- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
biz salonda yatıyoruz eşim bi koltukta ben bi koltukta bebegi de anakucagina koyuyoruz bazen ben duymuyorum eşim aliyo pispisliyo beni uyandiriyo. emzirirken mutlaka tv aciyorum dizi izliyorum geceleri eski dizilerin tekrari oluyo. tv acmasam uyur kalırım bende.Soema isiklari yaakiyorumki uyumim diye cpcuga bisey olur diye korkuyorum vallahi oturdugum yerde emsirirken uyumusum ruhsar diye dizi varya onu goruyodum en son ama binyandan emziriyorumkafa ucmus
Niye böyle uzun sürdü ki acaba migrenin var mıydı? Üzüldüm ya bu halde bi de baş ağrısı.. Allah şifa versin inşaallah hemencecik geçerDevam ediyor canım. Dün daha şiddetliydi gözümü açamıyordum. Anneler gibi tülbent bağlayıp sıktım başımı, göz bandı taktım falan. Bugün kalın perdeleri çektim salonda öyle oturuyorum. Parol de içtim. 1,5 saat falan geçiriyor işte.
tim
Bende cok takintili degilim valla tamam korumak lazim ama abartmam esim annem kardesim neden sevmesin bebegimi yada sevcekler diye insanlari neden steril edeyim aman basar zaten bana hasta birini yaklastirmam bilincli olanlar zaten yaklasmiyo ilk oglum dogdugunda teyzesinin dudaginda ucuk vardi bir ay kucagina almadi neredeyse aman bulasir diyehep diyorum yine diicem ama bi ben mi rahatim yahu bu konuda? cevremdekilere mi cok guveniyorum acaba? bebek dogmadi diye mi boyle dusunuyorum yada, ama yok yaa ben rahat olurum kesin.
heeeerkes sevsin alsin kucaginaRabbim saglik sihhatle kavustursun insallah, biseycikler olmaz.
gecmis olsun canim! anne hasta olunca/agri cekince bu bebegi iyi etkilemiyor. insallah ya agrini kesebilirler yada bi cozum bulurlar canim ♥ en hayirlisi bebisi almalari belkide?
Saglik ocagi yapar bize hastanedede yapildiEyvah eyvah nerdennbulmali bu k vitaminini
Çok sağol canımAllah tez zamanda kurtarsin canim cok gecmis olsun
Henuz olmadik ama basliycazKızlar bebek 15 günlük olunca d vitamini kullanmaya başladınız mı?
bende bi iki gecw boyle yaptim yatakda durunca imsanim daha beter iykusu geliyobiz salonda yatıyoruz eşim bi koltukta ben bi koltukta bebegi de anakucagina koyuyoruz bazen ben duymuyorum eşim aliyo pispisliyo beni uyandiriyo. emzirirken mutlaka tv aciyorum dizi izliyorum geceleri eski dizilerin tekrari oluyo. tv acmasam uyur kalırım bende.
Sonunda sezeryan olacagiz gibi azizim. Sende acilma var en azindan, bana öyle bir sey de demiyorlar. Kanala girmeyi becerememek de nedir yahu! Hic mi icgudun yok? Cok kolayci çıktı bizimkilerBu sabah alarmla uyandım doktora gidicez diye. Karnımın üst kısmına kaburgaların oralara bir ağrılar girdi anlatamam ağladım resmen nefes alamadım. Duşa zorla girdim. Sonra gittiğimizde doktora kayıt kalmamış kabul etmediler bizi kendi hastaneme gittim ama kendi doktorum yoktu çok kasılmalarım vardı.
Doktor muayne etti. Açılma 1 cm hala. Bebeğin kafası bırak kanala girmeyi hatta biraz sağa kaymış rahmin üzerinde eli var dedi. Nst de düzenli sancılar çıktı ama 60larda yeterli şiddette değil. Eğer suyun gelirse asla bekleme kordon sarkabilir yada bebeğin eli çıkabilir eğer kafası sancıyla yerleşmezse dedi. Normal doğumu beklemeni riskli görüyorum dedi.
