Bizim kv 3 gün kaldı ama bozulan psikolojimi hala toplayamadimrahat ol strese sokma kendini lütfen... olan sana olacak çünkü... gülüp geç ...
Aynen ilk gunlerin gazi stresi gitti herseyden cok o agri sizi ve gaz zamanlarinda evde olmamalari benm super olduDaha yeni başlıyorsunuz desene neyse ilk günlerin stresini atlsttınız en azından
Merakla bekliyorum valla stres yokkrahat ol strese sokma kendini lütfen... olan sana olacak çünkü... gülüp geç ...
senin 1 tane benm 4 taneside uyaniyor,)Saat basi kalkiyoruz delirecem boye olann var mi uyku sifirlandi bende
Geçmiş olsun tansiyonunuzu ölçtürdünüz mu?İnşallah canım.
Bedenen ve psikolojik olarak beni zorlamaya başladı. Bi de baş ağrısı var dünden beri. Doktora söyledim ama parol iç dedi. Kesmiyor. Acile mi gitsem diye düşünüyorum. Göz bandı takarak uyumayı denedim yok geçmiyor. Sabah şiddetlendi yaklaşık 12 saattir geçmiyor
saat basi kalkmiyom canim cunku sabaha kadr hic uyumuyoSaat basi kalkiyoruz delirecem boye olann var mi uyku sifirlandi bende
Yav bizimki 1 saat emme fasli suruyo sonra 1 bucuk saat gaz cikarma uyutma cabasi vs atiyorum saat 2 de basladi bu surec 4 bucuk 5i buluyo uyumasi sonra 6 da tekrar kalkiyo yani aslinda gece gunduz uyumuyosaat basi kalkmiyom canim cunku sabaha kadr hic uyumuyoyavrum bazen 3 bazen 6 ya kadar emiyo sonra iyuyo
benim buyuk kizda boykeydi
Aboow buyuklerde mi kalkiyosenin 1 tane benm 4 taneside uyaniyor,)
Bize yapildi k vitamini yeni dogan bebeklerde sentezlenmiyor tarzi bir aciklama yapti doktor. Yapilmazsa gobegi kaniyormus hatta yinede kanarsa getirin 1 dozz daha yapalim dediKizlar k vitameini ignesi oldu mu bebekleriniz bizde piayasada yok diye vurulmadi
Eyvah eyvah nerdennbulmali bu k vitamininiBize yapildi k vitamini yeni dogan bebeklerde sentezlenmiyor tarzi bir aciklama yapti doktor. Yapilmazsa gobegi kaniyormus hatta yinede kanarsa getirin 1 dozz daha yapalim dedi
Teşekkür ederim canım. Dün kontrolde rutin olarak ölçmüşlerdi. Düşük çıkmıştı. Tuzlu ayran iç dedi doktor. Eve geldim içtim ama geçmedi. 12 saati aşınca ağrı, Gece acile gittik. Kan tahlili yaptılar ve serum verdiler. Serum ağrıyı azalttı ama geçirmedi. Kan değerlerim düşük çıktı. Paşamız beni sömürmüşGeçmiş olsun tansiyonunuzu ölçtürdünüz mu?
bagzen kalkiyorlar sut istiyoruz diyorlarAboow buyuklerde mi kalkiyo
Bizzzz 2 saate bi alarm kuruyordum bizim beyfendi kendini saat başına ayarlamış alarm falan kurmuyorum artıkSaat basi kalkiyoruz delirecem boye olann var mi uyku sifirlandi bende
Baş ağrısı çok zor yaa bende doğumdan sonra başladı 4 5 gün çok şiddetliydi hergün acile gidiyodum iğne serum vuruyolardı geçmiyodu doktoruma gittim hastanede yattım oğlumda fototerapi alıyodu aynı günde bana özel bi serum taktılar ağrı kesici iğne vurdular bol kahve içirdiler anca öyle geçti psikolojim bozuldu ağlama krizlerine giriyodum çok zordu doğumdan zor geldi o baş ağrısı rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda geçerTeşekkür ederim canım. Dün kontrolde rutin olarak ölçmüşlerdi. Düşük çıkmıştı. Tuzlu ayran iç dedi doktor. Eve geldim içtim ama geçmedi. 12 saati aşınca ağrı, Gece acile gittik. Kan tahlili yaptılar ve serum verdiler. Serum ağrıyı azalttı ama geçirmedi. Kan değerlerim düşük çıktı. Paşamız beni sömürmüşhemen kendi doktorunla görüş dediler. Ama baş ağrısı ile alakası var mı bilmiyorum. Bedenim dayanmıyor artık tomografi çekmeleri gerekiyor ama çekemiyorlar. Damardan parol vererek gönderiyorlar. Sağlıkla doğsun biran önce diye dua ediyorum. Hamileye kimse bişey yapamıyor
Geçmiş olsun canım ya. Daha devam ediyor mu ağrı..Teşekkür ederim canım. Dün kontrolde rutin olarak ölçmüşlerdi. Düşük çıkmıştı. Tuzlu ayran iç dedi doktor. Eve geldim içtim ama geçmedi. 12 saati aşınca ağrı, Gece acile gittik. Kan tahlili yaptılar ve serum verdiler. Serum ağrıyı azalttı ama geçirmedi. Kan değerlerim düşük çıktı. Paşamız beni sömürmüşhemen kendi doktorunla görüş dediler. Ama baş ağrısı ile alakası var mı bilmiyorum. Bedenim dayanmıyor artık tomografi çekmeleri gerekiyor ama çekemiyorlar. Damardan parol vererek gönderiyorlar. Sağlıkla doğsun biran önce diye dua ediyorum. Hamileye kimse bişey yapamıyor
gecmis olsun canim! anne hasta olunca/agri cekince bu bebegi iyi etkilemiyor. insallah ya agrini kesebilirler yada bi cozum bulurlar canimTeşekkür ederim canım. Dün kontrolde rutin olarak ölçmüşlerdi. Düşük çıkmıştı. Tuzlu ayran iç dedi doktor. Eve geldim içtim ama geçmedi. 12 saati aşınca ağrı, Gece acile gittik. Kan tahlili yaptılar ve serum verdiler. Serum ağrıyı azalttı ama geçirmedi. Kan değerlerim düşük çıktı. Paşamız beni sömürmüşhemen kendi doktorunla görüş dediler. Ama baş ağrısı ile alakası var mı bilmiyorum. Bedenim dayanmıyor artık tomografi çekmeleri gerekiyor ama çekemiyorlar. Damardan parol vererek gönderiyorlar. Sağlıkla doğsun biran önce diye dua ediyorum. Hamileye kimse bişey yapamıyor
gunaydin caniimGünaydın güzel annelertatlı bebişleri.. henüz doğurmayan azınlık grup hala aynı mıyız yok mu bi atraksiyon ağustos bitirmeden getirseydik şu bebeleri ağrısız sızısız stressiz bir haftasonu olsun..
Bir umut işte belki bir sancı bi su bi nişan ahh ne çok bekledik sizi belirtiler kalbimizi hop ettireydiler ne iyiydigecmis olsun canim! anne hasta olunca/agri cekince bu bebegi iyi etkilemiyor. insallah ya agrini kesebilirler yada bi cozum bulurlar canim ♥ en hayirlisi bebisi almalari belkide?
gunaydin caniim ♥ kim, biz mi dogurucazhemde oyle bir gece ansizin
yok oralari gectim artik, beklentim bile yok artik. suniyi bekliyorum.
guzel bi haftasonu olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?