- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Hayirli olsunnbebegin Allah anali babali buyutmeyi nasio etsinBen doğum yaptım kızlar yazamadım valla gaz sancim oluyor hala salı günü aksam 5 te spinal sezeryanla oglumu kucgma aldm çok şükür ikimizde iyiyiz doğurganların gözü aydın olsn sağlıkla büyütün inşallah kalanlar da sağlıkla kavuşsun inşllah
Ya el yikama olayi ayri zaten benim elim fil derisine döndü yika yıka eve geliyorlar bebeğe dokunuyorlar bogazlayasim geliyor gider gitmez banyo yaptırıyorumBen dd ayniyim ama gercekten cocuhun alttan kafasini falan turmuyolar icim giduyo boyle resmen el de yikamiyo kimse
bence sen doguracaksin bugun yarun dem3di demekontrolumuzden geldik az once. maalesef hala hic acilma yok. minik minik sancilar var ama duzensiz. kalp atislarimizda sorun yok sukur. suyu da yeterli dedi doktor, yarin kontrole gitmeme gerek olmiicak kadar yeterlipazar gunu gidecegiz tekrar.
bugun sakin bi gun dogumhanede dedi doktor, e tamam iste verin suniyi dogurayim madem dedim yemediuc gun var daha kendisinin gelmesini tercih ediyoruz lutfen frau elaide dedi
ha ebe bu arada eger acilmam olsaydi parmagiyla donecekti ki biraz hareketlensin (daha dogrusu bebegin esi biraz ayrilsin rahimden). acilma olmayinca acilmayan agiza epey ‘masaj’ yapti uyarmak icin, acil susam acil diyoruz artik napalim.
beklemeye devam. carsiyi yuruyusu gozum kesmiyo tek basima, iyice penguen gibi yuruyorum istemsizce, ve agri sizi cok kalcalarimda belimde karnimda. ayrica squat yapamiyorum artik iki gundur, dun kalkistim karnima fena bi kramp girdi. istemiyo bebek. arabayla ufak markete filan maksimum yuruyusum o.
doktordan ciktiktan sonra pastaneye ugradik esimle, iki yaslica polis yolumuzu kestiler resmen ‘dogmak uzere galiba?’ diyereksizlana sizlana suratini eksiterem yurursen elaide siz yasli teyzelere dert anlatiyosunuz, biz burda hem teyzelere hem amcalara Hamileligimde kac tane yabanci erkege kac gunum kaldigini, evet sadece bitaneye hamile oldugumu, karnimin buyuk oldugunu bildigimi acikladim sayisini bilmiyorum.
Insallah canimbence sen doguracaksin bugun yarun dem3di deme
hadi hayirlisi bakalim. kendini bebegi iyi dinle haftasonu filan, pazartesi neden almadi doktor? iki gunde bir olmuyo mu kontroller gun gecince (yani aslinda pazar)?elaide son listemiz ne oldu?
Biz çıktık hastaneden, yasimdan dolayi cok beklemek istemiyor doktor, 40+1 bugün, sali sabah kontrole gidecegim, herşey yolundaysa persembe vsye kadar bekleyecek.
bizimkilerde bulgaristan kircaali’den gelmeBurgaz luleburgaz mi? Hemşerim❤ Bulgaristan'daki burgaz ama senin dedigin sanirkmolsun bi umit sorayim
Amiiinn inşallah hepimiz birden doğururuzbudaaaa 40inci haftasini gecmis veya cok yaklasmislar listemiz:
Zeytinliii
elaide
I ikuayko
smsnbbk
Arwien
K ktphncanne
Cute2019
keramos
saglik sihhatle kavuscaz Allahin izniyle hepimizde bebislerimize ♥
Sağlıkla inşallah.. Beklemek zor puffelaide son listemiz ne oldu?
Biz çıktık hastaneden, yasimdan dolayi cok beklemek istemiyor doktor, 40+1 bugün, sali sabah kontrole gidecegim, herşey yolundaysa persembe vsye kadar bekleyecek.
Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün inşallahBen doğum yaptım kızlar yazamadım valla gaz sancim oluyor hala salı günü aksam 5 te spinal sezeryanla oglumu kucgma aldm çok şükür ikimizde iyiyiz doğurganların gözü aydın olsn sağlıkla büyütün inşallah kalanlar da sağlıkla kavuşsun inşllah
Ben mecbur emzik vermiştim. Çok zor hele bide gözlerini bağlarkenEvet canm fototerapi alıyoruz fazla tutamıyorum sürekli ağladığı için Allah'ım yardimcmz olsun hepimizin evladına sağlık şifa versin inşallah
Sağlık ocağından d vit3 önerdiler yarın başlıyoz biz de günde 3 damlaDoktorumu devit3 önerdi canım hergün 3damla kullanıyoruz
ilk bebegimde tam 42 deydim bir baktim gelmiyor sanci bisey yok sadevce karnim toplaniyor ama tik yok sonra dedim doguramayacam yada ben yanlis hesabliyorum vardir bunda bir dusa girdim banyo yaparken tik iste ayak tabqnlarimi ila sabunlayacam o kadar agirlasmisi ki kaldiramiyorum ayagimi birini sabunladim tam bastim taaaak diye bir dustum ama ne dusus cok fena belimi carptim en az 10 dakika oylr hareketsiz kadldim yikandim esim iste belim agriyor agliyorum ama neye agladigimi bilmiyorum agriya degil ama cok duygusallastim bir an kvdeler beni ariyor ulasamiyor esim falan en son kvde anahtar var iceri girfi ne oldu kizim sana belimi gosterfimm cok kirmizi olmus dustum kizdi bize neden haber vermiyon dedi neyse esim geldi yemek yedik ama midem cok bulaniyodu esim gel yuruyus yapalim kendine gel bizdr baya yurudk ama ben yureyecek halde degilm belim fena agriyor caktirmiyorum tabi yataga uzandim allahim nasil sancilarim var fena cok kotu esim e deim kv demle gorumcem geldi gece 3 belimi ovaladilar havli sicak bisey ler koydular buraz rahatladim gibi uyu dediler sabah doktora giqdrriz tamam dedim ama uyudum yarim saatt ama grne dayanamiyorum saat 8 oldu bir hastahaneye gittik ortapediyr gittik orasi once kadin dogumcu baksin dedi bakti 1cm acilma nisan geldi kadin senin dogumla alakasi yok arastrma git dedi bende cahilikleten tamam dedim ama agrilar fena arastrmaya gitiik ortapedi siz doguruyorsunz suan demz mi hemen kadin dogumcuya girdim 6 cm acilma olmus dogumahaneye girfik ama acilma lar ilerledi dogurdum buda sana dogum hikayem ne zamn grlecegi belli olmuyor sebeb isteInsallah canim ♥
hadi hayirlisi bakalim. kendini bebegi iyi dinle haftasonu filan, pazartesi neden almadi doktor? iki gunde bir olmuyo mu kontroller gun gecince (yani aslinda pazar)?
Ben gönderirdim nede olda kardeşiymiş sen kardeşler arasına girme hic gitmek istiyorsa gitsin bencekizlar pazar esimin abisinim sozu var oyle abisiyle bi sıkı iliskisi yok
sirf dua etsin diye cagiriyorlar
bemde gitmesini istemiyorum en az 3 saatte gelemez
siz. olsaydiniz gonderirmiydiniz esinizi
oda pek gitmek istemiyor ama annesi asiri israr ettigu icin tam ne yapacahini bilemediBen gönderirdim nede olda kardeşiymiş sen kardeşler arasına girme hic gitmek istiyorsa gitsin bence
Abisidir bence gönderin. Acil bi durum olsa çağırırsınız zaten. 3 ssat yalnız kalmaktan bir şey olmaz bence :)kizlar pazar esimin abisinim sozu var oyle abisiyle bi sıkı iliskisi yok
Bilmem ki, 38den sonra once haftada 1 simdi 3-4gunde bire düşürdüler, normali bu demek.Insallah canim ♥
hadi hayirlisi bakalim. kendini bebegi iyi dinle haftasonu filan, pazartesi neden almadi doktor? iki gunde bir olmuyo mu kontroller gun gecince (yani aslinda pazar)?
Ona bırak bence karışma günübirlik gidip gelecek hem seni etkileyen bi durum yok idare edersin bigün nolcakkizlar pazar esimin abisinim sozu var oyle abisiyle bi sıkı iliskisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?