Bu işin sonu ne olucak çok merak ediyorum.
Altını açınca çiş ve kakayı yapmaya başlıyor. Çoğu zaman 2-3 bez değiştirmek zorunda kalıyorum üst üste.bizde de durum boyle. bebe dedigin uyur bunlarin gözü hep açık. 2 de uyandiysa 4 e kadar asla uyumuyo surekli emmek istiyor, bazen süt az geliyo ciglik atıyor sinirleniyor kipkirmizi oluyo o zaman cok hirsli emiyor ki koparacak sanki memeyi. alt degistirme basli basina olay zaten
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah.. Doktorunla irtibat halinde ol kendini riske atmaBu sabah alarmla uyandım doktora gidicez diye. Karnımın üst kısmına kaburgaların oralara bir ağrılar girdi anlatamam ağladım resmen nefes alamadım. Duşa zorla girdim. Sonra gittiğimizde doktora kayıt kalmamış kabul etmediler bizi kendi hastaneme gittim ama kendi doktorum yoktu çok kasılmalarım vardı.
Doktor muayne etti. Açılma 1 cm hala. Bebeğin kafası bırak kanala girmeyi hatta biraz sağa kaymış rahmin üzerinde eli var dedi. Nst de düzenli sancılar çıktı ama 60larda yeterli şiddette değil. Eğer suyun gelirse asla bekleme kordon sarkabilir yada bebeğin eli çıkabilir eğer kafası sancıyla yerleşmezse dedi. Normal doğumu beklemeni riskli görüyorum dedi.
Yoktu canım, dün doktorum da sordu migrenin varmıydı diye. Hiç baş ağrısı sıkıntım olmadı bu zamana kadar. İnşallah geçerNiye böyle uzun sürdü ki acaba migrenin var mıydı? Üzüldüm ya bu halde bi de baş ağrısı.. Allah şifa versin inşaallah hemencecik geçer
Benim kız doktorun üstüne yaptı çişini tartilirkenAltını açınca çiş ve kakayı yapmaya başlıyor. Çoğu zaman 2-3 bez değiştirmek zorunda kalıyorum üst üste.
Yoktu canım, dün doktorum da sordu migrenin varmıydı diye. Hiç baş ağrısı sıkıntım olmadı bu zamana kadar. İnşallah geçerNiye böyle uzun sürdü ki acaba migrenin var mıydı? Üzüldüm ya bu halde bi de baş ağrısı.. Allah şifa versin inşaallah hemencecik geçer
Benimki de bulamıyor kanalı. Çok mu zor anlamadım. Kasıklara baskı yapmayı biliyo parmaklıyo oraları ama kafayı sokamıyorSonunda sezeryan olacagiz gibi azizim. Sende acilma var en azindan, bana öyle bir sey de demiyorlar. Kanala girmeyi becerememek de nedir yahu! Hic mi icgudun yok? Cok kolayci çıktı bizimkiler
İnşAllah düzelir ya sürmez böyle insan merak da ediyo neden diyeYoktu canım, dün doktorum da sordu migrenin varmıydı diye. Hiç baş ağrısı sıkıntım olmadı bu zamana kadar. İnşallah geçerValla baş ağrısıyla nasıl doğururum bilmem. Zaten bebişin de geleceği yok
ha gayret kuzum insallahVala benimki 3. Ama akışına bırakamıyorum aynı psikoloji bende de var ama böyle çok bekleyince kavuşması da da ayrı güzel oluyo bak benden söylemesiyeter ki sağlıklı olsunlar kucağımıza alıp eve dönelim.. Bu ağrı sızı ağırlık herşey unutulacak hatırlamicaz bile inşallah son günler son ha gayret
uzuldum canim sanada cok gecmis olsun! bitmiyo agri sizimiz.Bu sabah alarmla uyandım doktora gidicez diye. Karnımın üst kısmına kaburgaların oralara bir ağrılar girdi anlatamam ağladım resmen nefes alamadım. Duşa zorla girdim. Sonra gittiğimizde doktora kayıt kalmamış kabul etmediler bizi kendi hastaneme gittim ama kendi doktorum yoktu çok kasılmalarım vardı.
