Ayy insallah kuzum doktorumu bu haftada beklicem diye ikna ettim haftaya kontrole kadar dogurmam lazim yoksa adam kovacak benibudaaaa 40inci haftasini gecmis veya cok yaklasmislar listemiz:
Zeytinliii
elaide
I ikuayko
@smsnbbk
@Arwien
@ktphncanne
Cute2019
@keramos
saglik sihhatle kavuscaz Allahin izniyle hepimizde bebislerimize ♥
Gözünüz aydın canım çok sevindimKızlar nasılsınız taze annelere kolay gelsin eli kulağında hamişleri de Allah tek sancida kurtarsın. Biz bugün güzel haberi aldık çok şükür üçüncü topuk kanımız temiz çıktı
Biraz buyusunler ben de zaten bu kadar dikkat etmem ama cidden enfeksiyona cok aciklar buyukler tam idrak edemiyo evham olarak goruyo neyse ne diyelim...Ya dışarıdan gelince bu el yıkanır yani illa bebek var diye yapılacak sey degil bizimkilerinde hiç huyu değil el yikamak artik tersliyorum herkesi bide babam bıyıklı bi kere öpmeye çalıştı gözlerimden ateş cıktı artik kucağımdan indirmiyorum uyusa bile evde biri varsa
çok teşekkür ederiz canım benim .Amin Rabbim herkesin gönlünü ferahlatsinGözünüz aydın canım çok sevindim❤ Allah herkese gönül ferahlatan güzellikte haberler almayı nasip etsin inşallah
Tatlım deDoktorumu devit3 önerdi canım hergün 3damla kullanıyoruz
Tam kendimden bekledgm durumdu ama yaşamadımGörmemişin çocuğu olmuş modunda kimseye vermeyen biri kucağına alınca yanlış tutacak cani acıyacak diye panik yapan tek ben olamam degil mi bu hastalıklı ruh hali normal mi herkes siniroluyor bana ama elimde değil biri kucağına alınca ayy acıktı emzireyim ben diye kapıyorum çocuğu baska bu durumu yaşayan var mi geçecek mi ya
Lohusa duygusallığının bi ilacı yok mu? Ben sürekli ağlıyorum, yerli yersiz.
rahat ol strese sokma kendini lütfen... olan sana olacak çünkü... gülüp geç ...Esimin ailesi gelmedikv gelcek pazar gunu sonraki haftada kp.. bnm imtihan baslicak bakalim neler olacak
Hiç sormayın kizlar bende aynı dertten muzdaribim. Elini opmek istemek nedir yahu. Disari çıktıkları gibi ellerini diliyorum çocuğun. Bir de ablam sağolsun kapıdan girdiği gibi uyandırmaya çalışır sevmek icinYalniz olmadığımı bilmek rahatlatti ama sadece ikimizmisiz bunu takıntı haline getiren galiba
yaptum canim 8 gunluguz bide buyuk kiz var 4 yasindaTek misin evde? Doğum yaptın mı
Bence karışma, zaten kayinvaliden mimli kadın yine bi laf eder falan aman diyim. Hiç karışma.yaptum canim 8 gunluguz bide buyuk kiz var 4 yasinda
yanimda baska kikse yok
ilk kızımda öyleydim ya kıyamam... gececek tecrubesizlik, endişe, heyecan hormonlar hızla değişiyor, seni buyükler rahat bıraksın... beni çok bunaltmışlardı... şimdi kimseyi istemedim lohusalığa ohhh öyle rahatım ki aldığımız en doğru karar bence buydu...
Aynen böyle ödüm patlıyor yanlış bir şey yapacağım, canı yanacak, hasta olacak diye. Bir vesvese sürekli.. Ki normalde hiç öyle değilimdir. Geçer di mi bu hal yani?
YapılmışKizlar k vitameini ignesi oldu mu bebekleriniz bizde piayasada yok diye vurulmadi
geç,yor canım 1 hafta 10 gune gecer sen harika ve mükemmel bir annesin bunu unutma :)
Rabbimin izniyle ona da cok guzel bakacaksın
Benimde aynen öyle oldu canım çok kastım kendimi normal doğacak ken çıktık sezeryana ama bebek için en iyisi neyse o olsunBen muayenede kendimi sıkınca normal doğum sırasında korkarsam bebeği tehlikeye atacagimi söyledi. Bana göre sorun yok senin pskolojin önemli dedi. Ben de kendim sezeryane karar verdim o da onayladı . Aslında normal doğum yanlısı ama galiba korkumu gördü
Kaçıncı gün kokmaya başladı. Ben 7. Güne kadar koku almadım ama şimdi çok kötü kokuyor hafif üşüttüm gibi ondan mi acabaBen kulkanmıyorum ama almam gerekiyomuş onu anladım bazen geceleri poşetleyip balkona koymaya eriniyorum uykusuzluktan mükkemmel koku eşliğinde uyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?