2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar nasılsınız taze annelere kolay gelsin eli kulağında hamişleri de Allah tek sancida kurtarsın. Biz bugün güzel haberi aldık çok şükür üçüncü topuk kanımız temiz çıktı
Gözünüz aydın canım çok sevindim Allah herkese gönül ferahlatan güzellikte haberler almayı nasip etsin inşallah

Biraz buyusunler ben de zaten bu kadar dikkat etmem ama cidden enfeksiyona cok aciklar buyukler tam idrak edemiyo evham olarak goruyo neyse ne diyelim...

Doktorumu devit3 önerdi canım hergün 3damla kullanıyoruz
Tatlım de
Tam kendimden bekledgm durumdu ama yaşamadım annem eşim var zaten yanmda belki de ondan. Ama geçer annesi merak etme

Lohusa duygusallığının bi ilacı yok mu? Ben sürekli ağlıyorum, yerli yersiz.

ilk kızımda öyleydim ya kıyamam... gececek tecrubesizlik, endişe, heyecan hormonlar hızla değişiyor, seni buyükler rahat bıraksın... beni çok bunaltmışlardı... şimdi kimseyi istemedim lohusalığa ohhh öyle rahatım ki aldığımız en doğru karar bence buydu...

Yalniz olmadığımı bilmek rahatlatti ama sadece ikimizmisiz bunu takıntı haline getiren galiba
Hiç sormayın kizlar bende aynı dertten muzdaribim. Elini opmek istemek nedir yahu. Disari çıktıkları gibi ellerini diliyorum çocuğun. Bir de ablam sağolsun kapıdan girdiği gibi uyandırmaya çalışır sevmek icin şaka yollu anlatmaya çalışıyorum ama imkansız ancak kendi kendimi yiyorum

gögüs yarası için silverette gümüş kapaklardan inanımaz memnun kaldım, kızımı 1 satte emzriyorum kilo kaybını telafi etmek için gunde 2-3 defa sağıyorum acıyor ama yara yok, kesinkikle kremle falan uğraşmayın tak çıkart oyle pratik ki... helal olsun 300 tl verdim ama değdi... Düşünmeyin acı çekmeyin alın...

Yanlız evlerde durmayı lohusa kafası ile doğru bulmayan udg kv ve görümcesi ortama girer. Kimi bebeğe yün giydirirken kimi soymaya kimi aç bu derken kimi gazına yormaya başlayan her kafadan çıkan sesler sonucunda iyice kafayı yiyen udg şu an kapsama alanına dönme çabaları içinde bulunmaktadır.
Şunu anlar ki : sen çocuğuna iyice alışıp huyunu suyunu daha iyice bilmeyince udg böyle olur işte. Yalnızlık ve lohusa kafası mı insanlar ve lohusa kafası mı. C şıkkı olaydı iyiydi. İçime öküz oturdu yine koymuyor ki nefes alayım

Aynen böyle ödüm patlıyor yanlış bir şey yapacağım, canı yanacak, hasta olacak diye. Bir vesvese sürekli.. Ki normalde hiç öyle değilimdir. Geçer di mi bu hal yani?

Aynen böyle ödüm patlıyor yanlış bir şey yapacağım, canı yanacak, hasta olacak diye. Bir vesvese sürekli.. Ki normalde hiç öyle değilimdir. Geçer di mi bu hal yani?

geç,yor canım 1 hafta 10 gune gecer sen harika ve mükemmel bir annesin bunu unutma :)
Rabbimin izniyle ona da cok guzel bakacaksın

Benimde aynen öyle oldu canım çok kastım kendimi normal doğacak ken çıktık sezeryana ama bebek için en iyisi neyse o olsun

Ben kulkanmıyorum ama almam gerekiyomuş onu anladım bazen geceleri poşetleyip balkona koymaya eriniyorum uykusuzluktan mükkemmel koku eşliğinde uyuyoruz
Kaçıncı gün kokmaya başladı. Ben 7. Güne kadar koku almadım ama şimdi çok kötü kokuyor hafif üşüttüm gibi ondan mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…