2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkes öyle dedi bana sütün yetmeyecek cocuk doymayacak bol bol depola dediler yine yalan habermiymis
Canım herkeste aynı sey olacak dıye bırsey yok ılk hamılelık ve ıkıncı hamılelık bıle farklı oluyorken mıllet yuzunden ne hamılekık yasıyoruz ne bebegımızı dogrunbuyutebıkıyor bır toplum baskısı hıc bıtmıyor yıldım bende

Herkes öyle dedi bana sütün yetmeyecek cocuk doymayacak bol bol depola dediler yine yalan habermiymis
ya su lohusalarin sutune takan zihniyetten bana gina geldi ha... benim oglum ayda 1 kusur kilo aliyrdu sirf sutle. 6 ayda ek besjne gecjnce, anne sutunden aldigi kiloyu vermisti. sjmdi de cubuk kraker. kim deduyse duymayin. fazlaysa sut sizi rahatsiz ediyrsa o zaman sagin.

tiroidten sarilik dusmeyebiliyor.. bizim laboratuarlar farkli. en yuksek 11 sinir. kizimda 5 cikti. sorun yok o nedenle sukur.

uf kiz 18 agustostu ikimizin gunu de .. benim aceleci baci 2 agustosu secti.
insallah bugun suyun gelsinde ne oldugunu anlamadan dogurever

Korkuyorum alttan bakilmasindan tansiyonum düştü resmen baktım ben bu işi yapamayacagim gün aldım çıktım . Bebeğimin kafası da 9.63 olmuş gününü beklerse 10olacak ,kilosu da şuan 3600 daha fazla beklemek istemedim

16iydim ben ne 18i
insallah canim insallah!!
uzulme kiz. yarin bir gun yazacaksin uykum var, gazi bitmedi vs vs
Benm kuzen de oyle dedi bana depola 2 ay sonra yetmicek dedi.. 3 aylik bebisi var.
ay negatifgiller. insani yoruyorlar. sen simdi depolayim derken bebegin emecegi sutude almis oluyorsun belki. sutyn fazlasj sagilir. durduk yere depolayim diye sagilmazki canim.

Benm kuzen de oyle dedi bana depola 2 ay sonra yetmicek dedi.. 3 aylik bebisi var.
Bence onu demelerindeki sebep bebek buyudukce daha fazla ihtiyaci oluyo daha cok besleniyo midesi buyuyo fln ondan heralde diye dusunuyorum sutumuz bitecek diye degil yani bana kuzenim oyle deyince aklima direkt bu geldi.

uzulme kiz. yarin bir gun yazacaksin uykum var, gazi bitmedi vs vs

ay negatifgiller. insani yoruyorlar. sen simdi depolayim derken bebegin emecegi sutude almis oluyorsun belki. sutyn fazlasj sagilir. durduk yere depolayim diye sagilmazki canim.
Aa yok canim durduk yerde sagilir mi bol bol emsin yavrular. bebek bosaltamayinca sisiyo falan o zaman sagiyorum ben. o da sabahlari oluyo bi tek gece az emiyo benmki. Gunde 1 kere sagiyorum.

Ay sut mewzusu beni olduruyo yemin ederimndiger ulkelerde de boyle mi bilmiyorum sanki bi koyun inegiyim herkes benden sut bekliyo... dewamli suutun geldimi sutun yetmiyo mu mama anne sutunu tutmaz 18 gundur bu teraneyi dinliyom

Ay sut mewzusu beni olduruyo yemin ederimndiger ulkelerde de boyle mi bilmiyorum sanki bi koyun inegiyim herkes benden sut bekliyo... dewamli suutun geldimi sutun yetmiyo mu mama anne sutunu tutmaz 18 gundur bu teraneyi dinliyom
En guzeli kimseyle gorusmemek anca o zaman kurtuluruz

Yumru yumru oluyo benmkiler sende oyle olmuyo mu hic
Aynen ustu top gbi oluyo ama iceri gidip sagmaya useniyorum kaynaklarda sabah sagim yapin diyo sabah sabah git sag cocukta durmuyo saat basi uyaniyo diyorum o uyuyoken baska bi isimi halleedim derken unutuyorum... Bide benim bi gogsumden az eigerinden cok sut geliyo

Bence onu demelerindeki sebep bebek buyudukce daha fazla ihtiyaci oluyo daha cok besleniyo midesi buyuyo fln ondan heralde diye dusunuyorum sutumuz bitecek diye degil yani bana kuzenim oyle deyince aklima direkt bu geldi.
bebegin migdesi buyudukce sutte ona gore artiyor canim..

Yumru yumru oluyo benmkiler sende oyle olmuyo mu hic
uyyy o yumrulari sicak suyla yumusatip gogsu bosaltmak lazim canim senin... agrir yoksa. 1 hafta sonra duzeldi benim o yumrular. ama kol altimda sisen lenf bezi 2 haftayi gectikten sonra kuculdu.

Ben oyle 2 gun sagamadim firsatim olmadi ama cok sık emzirdim yine de sol gogsum sizlamaya ve cok az sut gelmeye basladi. Bebek sol memeyi itmeye basladi sut gelmiyo diye hatta. 2 gun anlamadim ne oldugunu baktim cok sizliyo ben de sicak havlu yaptim solla daha sık emzirdim sagdim falan düzeldi.

elaide I ikuayko sizin kaç günlük oldu. Telefonuma indirdiğim bütün aplikasyonlarda tebrikler yazıyo hepsi hesabına göre doğurdum zannediyo bnm bugun 40+1 oldu. Yarın yine başka bir doktora gidicez bakalım o ne diyecek. Pazartesi kendi hastaneme gidicem kontrole. Dün benim de çok kasılmam sancım oldu ama boşu boşuna kasmayın inanmıyorum size diyorum

Senle ayniyiz biz, Banu Ciftçi nin programi 40+da gosteriyor, videosu da var hatta bu haftanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…