2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya el yikama olayi ayri zaten benim elim fil derisine döndü yika yıka eve geliyorlar bebeğe dokunuyorlar bogazlayasim geliyor gider gitmez banyo yaptırıyorum
Valla ben de cok sinirleniyorum ve biktim artik ve kafayi arkadan tutmadan da aliyolar cocugyn kafa asagi gidiyo hani gercekten tehlileki bu sefer evhamda degil bu bence... Herjes bebegi kucaklicak diye bisey yok opuyilar falan disardan gelmisin ter icinde herkes la havle
kizlar pazar esimin abisinim sozu var oyle abisiyle bi sıkı iliskisi yok
sirf dua etsin diye cagiriyorlar
bemde gitmesini istemiyorum en az 3 saatte gelemez

siz. olsaydiniz gonderirmiydiniz esinizi
Kardesi canim gitsin bosver hic bence deme bile gitme diye

Yalniz olmadığımı bilmek rahatlatti ama sadece ikimizmisiz bunu takıntı haline getiren galiba

Kizlar baslangicta cok guzel sutum vardi memelerde dolgun dolgundu bugun fos resmen yumusacik durup dururken azalir mi sut gerci oglan icip uyuyor ama anlamadim aman sevinmistim bunda sutum var diye azalmasin lutfen

Yalniz olmadığımı bilmek rahatlatti ama sadece ikimizmisiz bunu takıntı haline getiren galiba
Bekarken bile bebekli eve gittiğimde çocuğa bakmaz dokunmazdim annesi belki rahatsız olur ,kıskanır o anki pskolojiyle ,yada dışardan mikrop getirip çocuğa bulastiririm diye. Yarın benimki geliyor ve biliyorum ki şimdiden kimse disardan gelip sokunsun hele öpsün asla istemem. İsterlerse kıskanç desinler hiç umrumda değil. Onlar terli terli çocuğuma yapisamaz

Ay doğurmayan ne kadar az kişi kalmış hanımlaar Hadi gayret, hala ağustos anneleriyiz.

Kızlar ben hiç süt sağmıyorum ya. Yani duşta masaj yapıp sağıyorum yumuşasın diye ama makineyle sağma ihtiyacı duymadım hiç. İnşallah sıkıntı teşkil etmiyordur ki @Rzg14 bu konuda yazdıkları beni çok mutlu etti.

Bir de şey sorayım, kim bana sezaryen sonrası korse önermek ister? Karnım lömbür lömbüring......

Ben üstüne pusetine falan yazi asicam
Lütfen dokunmayiniz
hep diyorum yine diicem ama bi ben mi rahatim yahu bu konuda? cevremdekilere mi cok guveniyorum acaba? bebek dogmadi diye mi boyle dusunuyorum yada, ama yok yaa ben rahat olurum kesin.
heeeerkes sevsin alsin kucagina Rabbim saglik sihhatle kavustursun insallah, biseycikler olmaz.

Valla ya tamamen onların keyfine bakıyoruz şuan. Bir doğsunda poposunu ısıracagım :)
okey kizlar esime soyledim is cikisi alip gelecek

aaa gozunuz aydiiin Allah anali babali buyutsun guzel gunlerde insallah canim ♥
ayricada kocaman amiiin
Hayirli olsunnbebegin Allah anali babali buyutmeyi nasio etsin
Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün inşallah sağlıkla büyüsün minnoş darısı bekleyenlere artık inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir darısı bekleyenlere sağlıkla en kısa zamanda insallah

Kalmaz o güne kadar inşallah bi anda oluveriyor herşey.. İyi düşün
İnşallah canım.
Bedenen ve psikolojik olarak beni zorlamaya başladı. Bi de baş ağrısı var dünden beri. Doktora söyledim ama parol iç dedi. Kesmiyor. Acile mi gitsem diye düşünüyorum. Göz bandı takarak uyumayı denedim yok geçmiyor. Sabah şiddetlendi yaklaşık 12 saattir geçmiyor

Baş ağrısı bende de vardı dün ilaç almadım Vala geçti ama geçmezse yarına kadar git bi acile bazen stres falan tetikliyor bol su iç sıvı alımı az olunca da oluyo baş ağrısı bişey yoktur inşallah.. Valla benim de içime kurt düştü dünden beri doktorun dedikleri kafamda dönüp duruyo iyiyi düşünüyorum hep ama işte bi an önce doğsalardı da sağlıkla hayırla..

