yapmasa ne olacakti acaba, iki cocukla beni buralara getirirken iyiydiSadecw imalat surecinde sahalarda gormedigimiz icin kendisine bizden kocaman bir alkış
Cok buyuk boy cop posetleri aldim icine hem bebegin bezi hem de benim pedler hasta kulodu neyse onlari atiyorum yoksa basedemem o kadar cok bez olustu ki
yok cnm. normal posete atiyrm. sonra da disari.
Ayri cop kovasi yaptım ikeanin klasik cop kovasi beyaz. korbel falan almadim. Zaten gunluk cop cikariyoruz kova da 2 gune fulleniyo koku olmadi hic.
Maşallah.. Allah her zorlukla beraber kolaylık da veriyor inşallahyapmasa ne olacakti acaba, iki cocukla beni buralara getirirken iyiydi
Sagolsun ama beni uyandirmiyo bile bazen. Ben kendim bakamiyorum ikisine ayni anda, o nasil yapiyor bilmiyorum yediriyor giydiriyir uyutuyor bi de kendi uyuyor. Kocama, kocamaaaannn bir helal olsun gonderiyorum
Bizimkiler saldım çayıra mevlam kayıra yapıyo3 farklı doktora gidiyorum sadece aciklik var mı diye bakiyolar hiç öyle müdehale eden yok niye bizim doktorlar yapmıyo hiç bi şey ya?
Ha haGüya anneme geldim ki hazır yemek yiyim bi de yemek düşünmiyim diye. Dayım aradı anannem annemi cagiriyomus hastaymış. Babam annemi götürdü ve annem giderken 2 çeşit yemek ismi söyleyip sen pişir akşam yiyin dedisadece birini pişirdim şimdilik.
ay insallah dedigin gibi olurda sancim baslarKurcalama ile başlar sancı inşallah de beklemekten bi hal olduk hepimiz sizi bekliyoruz 40 dolduranlar önden pliiissssıra bize gelsin artık
sorsan? belki turkiye de bayanlar alttan muayene den cok korktuklari icin doktorlar hic orali olmuyo bile?3 farklı doktora gidiyorum sadece aciklik var mı diye bakiyolar hiç öyle müdehale eden yok niye bizim doktorlar yapmıyo hiç bi şey ya?
gecmis olsun, boooolca su icCesaret vardı da yavaş yavaş gitmeye başladı sanırımbütün sabah kalktığımdan beri başım felaket ağrıyor. Parol yuttum ama gözümü açacak gibi değilim. Parola de etkilemedi hiç. Başımda ağrı , karnımda sancı
hakkaten supermen kocana kocaman bir ovgu gonderiyorum buradan, masallah! helal olsun. aynen devam. sorumluluk alan ilgilenen kocalar candir can2 aylik olduk valla saka maka
Eve geldikten sonra rahatladik hep beraberiz. Kocis supermen gibi ya Allah nazarlardan saklasin. Kalkiyor surekli benden once bezleri degistiriyor gaz cikariyor
Sipariş verdim cok sacma gelmişti ama basedemedim balkonda cok koku yapıyorLohusa anneler, bebek bezleri icin cöp özel kutusu kullaniyomusunuz? kokuyu hapseden yani?
Türkiye de bu sistemle korbell var ben dahil çoğu kişi almıştı zaten. Koku sıfır çok memnunumokey kizlar cok mersi. ya koku beni asiri rahatsiz eder diye dusunuyorum sahsen. dun burun tikanikligini temizlemek icin minik pompa almak icin yol ustunde bi bebek magazasina ugradim, bu angelcare cop kutulari vardi indirimde, kapagini aciyosun ve icinde yayli bi kapak var onu itip atiyosun bezi, tekrar kapaniyo yay ile. uzerine de normal kapagi kapaniyo. cokta uygun, 10 euro, amaaa icinin posetlerinin kaseti 9ve asagi yukari ayda bir almak gerekiyomus (ozellikle ilk aylarda). ama kokuyu hapsediyor ve dar ince uzun bisey, yer kaplama sorunu da yok. normal cop poseti ile kullanabilsem gayet super ama iste posetler cok pahali. bir iki kullanici ‘normal poset gecirdim biten kasetlere gayet oluyo’ demis, alsam mi bilemedim. fotoda beyaz ince uzun olan (mavi kutularin solundaki beyaz). esime soylesem de alsa mi. denemis olurum.
Eki Görüntüle 2301033 Eki Görüntüle 2301032
Doktorumu devit3 önerdi canım hergün 3damla kullanıyoruzArkadslar d vitamini bebeklere basladnz mi? Arastrp alan anneler hangi marka aldnz
Ne kadar çıkıyor canım? Bebeğin kaç günlük kaç ml besliyorsunBebek emdikten sonra sağıyorum ama heralde çoğunu tüketiyor fazla bişey çıkmıyor ki
Burda da bundan var adi korbel di sanirim. posetleri pahali bunun gibiokey kizlar cok mersi. ya koku beni asiri rahatsiz eder diye dusunuyorum sahsen. dun burun tikanikligini temizlemek icin minik pompa almak icin yol ustunde bi bebek magazasina ugradim, bu angelcare cop kutulari vardi indirimde, kapagini aciyosun ve icinde yayli bi kapak var onu itip atiyosun bezi, tekrar kapaniyo yay ile. uzerine de normal kapagi kapaniyo. cokta uygun, 10 euro, amaaa icinin posetlerinin kaseti 9ve asagi yukari ayda bir almak gerekiyomus (ozellikle ilk aylarda). ama kokuyu hapsediyor ve dar ince uzun bisey, yer kaplama sorunu da yok. normal cop poseti ile kullanabilsem gayet super ama iste posetler cok pahali. bir iki kullanici ‘normal poset gecirdim biten kasetlere gayet oluyo’ demis, alsam mi bilemedim. fotoda beyaz ince uzun olan (mavi kutularin solundaki beyaz). esime soylesem de alsa mi. denemis olurum.
