2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugun cinnetlerdeyim.. Sabah 9dan beri asla uyumadi uyur gibi yaptii ama uyumadi
Aynı bızım bebek zorla uyuttum ayagımda salladım ne yapayım tam dalıyor yatırıyorum uyanıyor ya da ben cok yoruluyorum ayagıma yatırdım kendımde uzandım ses ettıkce salladım uyudu sımdı sabah aynı saate banyo yaptırıp gun boyu uyuyordu bugun gec kaldı 6 da kalktık sabah bu saate kadar tam uyuyamadı yavrum yenı daldı

Gece saat başı 45 dakikada falan uyandı 4 den sonra neredeyse hiç uyumadı. Sabah beri de bakıyor emerken ya da mama yiyince gaz geliyor ağlıyor sürekli kucağımda zor bebiş yapıyorum benim bünyr
40 cikknca uykusu duzene girere ballim bisey olmaz sen surejki emzir inan 5 dakika emmesi 5 sene hastaliktan onu koruyor hem kilosuda iyi olur mamaya bile gerek kalmaz . sanirim brnim bunye aliskin uykusuzluga:)

Her türlü yöntem, beşik anakucağı puset l koltuk her yere yatırdım yeterk yarım saat uyusun diye ama olmadı. Banyo yaptırdım yine olmadı
Gecede böyleydi
bebeklet 24 saat uyuyorsa 24 saat uyaniktr mesela bizimki dun uyudu bugun uyumayacak o yuzden kendimi haziladim uykusuzluga uyumuyir diye sters yapmayun 40 cikinca duzeleck

Bak ben unuttum mesela. 5 . ciyi istemeye basladim drrmisim ama

O gelebilen bişeymiymiş benim inancım kalmamıştı.
Hadi Kuzum bir avazda al kucağına inşallah
Allah razı olsun canımmm darısı sana ve bekleyenlere inşallah valla ben de ümitsizdim şoktayım hala belimde sızı var şu an beklemedeyim deli gibi oraya buraya gidip geliyorum işlerimi hallediyorum kafa yandı

Sonunda sezeryan olacagiz gibi azizim. Sende acilma var en azindan, bana öyle bir sey de demiyorlar. Kanala girmeyi becerememek de nedir yahu! Hic mi icgudun yok? Cok kolayci çıktı bizimkiler
kizlar strrs yapmayin benim ki 4 cm acilama olmasina ragmen birak kanala girmeyi kafasi cok yukardaydi kv hic strrs yapma onun totosuna sanci girincr kacacak delik arayacak dedi harbi oyle oldu

ayyy hadi bir avazda kavuşun inşallah ben heyecanlandım

bacim dus al devamli acayip agtiyi azaltiyir vok degil bi 13 saat sonra bebisin kollarinda eger doktor miyane ederse parmagiyla bir donderirse acilman artar. sanci olunva comelme hareketi cok ise yariyo o 200 lerdeki sanciyi bile unuttum doktor diyor senin bagirman lazim bu sancilarla alistim diyorum bende caktirmiyorum

Alıcam duşumu kalırım sıcak suyun altında.. Çömelme de yaparım yarına kadar gelseydi iyiydi

Amin Allah razı olsun sen de inşallah sağlıkla kucağına al bekleyen herkes de.. Vala heyecan var heyecan sancı da başlasa tamamdır
evet sıcak suya otur biraz sancılar başlayınca. şuanki ağrı nasıl bişey? son hazırlıklarını yap bu gece hastane yolcusu olabilirsin amiiin insallah canım sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…