2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu dönemde yalnız olmak, bebeğe alışmak açısında gerekliymiş. Annem 1 hafta kaldı yanımda resmen onun çocuğu gibiydi. Sonraki hafta kendim bakacağım sen git dedim ve yavaş yavaş bebeğimle birbirimize alıştık. Bir başkası olunca olmuyor.

Allah tez zamanda kurtarsin canim cok gecmis olsun

hepsini okudum cnm digerlerini de.

lohusalik kaynakli biraz fazla tepkilerin ama gecici merak etme. insanlara guvenin arttikca gececek. ben dogdugu andan beri insanlarin kucagina veriyrm. almaya onlar korkuyr .. ama tabiki gelen elini kendisi yikiyor once. o zaman sorun yok. opulmemesi gerektigini kendileri zaten biliyr. yuzu kotu oluyor yoksa. bir de sigara icen olursa ellerini yuzulerini yikamadan ve belki bir sure gecmeden vermiyrm. cunku 2 saat kadar zehirli etki ustlerinde kaliyor diye...
kendinizi sakinlestirin lohusalar. guvendiginiz insanlardan korkmayin. paylasin bebeginizi. onlar sevgiyle buyuyor
en uyuzu oldugum kv. ama o bile istedigi gibi alip sevdi..

elaide son listemiz ne oldu?

Biz çıktık hastaneden, yasimdan dolayi cok beklemek istemiyor doktor, 40+1 bugün, sali sabah kontrole gidecegim, herşey yolundaysa persembe vsye kadar bekleyecek.
oh masallah.

baby mall de satilan lohusa korsesi var cnm. ondan kullaniyrm. balenli. gecenlerde foto paylasmistim.
Hastanede yapmamışlar bize verdikleri defterde yapılmamış yazıyor, iyi birşeyse yaptıralım?
Yok iste bak size de yapilmamis hayati onemi var ama piyasadayok igne
K vit onenlidir kizlar. dogar dogmaz ameliyathanede yapildi bizimkine.

Bir umut işte belki bir sancı bi su bi nişan ahh ne çok bekledik sizi belirtiler kalbimizi hop ettireydiler ne iyiydi olsun sağlıkla olsun da artık dediğin gibi akışına bırakmak gerek
keske umitlenmesek, akisina birakabilsek. yaziyorum oyle ama gel bide icime sor

uc dort gundur kalcalarim asiri agriyo, sadece sabahlari agriyordu artik gun boyu. ne yapacagimida sasirdim artik bu agrilarla. sicak dusa gunde en az uc kez giriyorum yok, yuruyus hareket yok, masaj aleti en yakin dostum oldu yok.

hayirlisiyla saglikla kavusalim insallah, bu agri sizilarda gelip gecici Allahin izniyle.

harikasin gercekten.

Senin ki anesteziden olmuş gibi anlaşma ben. Aynısı arkadaşımda da oldu 2 hafta önce geçmiş olsun sana da. Teşekkür ederim tatlım valla bu yaşıma kadar baş ağrısı hiç yaşamamıştım çok kötü bişeymiş. İnşallah bir çözüm bulurlar. Parol kesmiyor çünkü Allah kronik baş ağrısı olanlara kolaylık versin.

emzirirken uyuya kalmışım bir kaç kez. Kendime gelince bebek kucağımdan düştü sandım.
Soema isiklari yaakiyorumki uyumim diye cpcuga bisey olur diye korkuyorum vallahi oturdugum yerde emsirirken uyumusum ruhsar diye dizi varya onu goruyodum en son ama binyandan emziriyorum kafa ucmus

Vala benimki 3. Ama akışına bırakamıyorum aynı psikoloji bende de var ama böyle çok bekleyince kavuşması da da ayrı güzel oluyo bak benden söylemesi yeter ki sağlıklı olsunlar kucağımıza alıp eve dönelim.. Bu ağrı sızı ağırlık herşey unutulacak hatırlamicaz bile inşallah son günler son ha gayret

Bu sabah alarmla uyandım doktora gidicez diye. Karnımın üst kısmına kaburgaların oralara bir ağrılar girdi anlatamam ağladım resmen nefes alamadım. Duşa zorla girdim. Sonra gittiğimizde doktora kayıt kalmamış kabul etmediler bizi kendi hastaneme gittim ama kendi doktorum yoktu çok kasılmalarım vardı.
Doktor muayne etti. Açılma 1 cm hala. Bebeğin kafası bırak kanala girmeyi hatta biraz sağa kaymış rahmin üzerinde eli var dedi. Nst de düzenli sancılar çıktı ama 60larda yeterli şiddette değil. Eğer suyun gelirse asla bekleme kordon sarkabilir yada bebeğin eli çıkabilir eğer kafası sancıyla yerleşmezse dedi. Normal doğumu beklemeni riskli görüyorum dedi.
Bu işin sonu ne olucak çok merak ediyorum.

Bizde aynıyız. Gece en fazla 2 saat uyuması gerekiyormuş ama bizimki 1 saati anca tamamlıyor, emmesi, altını değiştirmek, gazını almak derken 2 saatte öyle geçiyor
bizde de durum boyle. bebe dedigin uyur bunlarin gözü hep açık. 2 de uyandiysa 4 e kadar asla uyumuyo surekli emmek istiyor, bazen süt az geliyo ciglik atıyor sinirleniyor kipkirmizi oluyo o zaman cok hirsli emiyor ki koparacak sanki memeyi. alt degistirme basli basina olay zaten

Devam ediyor canım. Dün daha şiddetliydi gözümü açamıyordum. Anneler gibi tülbent bağlayıp sıktım başımı, göz bandı taktım falan. Bugün kalın perdeleri çektim salonda öyle oturuyorum. Parol de içtim. 1,5 saat falan geçiriyor işte.
Geçmiş olsun canım ya. Daha devam ediyor mu ağrı..
tim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…