Ben de aynı durumlari yaşayarak yarın için sezeryan günü aldimBizim paşanın hiç niyeti yokmuş gelmeye yine. Çatı muayenesi de oldum
Biraz çığlık attım. Normal doğuramazsın sen demesini bekledim aslındaAma çatın gayet müsait dedi. Çığlıklara da hiç aldırmadı valla kadın.Sonuna kadar bastırdı. Kafasına dokunamadım. Pilates topunda zıplamaya devam, kalça döndürme hareketi ve merdiven inip çıkmaya devam dedi. 3500 gr olmuş. 1 haftada 400 gr almış. En geç 5 eylüle bekleriz dedi. Başlatırım doğumu dedi. Zaten 3 haftaya 4 kg’ı geçer Ben normal doğuramam ki o zaman. Offff ya doğuramıcam galiba ben bu çocuğu
sen bilirsin cnm. koku olayi daha cok ek besine gecince oliyor. mama alan kuzularin nasil bilemiyorum ama..okey kizlar cok mersi. ya koku beni asiri rahatsiz eder diye dusunuyorum sahsen. dun burun tikanikligini temizlemek icin minik pompa almak icin yol ustunde bi bebek magazasina ugradim, bu angelcare cop kutulari vardi indirimde, kapagini aciyosun ve icinde yayli bi kapak var onu itip atiyosun bezi, tekrar kapaniyo yay ile. uzerine de normal kapagi kapaniyo. cokta uygun, 10 euro, amaaa icinin posetlerinin kaseti 9ve asagi yukari ayda bir almak gerekiyomus (ozellikle ilk aylarda). ama kokuyu hapsediyor ve dar ince uzun bisey, yer kaplama sorunu da yok. normal cop poseti ile kullanabilsem gayet super ama iste posetler cok pahali. bir iki kullanici ‘normal poset gecirdim biten kasetlere gayet oluyo’ demis, alsam mi bilemedim. fotoda beyaz ince uzun olan (mavi kutularin solundaki beyaz). esime soylesem de alsa mi. denemis olurum.
simdilik koku olmuyor ben buyuk cop posetine atiyorum bebek bezi ve alt örtüsü ile doluyor poset, aksam atiyorum copu de. ek gidaya gecince koku oluyormus oyle diyolar.okey kizlar cok mersi. ya koku beni asiri rahatsiz eder diye dusunuyorum sahsen. dun burun tikanikligini temizlemek icin minik pompa almak icin yol ustunde bi bebek magazasina ugradim, bu angelcare cop kutulari vardi indirimde, kapagini aciyosun ve icinde yayli bi kapak var onu itip atiyosun bezi, tekrar kapaniyo yay ile. uzerine de normal kapagi kapaniyo. cokta uygun, 10 euro, amaaa icinin posetlerinin kaseti 9ve asagi yukari ayda bir almak gerekiyomus (ozellikle ilk aylarda). ama kokuyu hapsediyor ve dar ince uzun bisey, yer kaplama sorunu da yok. normal cop poseti ile kullanabilsem gayet super ama iste posetler cok pahali. bir iki kullanici ‘normal poset gecirdim biten kasetlere gayet oluyo’ demis, alsam mi bilemedim. fotoda beyaz ince uzun olan (mavi kutularin solundaki beyaz). esime soylesem de alsa mi. denemis olurum.
Korbell aldim da daha denemedik malumokey kizlar cok mersi. ya koku beni asiri rahatsiz eder diye dusunuyorum sahsen. dun burun tikanikligini temizlemek icin minik pompa almak icin yol ustunde bi bebek magazasina ugradim, bu angelcare cop kutulari vardi indirimde, kapagini aciyosun ve icinde yayli bi kapak var onu itip atiyosun bezi, tekrar kapaniyo yay ile. uzerine de normal kapagi kapaniyo. cokta uygun, 10 euro, amaaa icinin posetlerinin kaseti 9ve asagi yukari ayda bir almak gerekiyomus (ozellikle ilk aylarda). ama kokuyu hapsediyor ve dar ince uzun bisey, yer kaplama sorunu da yok. normal cop poseti ile kullanabilsem gayet super ama iste posetler cok pahali. bir iki kullanici ‘normal poset gecirdim biten kasetlere gayet oluyo’ demis, alsam mi bilemedim. fotoda beyaz ince uzun olan (mavi kutularin solundaki beyaz). esime soylesem de alsa mi. denemis olurum.
aaa gozunuz aydiiinBen doğum yaptım kızlar yazamadım valla gaz sancim oluyor hala salı günü aksam 5 te spinal sezeryanla oglumu kucgma aldm çok şükür ikimizde iyiyiz doğurganların gözü aydın olsn sağlıkla büyütün inşallah kalanlar da sağlıkla kavuşsun inşllah
Ben dd ayniyim ama gercekten cocuhun alttan kafasini falan turmuyolar icim giduyo boyle resmen el de yikamiyo kimseGörmemişin çocuğu olmuş modunda kimseye vermeyen biri kucağına alınca yanlış tutacak cani acıyacak diye panik yapan tek ben olamam degil mi bu hastalıklı ruh hali normal mi herkes siniroluyor bana ama elimde değil biri kucağına alınca ayy acıktı emzireyim ben diye kapıyorum çocuğu baska bu durumu yaşayan var mi geçecek mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?