- 10 Nisan 2019
- 417
- 2.518
- 63
Evet bi ona bakıyorum zaten hapymom ve allehamile de vardi bende onlar yalan olduSenle ayniyiz biz, Banu Ciftçi nin programi 40+da gosteriyor, videosu da var hatta bu haftanin
10. Gün başlayacaz vitamineArkadslar d vitamini bebeklere basladnz mi? Arastrp alan anneler hangi marka aldnz
bu sabah kocam ‘haftaya hayatimiz tamamiyle degismis olacak, kucaginda bi bebekle gogusler ortada ordan oraya kosacan’ dediuzulme kiz. yarin bir gun yazacaksin uykum var, gazi bitmedi vs vs
40+7!!!elaide I ikuayko sizin kaç günlük oldu. Telefonuma indirdiğim bütün aplikasyonlarda tebrikler yazıyo hepsi hesabına göre doğurdum zannediyo bnm bugun 40+1 oldu. Yarın yine başka bir doktora gidicez bakalım o ne diyecek. Pazartesi kendi hastaneme gidicem kontrole. Dün benim de çok kasılmam sancım oldu ama boşu boşuna kasmayın inanmıyorum size diyorum
hahahBizim paşanın hiç niyeti yokmuş gelmeye yine. Çatı muayenesi de oldum
Biraz çığlık attım. Normal doğuramazsın sen demesini bekledim aslındaAma çatın gayet müsait dedi. Çığlıklara da hiç aldırmadı valla kadın.Sonuna kadar bastırdı. Kafasına dokunamadım. Pilates topunda zıplamaya devam, kalça döndürme hareketi ve merdiven inip çıkmaya devam dedi. 3500 gr olmuş. 1 haftada 400 gr almış. En geç 5 eylüle bekleriz dedi. Başlatırım doğumu dedi. Zaten 3 haftaya 4 kg’ı geçer Ben normal doğuramam ki o zaman. Offff ya doğuramıcam galiba ben bu çocuğu
burda 8inci gun basliyoruz vitamin K ve vitamin D ye. belki eve gelen ebe daha erken yada gec baslatir ama ortalama olan o. ikiside evde hazir bekliyo.10. Gün başlayacaz vitamine
Evet ben de asiri acken solu veriyorum elleriyle itiyo ama sonra qlisiyo digeri daha iyi ya musluk gbi ona gitnej istiyo ama soldan hic emmese sutum gelmez bu sefeeBen oyle 2 gun sagamadim firsatim olmadi ama cok sık emzirdim yine de sol gogsum sizlamaya ve cok az sut gelmeye basladi. Bebek sol memeyi itmeye basladi sut gelmiyo diye hatta. 2 gun anlamadim ne oldugunu baktim cok sizliyo ben de sicak havlu yaptim solla daha sık emzirdim sagdim falan düzeldi.
Senin bi sonrakindoktor randevun ne zaman canim yani ne zamandan ne zamana gidecenBen oyle 2 gun sagamadim firsatim olmadi ama cok sık emzirdim yine de sol gogsum sizlamaya ve cok az sut gelmeye basladi. Bebek sol memeyi itmeye basladi sut gelmiyo diye hatta. 2 gun anlamadim ne oldugunu baktim cok sizliyo ben de sicak havlu yaptim solla daha sık emzirdim sagdim falan düzeldi.
Cok buyuk boy cop posetleri aldim icine hem bebegin bezi hem de benim pedler hasta kulodu neyse onlari atiyorum yoksa basedemem o kadar cok bez olustu kiLohusa anneler, bebek bezleri icin cöp özel kutusu kullaniyomusunuz? kokuyu hapseden yani?
Cesaret vardı da yavaş yavaş gitmeye başladı sanırımhahahtabikide dogurucan. bizimki can degil mi, biz nasil catir catir dogurucaz kafasindayiz! az bi cesaret lutfen, vucudumuz normal dogum istiyo bizde kafamizi ona odaklayalim. ♥ Sabir!
Salamadik kız, günümüz de gecti. Onceelaide var sonra K ktphncanne ve ben.
Seninkiler ne kadarlik oldu? Oglan askere gidecek benimkimin daha kırkı yeni çıkacak o kadar fark attin bize
Evde hayat nasıl? Sen nasılsın? Kociskon napiyo?
Sadecw imalat surecinde sahalarda gormedigimiz icin kendisine bizden kocaman bir alkış2 aylik olduk valla saka maka
Eve geldikten sonra rahatladik hep beraberiz. Kocis supermen gibi ya Allah nazarlardan saklasin. Kalkiyor surekli benden once bezleri degistiriyor gaz cikariyor
yok cnm. normal posete atiyrm. sonra da disari.Lohusa anneler, bebek bezleri icin cöp özel kutusu kullaniyomusunuz? kokuyu hapseden yani?
