2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Beni sağlık ocağından aradılar. Bilin bakalım ne sordular???
-doğurdunuz mu?
Yok dedim.
-Haftaya doğar muhtemelen, hastanede topuk kanı aldırmayacağım kağıdı imzalayın, topuk kanını burada alalım dedi.
Hastane sizi bir gün yatırıyor, topuk kanı 2.günden sonra alındığı için o kan boşa gidiyor, bebeğin canını iki kere yakmayalım. Doğum yapınca beni arayın size gün vereyim dedi.
Doğum yapacak az kisiyiz ama sizi de bilgilendireyim dedim.

Daha yeni başlıyorsunuz desene neyse ilk günlerin stresini atlsttınız en azından
Aynen ilk gunlerin gazi stresi gitti herseyden cok o agri sizi ve gaz zamanlarinda evde olmamalari benm super oldu
rahat ol strese sokma kendini lütfen... olan sana olacak çünkü... gülüp geç ...
Merakla bekliyorum valla stres yokk dugunden sonraki ilk bana gelisinde acayip stresliydim cunku cok kizgindim bazi seylere.. Bayramda fln aramamistim.. geldiğinde hosgeldin deyip opmemistm bile o zamanlardan verdim ayari bn onlara hic biseyime karismaz laf etmez zaten yuzgoz olmadim sohbetimiz iyidir ama samimi degilim oyle. Tabi isin icine torun girince napicak bakalim gorucez evde rahat rahat dolasamicam bi sure o canimi sıkıyo sadece

Geçmiş olsun tansiyonunuzu ölçtürdünüz mu?

saat basi kalkmiyom canim cunku sabaha kadr hic uyumuyo yavrum bazen 3 bazen 6 ya kadar emiyo sonra iyuyo
benim buyuk kizda boykeydi
Yav bizimki 1 saat emme fasli suruyo sonra 1 bucuk saat gaz cikarma uyutma cabasi vs atiyorum saat 2 de basladi bu surec 4 bucuk 5i buluyo uyumasi sonra 6 da tekrar kalkiyo yani aslinda gece gunduz uyumuyo

Geçmiş olsun tansiyonunuzu ölçtürdünüz mu?
Teşekkür ederim canım. Dün kontrolde rutin olarak ölçmüşlerdi. Düşük çıkmıştı. Tuzlu ayran iç dedi doktor. Eve geldim içtim ama geçmedi. 12 saati aşınca ağrı, Gece acile gittik. Kan tahlili yaptılar ve serum verdiler. Serum ağrıyı azalttı ama geçirmedi. Kan değerlerim düşük çıktı. Paşamız beni sömürmüş hemen kendi doktorunla görüş dediler. Ama baş ağrısı ile alakası var mı bilmiyorum. Bedenim dayanmıyor artık tomografi çekmeleri gerekiyor ama çekemiyorlar. Damardan parol vererek gönderiyorlar. Sağlıkla doğsun biran önce diye dua ediyorum. Hamileye kimse bişey yapamıyor

Baş ağrısı çok zor yaa bende doğumdan sonra başladı 4 5 gün çok şiddetliydi hergün acile gidiyodum iğne serum vuruyolardı geçmiyodu doktoruma gittim hastanede yattım oğlumda fototerapi alıyodu aynı günde bana özel bi serum taktılar ağrı kesici iğne vurdular bol kahve içirdiler anca öyle geçti psikolojim bozuldu ağlama krizlerine giriyodum çok zordu doğumdan zor geldi o baş ağrısı rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda geçer

Geçmiş olsun canım ya. Daha devam ediyor mu ağrı..

gecmis olsun canim! anne hasta olunca/agri cekince bu bebegi iyi etkilemiyor. insallah ya agrini kesebilirler yada bi cozum bulurlar canim en hayirlisi bebisi almalari belkide?

gunaydin caniim kim, biz mi dogurucaz hemde oyle bir gece ansizin
yok oralari gectim artik, beklentim bile yok artik. suniyi bekliyorum.
guzel bi haftasonu olsun hepimize

Bir umut işte belki bir sancı bi su bi nişan ahh ne çok bekledik sizi belirtiler kalbimizi hop ettireydiler ne iyiydi olsun sağlıkla olsun da artık dediğin gibi akışına bırakmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…