- 6 Şubat 2019
- 721
- 1.463
- 63
- 31
Bizde aynıyız. Gece en fazla 2 saat uyuması gerekiyormuş ama bizimki 1 saati anca tamamlıyor, emmesi, altını değiştirmek, gazını almak derken 2 saatte öyle geçiyorSaat basi kalkiyoruz delirecem boye olann var mi uyku sifirlandi bende
Bu dönemde yalnız olmak, bebeğe alışmak açısında gerekliymiş. Annem 1 hafta kaldı yanımda resmen onun çocuğu gibiydi. Sonraki hafta kendim bakacağım sen git dedim ve yavaş yavaş bebeğimle birbirimize alıştık. Bir başkası olunca olmuyor.Yanlız evlerde durmayı lohusa kafası ile doğru bulmayan udg kv ve görümcesi ortama girer. Kimi bebeğe yün giydirirken kimi soymaya kimi aç bu derken kimi gazına yormaya başlayan her kafadan çıkan sesler sonucunda iyice kafayı yiyen udg şu an kapsama alanına dönme çabaları içinde bulunmaktadır.
Şunu anlar ki : sen çocuğuna iyice alışıp huyunu suyunu daha iyice bilmeyince udg böyle olur işte. Yalnızlık ve lohusa kafası mı insanlar ve lohusa kafası mı. C şıkkı olaydı iyiydi. İçime öküz oturdu yine koymuyor ki nefes alayım
1 bucuk saatlik uykuyla duruyorum valla kafami koydugum yerde ruya goruyorumBizde aynıyız. Gece en fazla 2 saat uyuması gerekiyormuş ama bizimki 1 saati anca tamamlıyor, emmesi, altını değiştirmek, gazını almak derken 2 saatte öyle geçiyor
Evet alarma ne hacet bizim bebelerdeBizzzz 2 saate bi alarm kuruyordum bizim beyfendi kendini saat başına ayarlamış alarm falan kurmuyorum artık
Allah tez zamanda kurtarsin canim cok gecmis olsunTeşekkür ederim canım. Dün kontrolde rutin olarak ölçmüşlerdi. Düşük çıkmıştı. Tuzlu ayran iç dedi doktor. Eve geldim içtim ama geçmedi. 12 saati aşınca ağrı, Gece acile gittik. Kan tahlili yaptılar ve serum verdiler. Serum ağrıyı azalttı ama geçirmedi. Kan değerlerim düşük çıktı. Paşamız beni sömürmüşhemen kendi doktorunla görüş dediler. Ama baş ağrısı ile alakası var mı bilmiyorum. Bedenim dayanmıyor artık tomografi çekmeleri gerekiyor ama çekemiyorlar. Damardan parol vererek gönderiyorlar. Sağlıkla doğsun biran önce diye dua ediyorum. Hamileye kimse bişey yapamıyor
hepsini okudum cnm digerlerini de.Görmemişin çocuğu olmuş modunda kimseye vermeyen biri kucağına alınca yanlış tutacak cani acıyacak diye panik yapan tek ben olamam degil mi bu hastalıklı ruh hali normal mi herkes siniroluyor bana ama elimde değil biri kucağına alınca ayy acıktı emzireyim ben diye kapıyorum çocuğu baska bu durumu yaşayan var mi geçecek mi ya
oh masallah.elaide son listemiz ne oldu?
Biz çıktık hastaneden, yasimdan dolayi cok beklemek istemiyor doktor, 40+1 bugün, sali sabah kontrole gidecegim, herşey yolundaysa persembe vsye kadar bekleyecek.
baby mall de satilan lohusa korsesi var cnm. ondan kullaniyrm. balenli. gecenlerde foto paylasmistim.Ay doğurmayan ne kadar az kişi kalmış hanımlaarHadi gayret, hala ağustos anneleriyiz.
Kızlar ben hiç süt sağmıyorum ya. Yani duşta masaj yapıp sağıyorum yumuşasın diye ama makineyle sağma ihtiyacı duymadım hiç. İnşallah sıkıntı teşkil etmiyordur ki @Rzg14 bu konuda yazdıkları beni çok mutlu etti.
Bir de şey sorayım, kim bana sezaryen sonrası korse önermek ister?Karnım lömbür lömbüring......
Hastanede yapmamışlar bize verdikleri defterde yapılmamış yazıyor, iyi birşeyse yaptıralım?
