2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senle ayniyiz biz, Banu Ciftçi nin programi 40+da gosteriyor, videosu da var hatta bu haftanin
Evet bi ona bakıyorum zaten hapymom ve allehamile de vardi bende onlar yalan oldu
Az önce bi kuzenim aradı o da hamile benden 1 ay geride. Hiç bi şey bilmiyor kafası o kadar rahat ki. Okuyup arastirmiyo ben anlattıkça hadi ya diyip her verdiğim bilgiye şok oluyo ama görün bakın o normal ve rahat bir doğum yapar ben
(Inşallah o da bende sizde hepimiz normal ve kolay yaparız) demek istediğim bilmeyenin kafası daha rahat

Bizim paşanın hiç niyeti yokmuş gelmeye yine. Çatı muayenesi de oldum
Biraz çığlık attım. Normal doğuramazsın sen demesini bekledim aslında Ama çatın gayet müsait dedi. Çığlıklara da hiç aldırmadı valla kadın.Sonuna kadar bastırdı. Kafasına dokunamadım. Pilates topunda zıplamaya devam, kalça döndürme hareketi ve merdiven inip çıkmaya devam dedi. 3500 gr olmuş. 1 haftada 400 gr almış. En geç 5 eylüle bekleriz dedi. Başlatırım doğumu dedi. Zaten 3 haftaya 4 kg’ı geçer Ben normal doğuramam ki o zaman. Offff ya doğuramıcam galiba ben bu çocuğu

uzulme kiz. yarin bir gun yazacaksin uykum var, gazi bitmedi vs vs
bu sabah kocam ‘haftaya hayatimiz tamamiyle degismis olacak, kucaginda bi bebekle gogusler ortada ordan oraya kosacan’ dedi o nasil bi fantazi yaaa dedim ahahah ama hafif bi tirstim, sonucta bugun yarin oburgun kendi gelmezse kaba kuvvetle pazartesi gelcek, ciddi ciddi anne mi oluyorum yahu simdi

40+7!!! gunu gecenlerin arasinda rekoru kirdim ben dimi??
uzaktan kuzenimle ayni gidiyo hamileligimiz, ayni gun doguracaktik. oda bekliyo bende az once konusurken nasil guluyoruz halimize, birbirimizden haber bekleyip duruyoruz bi yandanda onun ucuncu bebegi, digerleri erken gelmis ama bu gec kalmis!

bu arada asiri istahliyim ben. dunyalari yiyorum. iyice saldim. bide gaz maz olacakmis bebege diye bazi yiyecekler yasak olacakmis, ekstra cok yiyorum herseyden midem sikistirsin iyice sipayi da gorsun gununu.

hahah tabikide dogurucan. bizimki can degil mi, biz nasil catir catir dogurucaz kafasindayiz! az bi cesaret lutfen, vucudumuz normal dogum istiyo bizde kafamizi ona odaklayalim. Sabir!

Evet ben de asiri acken solu veriyorum elleriyle itiyo ama sonra qlisiyo digeri daha iyi ya musluk gbi ona gitnej istiyo ama soldan hic emmese sutum gelmez bu sefee

Senin bi sonrakindoktor randevun ne zaman canim yani ne zamandan ne zamana gidecen

Lohusa anneler, bebek bezleri icin cöp özel kutusu kullaniyomusunuz? kokuyu hapseden yani?

hahah tabikide dogurucan. bizimki can degil mi, biz nasil catir catir dogurucaz kafasindayiz! az bi cesaret lutfen, vucudumuz normal dogum istiyo bizde kafamizi ona odaklayalim. ♥ Sabir!
Cesaret vardı da yavaş yavaş gitmeye başladı sanırım bütün sabah kalktığımdan beri başım felaket ağrıyor. Parol yuttum ama gözümü açacak gibi değilim. Parola de etkilemedi hiç. Başımda ağrı , karnımda sancı

2 aylik olduk valla saka maka

Eve geldikten sonra rahatladik hep beraberiz. Kocis supermen gibi ya Allah nazarlardan saklasin. Kalkiyor surekli benden once bezleri degistiriyor gaz cikariyor

2 aylik olduk valla saka maka

Eve geldikten sonra rahatladik hep beraberiz. Kocis supermen gibi ya Allah nazarlardan saklasin. Kalkiyor surekli benden once bezleri degistiriyor gaz cikariyor
Sadecw imalat surecinde sahalarda gormedigimiz icin kendisine bizden kocaman bir alkış

Kurcalama ile başlar sancı inşallah de beklemekten bi hal olduk hepimiz sizi bekliyoruz 40 dolduranlar önden pliiisss sıra bize gelsin artık

3 farklı doktora gidiyorum sadece aciklik var mı diye bakiyolar hiç öyle müdehale eden yok niye bizim doktorlar yapmıyo hiç bi şey ya?

Kalmaz o güne kadar inşallah bi anda oluveriyor herşey.. İyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…