Şuan duraklama dönemi galiba kimse dogurmuyobudaaaa 40inci haftasini gecmis veya cok yaklasmislar listemiz:
Zeytinliii
elaide
I ikuayko
@smsnbbk
Arwien
K ktphncanne
@sss2000
@keramos
saglik sihhatle kavuscaz Allahin izniyle hepimizde bebislerimize
Ayyy ınsallah kolay bir normal doğum olur. Açılma dediğin nerdeyse 3 hafta önce 1 cm di hala aynıSonunda sezeryan olacagiz gibi azizim. Sende acilma var en azindan, bana öyle bir sey de demiyorlar. Kanala girmeyi becerememek de nedir yahu! Hic mi icgudun yok? Cok kolayci çıktı bizimkiler
Dün annemdeyim demiştim ya orda çok terledim. Bi de akşam yemeğinden sonra babam 10 kilo domates getirmiş annem dedi yapamaz mısın onlari kaynatta konserve yap. Yine kıyamadım kadın bizim için her şeyi yapıyo dedim kalktım babamla yaptık ona da çok yoruldum. Ter üstüne ter attım sonra o ter üzerimde kurudu sanırım ondan çok ağrıdı karın boşluklarım sırtlarım mahfolduha gayret kuzum insallah
uzuldum canim sanada cok gecmis olsun! bitmiyo agri sizimiz.
bebisin pozisyonu ise degisir, her an hersey olabilir icini ferah tut! hayirli ve saglikli sekilde aliriz kucagimiza insallah
hastanedeki doktorumuz 7.gununde baslatti d vitaminine. Bi tek benmki bu kdr erken basladi sanirimDoktorumuz 15inde başla dedi, sağlık ocağındaki hemşire hemen başlamamı söyledi. Ben mamaya karıştırıp vermeyi düşünüyorum. Kilo alımımız yavaş olduğu için mamayı sık kullanıyorum.
Gecmis olsun asla terli durmamak lazim terleyince hemen ustunu degistir. Emzirirken de cok terliceksin. Benm iki kere basima geldi 1 haftada emzirirken ter dokuyo ustumde kurumus. ölüyorum sandim nefes alamadim gogsum sirtim boyle bi agri aci yokŞuan duraklama dönemi galiba kimse dogurmuyo
Ayyy ınsallah kolay bir normal doğum olur. Açılma dediğin nerdeyse 3 hafta önce 1 cm di hala aynı
Dün annemdeyim demiştim ya orda çok terledim. Bi de akşam yemeğinden sonra babam 10 kilo domates getirmiş annem dedi yapamaz mısın onlari kaynatta konserve yap. Yine kıyamadım kadın bizim için her şeyi yapıyo dedim kalktım babamla yaptık ona da çok yoruldum. Ter üstüne ter attım sonra o ter üzerimde kurudu sanırım ondan çok ağrıdı karın boşluklarım sırtlarım mahfoldu
ellerine saglik kuzum biz 9 aylik hamileyiz artik yaptigimiz her is bizi yoruyor. yinede ne guzel yapmissin annenin duasi yeterŞuan duraklama dönemi galiba kimse dogurmuyo
Ayyy ınsallah kolay bir normal doğum olur. Açılma dediğin nerdeyse 3 hafta önce 1 cm di hala aynı
Dün annemdeyim demiştim ya orda çok terledim. Bi de akşam yemeğinden sonra babam 10 kilo domates getirmiş annem dedi yapamaz mısın onlari kaynatta konserve yap. Yine kıyamadım kadın bizim için her şeyi yapıyo dedim kalktım babamla yaptık ona da çok yoruldum. Ter üstüne ter attım sonra o ter üzerimde kurudu sanırım ondan çok ağrıdı karın boşluklarım sırtlarım mahfoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?