Bende öyle diyordum cocuk sosyal olsun öyle insan ayirmasin bi bana düşmesin diyordum simdi elimden gelse eve biri gelince tekrar karnima koycam dokunmasınlar diye eşim bile daha bugün kucağına almaya başladı 18 gün sonra ama basinda oturdum ben kucagindayken sagolsun anlayış gösteriyor bu halime ama sadece eşim alabiliyor artik annem falan aldigi an benim icim kaynamaya başlıyor

Bilmiyom canim hatta ben hastaneden cikarken doktor gelen misafirlere antibakteeiyel jel skmayi teklif edin dedi cok cabuk mikrop kapiliyor dedi ben doktorun yalancisiyim kimseye o jeli skmadim tabii ki jeli gectim el yikamiyolar zaten... Ne diyelim

Ben ilk kızımda felakettim bu konuda annemlerde Doğum yaptım 45 gün kaldım Doğumdan sonra eşimin işi yüzünden, evde 3 tane bekar kardeşim vardı ve gelen giden inanılmazdı kimsenin kucağına vermedim herkes bana uzaylı muamelesi yapıyordu ikinci kızımda kendi evimde Doğum yaptım zaten iki aileden de uzak bir şehirdeydi evim görmeye gelenlerde benim tepkilerimi bildikleri için uzak duruyorlardı yaklaşık iki aylık olana kadar ikisini de kimseye öptürmedim şimdi kayınvalidemlerle aynı şehirde çok yakın oturuyorum ilk on gün annem kaldı yanımda kimse pek gelip gidemedi bir tane lüzumsuz halamız dışında kimse almaya yeltenmedi bile öpme mevzusuna tepkimi iyi kötü herkes biliyor zaten çok hassaslar hemen kabarıyor ciltleri iş yerimde de 37 haftam dolana kadar çalıştım bir kaç kere laf arasında ben ilk 40 gün kimsenin çocuğunu görmeye gitmem kimseyi de kabul etmeyi düşünmüyorum dedim akrabalar üzerinden yorum yapıyor gibi mesajı almış olacaklar ki arayan tüm servis arkadaşlarım siz biraz toparlayın öyle geleceğiz inşallah diyorlar. Hemen hemen tüm annelerde bu tarz hassasiyet oluyor ilk dönem bence

Yaw almislar bebegi cocuklu akrabaya diyolarki cocugun kucagina verelim fotograf cektirelim cocuk 2 yasinda ve tokatlama huyu var elinde oyuncak kamyon cocugun suratina bi atsa Allah im yaw neyini teklif ediyosunuz bak yazarken sinirlendim tekrardan ulan o cocuk ne anlicak bunu kucaga alip fotograf cekmeye sinir hastasi olcam ewde

Kizlar baslangicta cok guzel sutum vardi memelerde dolgun dolgundu bugun fos resmen yumusacik durup dururken azalir mi sut gerci oglan icip uyuyor ama anlamadim aman sevinmistim bunda sutum var diye azalmasin lutfen
Benim de bi ara azaldi misir arttirdi asiei sekilde gunde 2 misir bide malt icecek bira gbi olanlar varya macrocenter da vardi diger marketlerde var mi bilmiyorum

Bende vermiyorum kimseye annem ve eşim hariç, hastanede satılan alkol dezenfektanlardan aldım. Önce el yıkatıyorum sonra dirseklere kadar ondan sürdürüyorum. Ancak öyle sadece kafasına ve ayağına dokunabiliyorlar

Sanırım çektiğim bu ağrı ya migren ya sinizüt.
Burnumda ve yan taraflarındabaakı var, dişlerim de ağrıyor. Başım felaket ağrıyor. Sinizüt olasılığı daha yüksek. Böyle ağrı çeken var mı?
Sinizütü olan? Neler iyi gelir?
Doğal yöntemlerle geçirebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…