2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar atesim cikiyor benim 38 falan oluyor baska bir yerim agirmiyor sadece atesim var ve itiraf ediyorum doktorun verdigi ilaclari dogru duzgun kullanmadim doktoruma da diyemiyorum pof acile gitsem ne yaparlar
Canım ılacları neden kullanlamadım saatı saatıne kullandıgım halde korkuyorum enfeksıyondan rıskınden eger kanamanda yeşillesme fılan olursa buyuk ıhtımal enfeksıyon olur acıle gıdıp tahlıl yaptır derım

Iki cocukla yemek yemem bile mucize cok duzenli kullanmadim doktorum yarrin gel dedi bakalim

Hic rahat degilim ve artik karistiriyorum, her muayneden sonra mi böyle oluyordum acaba?
Oyle sanci vs yok ama sistit olmusum gibi, regl olmusum gibi kemigim degil etlerim bir garip. Yurumem falan degisti penguen gibiyim.
Feyk ata ata bi hal oldu üreme sistemim

Yapabılırsen normal yap canım gercekten zor ama iyileşme surecı daha hızlı cömelme hraketını cok yap yerlerı fılan sıl elınle bırseyler yıka bırden gelebılır arkadasımın gec oldu 40+10 hıc sancısı yokken suyu geldı dogum başladı. Ben son gunler merdıven cıktım egıldım sureklı uzun oturuslar yaptım konsere gıttım sureklı parmakladılar cabuk geldı sagolsun

Mutfak tartısında tartıyorum ben ha bire sürekli mama meme durumu olduğu için ve gazı yüzünden uyumadığından çabuk kilo aldı ama ben korkuyorum obez olacak
Günde ortalama kaç gram alıyor peki internette 20 30 Gr yazıyorda simdi ben tarttim biraz fazla geldi

Kızlar hepinize selamlar sağ elimde bas parmak işaret ve orta parmak 3 4 gündür uyuşuk halde. Internttn bakinca karper sendormu yazmış böyle olan var mı
Benimde sağ orta ve işaret parmagimda uyuşma var ve dizlerim çok agriyor doğumdan sonra ne oldu böyle anlamadim dr sorcam sen sordunmu cnm dra

Hayırlı olsun cnm analı babalı büyüsün ins

Günde ortalama kaç gram alıyor peki internette 20 30 Gr yazıyorda simdi ben tarttim biraz fazla geldi
Eger mama vermiyorsaniz takilmayin anne sutu bebegi asiri kilolu yapmaz birde herkes ufak doganlar cabuk toparlar diyor eger dusuk dogum kilosu ile dogmussa fazla kilo aliyordur belki. Benim oglum 2630 falan dogdu su an 3150 olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…