2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayirli olsunnbebegin Allah anali babali buyutmeyi nasio etsin

Ben dd ayniyim ama gercekten cocuhun alttan kafasini falan turmuyolar icim giduyo boyle resmen el de yikamiyo kimse
Ya el yikama olayi ayri zaten benim elim fil derisine döndü yika yıka eve geliyorlar bebeğe dokunuyorlar bogazlayasim geliyor gider gitmez banyo yaptırıyorum

bence sen doguracaksin bugun yarun dem3di deme

bence sen doguracaksin bugun yarun dem3di deme
Insallah canim

elaide son listemiz ne oldu?

Biz çıktık hastaneden, yasimdan dolayi cok beklemek istemiyor doktor, 40+1 bugün, sali sabah kontrole gidecegim, herşey yolundaysa persembe vsye kadar bekleyecek.
hadi hayirlisi bakalim. kendini bebegi iyi dinle haftasonu filan, pazartesi neden almadi doktor? iki gunde bir olmuyo mu kontroller gun gecince (yani aslinda pazar)?

Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün inşallah sağlıkla büyüsün minnoş darısı bekleyenlere artık inşallah

Insallah canim ♥

hadi hayirlisi bakalim. kendini bebegi iyi dinle haftasonu filan, pazartesi neden almadi doktor? iki gunde bir olmuyo mu kontroller gun gecince (yani aslinda pazar)?
ilk bebegimde tam 42 deydim bir baktim gelmiyor sanci bisey yok sadevce karnim toplaniyor ama tik yok sonra dedim doguramayacam yada ben yanlis hesabliyorum vardir bunda bir dusa girdim banyo yaparken tik iste ayak tabqnlarimi ila sabunlayacam o kadar agirlasmisi ki kaldiramiyorum ayagimi birini sabunladim tam bastim taaaak diye bir dustum ama ne dusus cok fena belimi carptim en az 10 dakika oylr hareketsiz kadldim yikandim esim iste belim agriyor agliyorum ama neye agladigimi bilmiyorum agriya degil ama cok duygusallastim bir an kvdeler beni ariyor ulasamiyor esim falan en son kvde anahtar var iceri girfi ne oldu kizim sana belimi gosterfimm cok kirmizi olmus dustum kizdi bize neden haber vermiyon dedi neyse esim geldi yemek yedik ama midem cok bulaniyodu esim gel yuruyus yapalim kendine gel bizdr baya yurudk ama ben yureyecek halde degilm belim fena agriyor caktirmiyorum tabi yataga uzandim allahim nasil sancilarim var fena cok kotu esim e deim kv demle gorumcem geldi gece 3 belimi ovaladilar havli sicak bisey ler koydular buraz rahatladim gibi uyu dediler sabah doktora giqdrriz tamam dedim ama uyudum yarim saatt ama grne dayanamiyorum saat 8 oldu bir hastahaneye gittik ortapediyr gittik orasi once kadin dogumcu baksin dedi bakti 1cm acilma nisan geldi kadin senin dogumla alakasi yok arastrma git dedi bende cahilikleten tamam dedim ama agrilar fena arastrmaya gitiik ortapedi siz doguruyorsunz suan demz mi hemen kadin dogumcuya girdim 6 cm acilma olmus dogumahaneye girfik ama acilma lar ilerledi dogurdum buda sana dogum hikayem ne zamn grlecegi belli olmuyor sebeb iste

kizlar pazar esimin abisinim sozu var oyle abisiyle bi sıkı iliskisi yok
sirf dua etsin diye cagiriyorlar
bemde gitmesini istemiyorum en az 3 saatte gelemez

siz. olsaydiniz gonderirmiydiniz esinizi
Ben gönderirdim nede olda kardeşiymiş sen kardeşler arasına girme hic gitmek istiyorsa gitsin bence

Abisidir bence gönderin. Acil bi durum olsa çağırırsınız zaten. 3 ssat yalnız kalmaktan bir şey olmaz bence :)

Insallah canim ♥

Bilmem ki, 38den sonra once haftada 1 simdi 3-4gunde bire düşürdüler, normali bu demek.

Ona bırak bence karışma günübirlik gidip gelecek hem seni etkileyen bi durum yok idare edersin bigün nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…