K vit onenlidir kizlar. dogar dogmaz ameliyathanede yapildi bizimkine.Yok iste bak size de yapilmamis hayati onemi var ama piyasadayok igne
keske umitlenmesek, akisina birakabilsek. yaziyorum oyle ama gel bide icime sorBir umut işte belki bir sancı bi su bi nişan ahh ne çok bekledik sizi belirtiler kalbimizi hop ettireydiler ne iyiydiolsun sağlıkla olsun da artık dediğin gibi akışına bırakmak gerek
harikasinhepsini okudum cnm digerlerini de.
lohusalik kaynakli biraz fazla tepkilerin ama gecici merak etme. insanlara guvenin arttikca gececek. ben dogdugu andan beri insanlarin kucagina veriyrm. almaya onlar korkuyr.. ama tabiki gelen elini kendisi yikiyor once. o zaman sorun yok. opulmemesi gerektigini kendileri zaten biliyr. yuzu kotu oluyor yoksa. bir de sigara icen olursa ellerini yuzulerini yikamadan ve belki bir sure gecmeden vermiyrm. cunku 2 saat kadar zehirli etki ustlerinde kaliyor diye...
kendinizi sakinlestirin lohusalar. guvendiginiz insanlardan korkmayin. paylasin bebeginizi. onlar sevgiyle buyuyor
en uyuzu oldugum kv. ama o bile istedigi gibi alip sevdi..
Senin ki anesteziden olmuş gibi anlaşma ben. Aynısı arkadaşımda da oldu 2 hafta önce geçmiş olsun sana da. Teşekkür ederim tatlımBaş ağrısı çok zor yaa bende doğumdan sonra başladı 4 5 gün çok şiddetliydi hergün acile gidiyodum iğne serum vuruyolardı geçmiyodu doktoruma gittim hastanede yattım oğlumda fototerapi alıyodu aynı günde bana özel bi serum taktılar ağrı kesici iğne vurdular bol kahve içirdiler anca öyle geçti psikolojim bozuldu ağlama krizlerine giriyodum çok zordu doğumdan zor geldi o baş ağrısı rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda geçer
1 bucuk saatlik uykuyla duruyorum valla kafami koydugum yerde ruya goruyorum
Soema isiklari yaakiyorumki uyumim diye cpcuga bisey olur diye korkuyorum vallahi oturdugum yerde emsirirken uyumusum ruhsar diye dizi varya onu goruyodum en son ama binyandan emziriyorumemzirirken uyuya kalmışım bir kaç kez. Kendime gelince bebek kucağımdan düştü sandım.
Vala benimki 3. Ama akışına bırakamıyorum aynı psikoloji bende de var ama böyle çok bekleyince kavuşması da da ayrı güzel oluyo bak benden söylemesikeske umitlenmesek, akisina birakabilsek. yaziyorum oyle ama gel bide icime sor
uc dort gundur kalcalarim asiri agriyo, sadece sabahlari agriyordu artik gun boyu. ne yapacagimida sasirdim artik bu agrilarla. sicak dusa gunde en az uc kez giriyorum yok, yuruyus hareket yok, masaj aleti en yakin dostum oldu yok.
hayirlisiyla saglikla kavusalim insallah, bu agri sizilarda gelip gecici Allahin izniyle.
Anne olmak zormuş gerçektenSoema isiklari yaakiyorumki uyumim diye cpcuga bisey olur diye korkuyorum vallahi oturdugum yerde emsirirken uyumusum ruhsar diye dizi varya onu goruyodum en son ama binyandan emziriyorumkafa ucmus
20de basladik cnm 3damla.Kızlar bebek 15 günlük olunca d vitamini kullanmaya başladınız mı?
Doktorumuz 15inde başla dedi, sağlık ocağındaki hemşire hemen başlamamı söyledi. Ben mamaya karıştırıp vermeyi düşünüyorum. Kilo alımımız yavaş olduğu için mamayı sık kullanıyorum.20de basladik cnm 3damla.
KesinlikleAnne olmak zormuş gerçekten
bizde de durum boyle. bebe dedigin uyur bunlarin gözü hep açık. 2 de uyandiysa 4 e kadar asla uyumuyo surekli emmek istiyor, bazen süt az geliyo ciglik atıyor sinirleniyor kipkirmizi oluyo o zaman cok hirsli emiyor ki koparacak sanki memeyi. alt degistirme basli basina olay zatenBizde aynıyız. Gece en fazla 2 saat uyuması gerekiyormuş ama bizimki 1 saati anca tamamlıyor, emmesi, altını değiştirmek, gazını almak derken 2 saatte öyle geçiyor
ilk zamanlarboyle oluyo canim biraz buyuyunce duzene gireceklwr insallahYav bizimki 1 saat emme fasli suruyo sonra 1 bucuk saat gaz cikarma uyutma cabasi vs atiyorum saat 2 de basladi bu surec 4 bucuk 5i buluyo uyumasi sonra 6 da tekrar kalkiyo yani aslinda gece gunduz uyumuyo
timGeçmiş olsun canım ya. Daha devam ediyor mu ağrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?