2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Soema isiklari yaakiyorumki uyumim diye cpcuga bisey olur diye korkuyorum vallahi oturdugum yerde emsirirken uyumusum ruhsar diye dizi varya onu goruyodum en son ama binyandan emziriyorum kafa ucmus
biz salonda yatıyoruz eşim bi koltukta ben bi koltukta bebegi de anakucagina koyuyoruz bazen ben duymuyorum eşim aliyo pispisliyo beni uyandiriyo. emzirirken mutlaka tv aciyorum dizi izliyorum geceleri eski dizilerin tekrari oluyo. tv acmasam uyur kalırım bende.

Niye böyle uzun sürdü ki acaba migrenin var mıydı? Üzüldüm ya bu halde bi de baş ağrısı.. Allah şifa versin inşaallah hemencecik geçer

Bende cok takintili degilim valla tamam korumak lazim ama abartmam esim annem kardesim neden sevmesin bebegimi yada sevcekler diye insanlari neden steril edeyim aman basar zaten bana hasta birini yaklastirmam bilincli olanlar zaten yaklasmiyo ilk oglum dogdugunda teyzesinin dudaginda ucuk vardi bir ay kucagina almadi neredeyse aman bulasir diye

gecmis olsun canim! anne hasta olunca/agri cekince bu bebegi iyi etkilemiyor. insallah ya agrini kesebilirler yada bi cozum bulurlar canim ♥ en hayirlisi bebisi almalari belkide?

Sağol canım. Valla bütün gece uykumda bile onu düşündüm. Bebeği almaları mı hayırlı nasıl olacak diye. Doktorun noröloji uzmanı görsün bi
de dedi.

bende bi iki gecw boyle yaptim yatakda durunca imsanim daha beter iykusu geliyo

Sonunda sezeryan olacagiz gibi azizim. Sende acilma var en azindan, bana öyle bir sey de demiyorlar. Kanala girmeyi becerememek de nedir yahu! Hic mi icgudun yok? Cok kolayci çıktı bizimkiler

Altını açınca çiş ve kakayı yapmaya başlıyor. Çoğu zaman 2-3 bez değiştirmek zorunda kalıyorum üst üste.

Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah.. Doktorunla irtibat halinde ol kendini riske atma

Niye böyle uzun sürdü ki acaba migrenin var mıydı? Üzüldüm ya bu halde bi de baş ağrısı.. Allah şifa versin inşaallah hemencecik geçer
Yoktu canım, dün doktorum da sordu migrenin varmıydı diye. Hiç baş ağrısı sıkıntım olmadı bu zamana kadar. İnşallah geçer Valla baş ağrısıyla nasıl doğururum bilmem. Zaten bebişin de geleceği yok

Yoktu canım, dün doktorum da sordu migrenin varmıydı diye. Hiç baş ağrısı sıkıntım olmadı bu zamana kadar. İnşallah geçer Valla baş ağrısıyla nasıl doğururum bilmem. Zaten bebişin de geleceği yok
Sonunda sezeryan olacagiz gibi azizim. Sende acilma var en azindan, bana öyle bir sey de demiyorlar. Kanala girmeyi becerememek de nedir yahu! Hic mi icgudun yok? Cok kolayci çıktı bizimkiler
Benimki de bulamıyor kanalı. Çok mu zor anlamadım. Kasıklara baskı yapmayı biliyo parmaklıyo oraları ama kafayı sokamıyor

İnşAllah düzelir ya sürmez böyle insan merak da ediyo neden diye ayın sonuna kadar da doğuramazsak yandık benimki kilodan bahsetmedi bile zaten bebek ne kadar bilmiyorum kemikleri ölçmekten hiç bilgi vermedi bile.. Sende de şeker vardı dimi dikkat etmemiz lazım bebişleri tontiş yapmamalıyız

ha gayret kuzum insallah

uzuldum canim sanada cok gecmis olsun! bitmiyo agri sizimiz.
bebisin pozisyonu ise degisir, her an hersey olabilir icini ferah tut! hayirli ve saglikli sekilde aliriz kucagimiza insallah

Şuan duraklama dönemi galiba kimse dogurmuyo

Ayyy ınsallah kolay bir normal doğum olur. Açılma dediğin nerdeyse 3 hafta önce 1 cm di hala aynı
ha gayret kuzum insallah

uzuldum canim sanada cok gecmis olsun! bitmiyo agri sizimiz.
bebisin pozisyonu ise degisir, her an hersey olabilir icini ferah tut! hayirli ve saglikli sekilde aliriz kucagimiza insallah
Dün annemdeyim demiştim ya orda çok terledim. Bi de akşam yemeğinden sonra babam 10 kilo domates getirmiş annem dedi yapamaz mısın onlari kaynatta konserve yap. Yine kıyamadım kadın bizim için her şeyi yapıyo dedim kalktım babamla yaptık ona da çok yoruldum. Ter üstüne ter attım sonra o ter üzerimde kurudu sanırım ondan çok ağrıdı karın boşluklarım sırtlarım mahfoldu

hastanedeki doktorumuz 7.gununde baslatti d vitaminine. Bi tek benmki bu kdr erken basladi sanirim. Sabahlari emzirmeden once bir fis agzina sıkıyorum.

Gecmis olsun asla terli durmamak lazim terleyince hemen ustunu degistir. Emzirirken de cok terliceksin. Benm iki kere basima geldi 1 haftada emzirirken ter dokuyo ustumde kurumus. ölüyorum sandim nefes alamadim gogsum sirtim boyle bi agri aci yok bir daha basina gelirse utuyle havluyu isitip kou ygogsune sirtina iyi gelecektir.

ellerine saglik kuzum biz 9 aylik hamileyiz artik yaptigimiz her is bizi yoruyor. yinede ne guzel yapmissin annenin duasi yeter

sen normal dogum yapcan hissediyorum, 1 cm var geriside gelecek.
bu arada benimle ayni gun dogum yapacak olan akrabam da hala dogurmamis. o benden haber bekliyo ben ondan

hani haftasonu dogumlar cok oluyodu, bizim inatci juniorlar bu kaide yi de bozdu iyi mi vardir bundada bi hayir.
o degilde, almanya iki gundur yine isindi. onumuzdeki hafta full 30 derece oglum guzel havayi mi bekledi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…