraz ayrilsin rahimden). acilma olmayinca acilmayan agiza epey ‘masaj’ yapti uyarmak icin, acil susam acil diyoruz artik napalim.
beklemeye devam. carsiyi yuruyusu gozum kesmiyo tek basima, iyice penguen gibi yuruyorum istemsizce, ve agri sizi cok kalcalarimda belimde karnimda. ayrica squat yapamiyorum artik iki gundur, dun kalkistim karnima fena bi kramp girdi. istemiyo bebek. arabayla ufak markete filan maksimum yuruyusum o.
doktordan ciktiktan sonra pastaneye ugradik esimle, iki yaslica polis yolumuzu kestiler resmen ‘dogmak uzere galiba?’ diyereksizlana sizlana suratini eksiterem yurursen elaide siz yasli teyzelere dert anlatiyosunuz, biz burda hem teyzelere hem amcalara Hamileligimde kac tane yabanci erkege kac gunum kaldigini, evet sadece bitaneye hamile oldugumu, karnimin buyuk oldugunu bildigimi acikladim sayisini bilmiyorum.
16iydim ben ne 18iuf kiz 18 agustostu ikimizin gunu de.. benim aceleci baci 2 agustosu secti.
insallah bugun suyun gelsinde ne oldugunu anlamadan dogurever
Korkuyorum alttan bakilmasindan tansiyonum düştü resmen baktım ben bu işi yapamayacagim gün aldım çıktım . Bebeğimin kafası da 9.63 olmuş gününü beklerse 10olacak ,kilosu da şuan 3600 daha fazla beklemek istemedimneden kastin anlamadim? rahatsiz mi oluyosun kontrolden? okadar alistim ki, bugun yine ilk ke gordugum bi ebe yapti alttan kontrolumuherhalde 7inci farkli kisi orami burami kurcalayan
hayirlisiyla kavus evladina insallah ♥
ah keskeeeee
bu isler sirasiyla degilmis onu ogrendikkac hafta once dogurup daha hala takvimi silinmeyenler var anacim
Benm kuzen de oyle dedi bana depola 2 ay sonra yetmicek dedi.. 3 aylik bebisi var.Herkes öyle dedi bana sütün yetmeyecek cocuk doymayacak bol bol depola dediler yine yalan habermiymis
uzulme kiz. yarin bir gun yazacaksin uykum var, gazi bitmedi vs vs16iydim ben ne 18i
insallah canim insallah!!
ay negatifgiller. insani yoruyorlar. sen simdi depolayim derken bebegin emecegi sutude almis oluyorsun belki. sutyn fazlasj sagilir. durduk yere depolayim diye sagilmazki canim.Benm kuzen de oyle dedi bana depola 2 ay sonra yetmicek dedi.. 3 aylik bebisi var.
Bence onu demelerindeki sebep bebek buyudukce daha fazla ihtiyaci oluyo daha cok besleniyo midesi buyuyo fln ondan heralde diye dusunuyorum sutumuz bitecek diye degil yani bana kuzenim oyle deyince aklima direkt bu geldi.Benm kuzen de oyle dedi bana depola 2 ay sonra yetmicek dedi.. 3 aylik bebisi var.
Aa yok canim durduk yerde sagilir mi bol bol emsin yavrular. bebek bosaltamayinca sisiyo falan o zaman sagiyorum ben. o da sabahlari oluyo bi tek gece az emiyo benmki. Gunde 1 kere sagiyorum.uzulme kiz. yarin bir gun yazacaksin uykum var, gazi bitmedi vs vs
ay negatifgiller. insani yoruyorlar. sen simdi depolayim derken bebegin emecegi sutude almis oluyorsun belki. sutyn fazlasj sagilir. durduk yere depolayim diye sagilmazki canim.
Ay sut mewzusu beni olduruyo yemin ederimndiger ulkelerde de boyle mi bilmiyorum sanki bi koyun inegiyim herkes benden sut bekliyo... dewamli suutun geldimi sutun yetmiyo mu mama anne sutunu tutmaz 18 gundur bu teraneyi dinliyomBenm kuzen de oyle dedi bana depola 2 ay sonra yetmicek dedi.. 3 aylik bebisi var.
Ben artik sagmaya useniyorum gidio odayaAa yok canim durduk yerde sagilir mi bol bol emsin yavrular. bebek bosaltamayinca sisiyo falan o zaman sagiyorum ben. o da sabahlari oluyo bi tek gece az emiyo benmki. Gunde 1 kere sagiyorum.
En guzeli kimseyle gorusmemek anca o zaman kurtuluruzAy sut mewzusu beni olduruyo yemin ederimndiger ulkelerde de boyle mi bilmiyorum sanki bi koyun inegiyim herkes benden sut bekliyo... dewamli suutun geldimi sutun yetmiyo mu mama anne sutunu tutmaz 18 gundur bu teraneyi dinliyom
Yumru yumru oluyo benmkiler sende oyle olmuyo mu hicBen artik sagmaya useniyorum gidio odaya
Aynen ustu top gbi oluyo ama iceri gidip sagmaya useniyorum kaynaklarda sabah sagim yapin diyo sabah sabah git sag cocukta durmuyo saat basi uyaniyo diyorum o uyuyoken baska bi isimi halleedim derken unutuyorum... Bide benim bi gogsumden az eigerinden cok sut geliyoYumru yumru oluyo benmkiler sende oyle olmuyo mu hic
Wellcare 400 lük kullanıyorum en içeriği temiz buymuş 1000 ligide kendim kullanıyorumArkadslar d vitamini bebeklere basladnz mi? Arastrp alan anneler hangi marka aldnz
bebegin migdesi buyudukce sutte ona gore artiyor canim..Bence onu demelerindeki sebep bebek buyudukce daha fazla ihtiyaci oluyo daha cok besleniyo midesi buyuyo fln ondan heralde diye dusunuyorum sutumuz bitecek diye degil yani bana kuzenim oyle deyince aklima direkt bu geldi.
uyyy o yumrulari sicak suyla yumusatip gogsu bosaltmak lazim canim senin... agrir yoksa. 1 hafta sonra duzeldi benim o yumrular. ama kol altimda sisen lenf bezi 2 haftayi gectikten sonra kuculdu.Yumru yumru oluyo benmkiler sende oyle olmuyo mu hic
Ben oyle 2 gun sagamadim firsatim olmadi ama cok sık emzirdim yine de sol gogsum sizlamaya ve cok az sut gelmeye basladi. Bebek sol memeyi itmeye basladi sut gelmiyo diye hatta. 2 gun anlamadim ne oldugunu baktim cok sizliyo ben de sicak havlu yaptim solla daha sık emzirdim sagdim falan düzeldi.Aynen ustu top gbi oluyo ama iceri gidip sagmaya useniyorum kaynaklarda sabah sagim yapin diyo sabah sabah git sag cocukta durmuyo saat basi uyaniyo diyorum o uyuyoken baska bi isimi halleedim derken unutuyorum... Bide benim bi gogsumden az eigerinden cok sut geliyo
Senle ayniyiz biz, Banu Ciftçi nin programi 40+da gosteriyor, videosu da var hatta bu haftaninelaide I ikuayko sizin kaç günlük oldu. Telefonuma indirdiğim bütün aplikasyonlarda tebrikler yazıyo hepsi hesabına göre doğurdum zannediyo bnm bugun 40+1 oldu. Yarın yine başka bir doktora gidicez bakalım o ne diyecek. Pazartesi kendi hastaneme gidicem kontrole. Dün benim de çok kasılmam sancım oldu ama boşu boşuna kasmayın inanmıyorum size diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?