2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sadecw imalat surecinde sahalarda gormedigimiz icin kendisine bizden kocaman bir alkış
yapmasa ne olacakti acaba, iki cocukla beni buralara getirirken iyiydi

Sagolsun ama beni uyandirmiyo bile bazen. Ben kendim bakamiyorum ikisine ayni anda, o nasil yapiyor bilmiyorum yediriyor giydiriyir uyutuyor bi de kendi uyuyor. Kocama, kocamaaaannn bir helal olsun gonderiyorum

Cok buyuk boy cop posetleri aldim icine hem bebegin bezi hem de benim pedler hasta kulodu neyse onlari atiyorum yoksa basedemem o kadar cok bez olustu ki

yok cnm. normal posete atiyrm. sonra da disari.

Ayri cop kovasi yaptım ikeanin klasik cop kovasi beyaz. korbel falan almadim. Zaten gunluk cop cikariyoruz kova da 2 gune fulleniyo koku olmadi hic.

okey kizlar cok mersi. ya koku beni asiri rahatsiz eder diye dusunuyorum sahsen. dun burun tikanikligini temizlemek icin minik pompa almak icin yol ustunde bi bebek magazasina ugradim, bu angelcare cop kutulari vardi indirimde, kapagini aciyosun ve icinde yayli bi kapak var onu itip atiyosun bezi, tekrar kapaniyo yay ile. uzerine de normal kapagi kapaniyo. cokta uygun, 10 euro, amaaa icinin posetlerinin kaseti 9 ve asagi yukari ayda bir almak gerekiyomus (ozellikle ilk aylarda). ama kokuyu hapsediyor ve dar ince uzun bisey, yer kaplama sorunu da yok. normal cop poseti ile kullanabilsem gayet super ama iste posetler cok pahali. bir iki kullanici ‘normal poset gecirdim biten kasetlere gayet oluyo’ demis, alsam mi bilemedim. fotoda beyaz ince uzun olan (mavi kutularin solundaki beyaz). esime soylesem de alsa mi. denemis olurum.

Maşallah.. Allah her zorlukla beraber kolaylık da veriyor inşallah daim olsun

Ha ha herkesın evı aynı canm benım kv kızım ac kalma dıyerek gıdıyor bazen kendım yapıyorum ılk bır hafta hızmet cok guzeldı

Kurcalama ile başlar sancı inşallah de beklemekten bi hal olduk hepimiz sizi bekliyoruz 40 dolduranlar önden pliiisss sıra bize gelsin artık
ay insallah dedigin gibi olurda sancim baslar ama sabahta dedim, sirayla olmuyo kuzum bu isler

3 farklı doktora gidiyorum sadece aciklik var mı diye bakiyolar hiç öyle müdehale eden yok niye bizim doktorlar yapmıyo hiç bi şey ya?
sorsan? belki turkiye de bayanlar alttan muayene den cok korktuklari icin doktorlar hic orali olmuyo bile?
beni kurcalayan doktor degil ebeydi. su anda normal gittigim doktor klinigine degil hastaneye gidiyorum. once ebeye gorunuyoruz ve nst, tansiyon, çiş kontrolu, aciklik filana bakiyor. sonra doktor ultrason filanla bakiyor ve onumuzdeki gunlerin planini konusuyoruz.

gecmis olsun, boooolca su ic

2 aylik olduk valla saka maka

Eve geldikten sonra rahatladik hep beraberiz. Kocis supermen gibi ya Allah nazarlardan saklasin. Kalkiyor surekli benden once bezleri degistiriyor gaz cikariyor
hakkaten supermen kocana kocaman bir ovgu gonderiyorum buradan, masallah! helal olsun. aynen devam. sorumluluk alan ilgilenen kocalar candir can benim erkek kardeslerimde oyle (ikisi de taze baba). esimde de o potansiyel yuzdeyuz var. sevilir boyle adamlar ama

Türkiye de bu sistemle korbell var ben dahil çoğu kişi almıştı zaten. Koku sıfır çok memnunum

Burda da bundan var adi korbel di sanirim. posetleri pahali bunun gibi ben gerek duymadim max. 2 gune doluyo cop kutusu zaten fazla tutmuyoruz evde. Ama senin ihtiyacina gore degisir istiyosan al canim kapagi da cocuklarin acamayacagi sekikde dizayn edilmis oluyo bunlarin guzel bisey bnce.

Ben de aynı durumlari yaşayarak yarın için sezeryan günü aldim

sen bilirsin cnm. koku olayi daha cok ek besine gecince oliyor. mama alan kuzularin nasil bilemiyorum ama..

simdilik koku olmuyor ben buyuk cop posetine atiyorum bebek bezi ve alt örtüsü ile doluyor poset, aksam atiyorum copu de. ek gidaya gecince koku oluyormus oyle diyolar.

Korbell aldim da daha denemedik malum

Görmemişin çocuğu olmuş modunda kimseye vermeyen biri kucağına alınca yanlış tutacak cani acıyacak diye panik yapan tek ben olamam degil mi bu hastalıklı ruh hali normal mi herkes siniroluyor bana ama elimde değil biri kucağına alınca ayy acıktı emzireyim ben diye kapıyorum çocuğu baska bu durumu yaşayan var mi geçecek mi ya

okey kizlar esime soyledim is cikisi alip gelecek

aaa gozunuz aydiiin Allah anali babali buyutsun guzel gunlerde insallah canim
ayricada kocaman amiiin

Ben dd ayniyim ama gercekten cocuhun alttan kafasini falan turmuyolar icim giduyo boyle resmen el de yikamiyo kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…