İlk kontrolumuz 1haftalikkendi. Simdi 26sinda gidicem 1 aylik olunca cagirdi. Sen?Senin bi sonrakindoktor randevun ne zaman canim yani ne zamandan ne zamana gidecen
Ayri cop kovasi yaptım ikeanin klasik cop kovasi beyaz. korbel falan almadim. Zaten gunluk cop cikariyoruz kova da 2 gune fulleniyo koku olmadi hic.Lohusa anneler, bebek bezleri icin cöp özel kutusu kullaniyomusunuz? kokuyu hapseden yani?
Kurcalama ile başlar sancı inşallah de beklemekten bi hal olduk hepimiz sizi bekliyoruz 40 dolduranlar önden pliiissskontrolumuzden geldik az once. maalesef hala hic acilma yok. minik minik sancilar var ama duzensiz. kalp atislarimizda sorun yok sukur. suyu da yeterli dedi doktor, yarin kontrole gitmeme gerek olmiicak kadar yeterlipazar gunu gidecegiz tekrar.
bugun sakin bi gun dogumhanede dedi doktor, e tamam iste verin suniyi dogurayim madem dedim yemediuc gun var daha kendisinin gelmesini tercih ediyoruz lutfen frau elaide dedi
ha ebe bu arada eger acilmam olsaydi parmagiyla donecekti ki biraz hareketlensin (daha dogrusu bebegin esi biraz ayrilsin rahimden). acilma olmayinca acilmayan agiza epey ‘masaj’ yapti uyarmak icin, acil susam acil diyoruz artik napalim.
beklemeye devam. carsiyi yuruyusu gozum kesmiyo tek basima, iyice penguen gibi yuruyorum istemsizce, ve agri sizi cok kalcalarimda belimde karnimda. ayrica squat yapamiyorum artik iki gundur, dun kalkistim karnima fena bi kramp girdi. istemiyo bebek. arabayla ufak markete filan maksimum yuruyusum o.
doktordan ciktiktan sonra pastaneye ugradik esimle, iki yaslica polis yolumuzu kestiler resmen ‘dogmak uzere galiba?’ diyereksizlana sizlana suratini eksiterem yurursen elaide siz yasli teyzelere dert anlatiyosunuz, biz burda hem teyzelere hem amcalara Hamileligimde kac tane yabanci erkege kac gunum kaldigini, evet sadece bitaneye hamile oldugumu, karnimin buyuk oldugunu bildigimi acikladim sayisini bilmiyorum.
3 farklı doktora gidiyorum sadece aciklik var mı diye bakiyolar hiç öyle müdehale eden yok niye bizim doktorlar yapmıyo hiç bi şey ya?kontrolumuzden geldik az once. maalesef hala hic acilma yok. minik minik sancilar var ama duzensiz. kalp atislarimizda sorun yok sukur. suyu da yeterli dedi doktor, yarin kontrole gitmeme gerek olmiicak kadar yeterlipazar gunu gidecegiz tekrar.
bugun sakin bi gun dogumhanede dedi doktor, e tamam iste verin suniyi dogurayim madem dedim yemediuc gun var daha kendisinin gelmesini tercih ediyoruz lutfen frau elaide dedi
ha ebe bu arada eger acilmam olsaydi parmagiyla donecekti ki biraz hareketlensin (daha dogrusu bebegin esi biraz ayrilsin rahimden). acilma olmayinca acilmayan agiza epey ‘masaj’ yapti uyarmak icin, acil susam acil diyoruz artik napalim.
beklemeye devam. carsiyi yuruyusu gozum kesmiyo tek basima, iyice penguen gibi yuruyorum istemsizce, ve agri sizi cok kalcalarimda belimde karnimda. ayrica squat yapamiyorum artik iki gundur, dun kalkistim karnima fena bi kramp girdi. istemiyo bebek. arabayla ufak markete filan maksimum yuruyusum o.
doktordan ciktiktan sonra pastaneye ugradik esimle, iki yaslica polis yolumuzu kestiler resmen ‘dogmak uzere galiba?’ diyereksizlana sizlana suratini eksiterem yurursen elaide siz yasli teyzelere dert anlatiyosunuz, biz burda hem teyzelere hem amcalara Hamileligimde kac tane yabanci erkege kac gunum kaldigini, evet sadece bitaneye hamile oldugumu, karnimin buyuk oldugunu bildigimi acikladim sayisini bilmiyorum.
Kalmaz o güne kadar inşallah bi anda oluveriyor herşey.. İyi düşünBizim paşanın hiç niyeti yokmuş gelmeye yine. Çatı muayenesi de oldum
Biraz çığlık attım. Normal doğuramazsın sen demesini bekledim aslındaAma çatın gayet müsait dedi. Çığlıklara da hiç aldırmadı valla kadın.Sonuna kadar bastırdı. Kafasına dokunamadım. Pilates topunda zıplamaya devam, kalça döndürme hareketi ve merdiven inip çıkmaya devam dedi. 3500 gr olmuş. 1 haftada 400 gr almış. En geç 5 eylüle bekleriz dedi. Başlatırım doğumu dedi. Zaten 3 haftaya 4 kg’ı geçer Ben normal doğuramam ki o zaman. Offff ya doğuramıcam galiba ben bu çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?