Benm ellerini yikamadan elletmicegimi bildikleri icin direkt el yuz yikayip geliyolar yanimaYalniz olmadığımı bilmek rahatlatti ama sadece ikimizmisiz bunu takıntı haline getiren galiba
Ben üstüne pusetine falan yazi asicam
Lütfen dokunmayiniz
En nefret ettiğim şeyde şu oldu. Hastaneye gitmişiz çocuk sarılık geçiriyor topuktan kan alınmış deli gibi ağlamış. Sonuç ne çıkacak diye içim içimi yiyor. Derdim başımdan aşkın. Millette yanımızdan geçerken dönüp dönüp çocuğa bakıyor, dokunabilir miyim diyen bir manyak vardı, adı ne kaç kilo bilmem ne. Ben hayatımda kimsenin çocuğuna el uzatmadım izin almadan dokunmadım, saçma saçma sorular sormadım. Belki insanların yaptığı normal ama ben öyle yetişmediğim için bana anormal geliyor.Yalniz olmadığımı bilmek rahatlatti ama sadece ikimizmisiz bunu takıntı haline getiren galiba
Offf cok kotu oluyo insan yaa esinin ailesine diyomusun elinizi yikadiniz mi diye ben diyemiyorumBenm ellerini yikamadan elletmicegimi bildikleri icin direkt el yuz yikayip geliyolar yanimaama tabi bana gelen giden yok suan daha pek sikinti yaşamıyorum. bi tek bayramda babamlara gittik orda deli gibi surekli yikadiniz mi elinzii diye sordum babamin kucagina vermk istemedim atletleydi bozuldu biraz. ustune ortu verdim oyle surekli basini tut dedim herkese. cocugu uyandirip sevmeye kalktilar terslendim falan bi an once eve gitmek istedim biraz daha buyudugunde pimpiriklenmem de suan cok kucuk ya dikkat etmeli
Hastanede yapmamışlar bize verdikleri defterde yapılmamış yazıyor, iyi birşeyse yaptıralım?Kizlar k vitameini ignesi oldu mu bebekleriniz bizde piayasada yok diye vurulmadi
Yok iste bak size de yapilmamis hayati onemi var ama piyasadayok igneHastanede yapmamışlar bize verdikleri defterde yapılmamış yazıyor, iyi birşeyse yaptıralım?
evlat senin tatlim istedigiiin gibi yaparsin elbette.Bende öyle diyordum cocuk sosyal olsun öyle insan ayirmasin bi bana düşmesin diyordum simdi elimden gelse eve biri gelince tekrar karnima koycam dokunmasınlar diye eşim bile daha bugün kucağına almaya başladı 18 gün sonra ama basinda oturdum ben kucagindayken sagolsun anlayış gösteriyor bu halime ama sadece eşim alabiliyor artik annem falan aldigi an benim icim kaynamaya başlıyor
K vıtamını kan pıltılasmasına yarıyor galıba bu gobegı fılan cok aglayıp kanayanlara fılan yapıyorlar galıba gobekten tam emın olmamaklaHastanede yapmamışlar bize verdikleri defterde yapılmamış yazıyor, iyi birşeyse yaptıralım?
Ben muayenede kendimi sıkınca normal doğum sırasında korkarsam bebeği tehlikeye atacagimi söyledi. Bana göre sorun yok senin pskolojin önemli dedi. Ben de kendim sezeryane karar verdim o da onayladı . Aslında normal doğum yanlısı ama galiba korkumu gördüİyi doktorun vermiş. Benimki hiç oralı bile deil.
Sezaryen andırmıyor bile.
hep diyorum yine diicem ama bi ben mi rahatim yahu bu konuda? cevremdekilere mi cok guveniyorum acaba? bebek dogmadi diye mi boyle dusunuyorum yada, ama yok yaa ben rahat olurum kesin.
heeeerkes sevsin alsin kucaginaRabbim saglik sihhatle kavustursun insallah, biseycikler olmaz.
hahah tatli anneeeeİnan ayyynı senin gibiydim, hatta ilk iki gün çok tınlamadım, herkes sevdi aldı dolaştı, üçüncü günden itibaren içimdeki şeytan anne çıkmaya başladıŞu an gene çok bir şey diyemiyorum ama içim gidiyor yüzüne bile bakarken, kaldı ki biri ters tutsa bir şey yapsa sanki göğsüm ağrıyor.
Esimin ailesi gelmediOfff cok kotu oluyo insan yaa esinin ailesine diyomusun elinizi yikadiniz mi diye ben diyemiyorum
Daha yeni başlıyorsunuz desene neyse ilk günlerin stresini atlsttınız en azındanEsimin ailesi gelmedikv gelcek pazar gunu sonraki haftada kp.. bnm imtihan baslicak bakalim neler olacak
Yapildi bizeKizlar k vitameini ignesi oldu mu bebekleriniz bizde piayasada yok diye vurulmadi
Ya dışarıdan gelince bu el yıkanır yani illa bebek var diye yapılacak sey degil bizimkilerinde hiç huyu değil el yikamak artik tersliyorum herkesi bide babam bıyıklı bi kere öpmeye çalıştı gözlerimden ateş cıktı artik kucağımdan indirmiyorum uyusa bile evde biri varsaOfff cok kotu oluyo insan yaa esinin ailesine diyomusun elinizi yikadiniz mi diye ben diyemiyorum
Odaya gelir gelmez yapıldı canımKizlar k vitameini ignesi oldu mu bebekleriniz bizde piayasada yok diye vurulmadi
Ben kulkanmıyorum ama almam gerekiyomuş onu anladım bazen geceleri poşetleyip balkona koymaya eriniyorum uykusuzluktan mükkemmel koku eşliğinde uyuyoruzLohusa anneler, bebek bezleri icin cöp özel kutusu kullaniyomusunuz? kokuyu hapseden yani?
Uff bizdede var o durum balkon fazla uzak geliyor odada muhteşem kokular idrar kaka kokusu birleşince harika oluyorBen kulkanmıyorum ama almam gerekiyomuş onu anladım bazen geceleri poşetleyip balkona koymaya eriniyorum uykusuzluktan mükkemmel koku eşliğinde uyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?