Herkese teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. Eve dün geçtik çok şükür baya halsiz yorgun hissediyordum bugün biraz daha iyiyim doğuma gelince normal doğum kaçıncı olursa olsun zormuş aynı zorluk üçüncü diye bi torpil olmadı ya
ama çok şükür ebenin de yardımıyla dikişsiz oldu doğumum en güzel yanı da o oldu saat 2 den sonra sancılarım birden 5 dk da bire düştü hemen toparlanıp acile gittik muayne ettiler açılmam 5 cm olmuştu doktor geldi hemen suyumu patlattı ondan sonra sancılar şiddetlendi bi süre uzanıp son 2 saat yürüyerek sürekli bebeğin kanala girmesi için uğraştım saat 7 de çok şiddetlendi sancılarım 7.40 da bebiş doğdu hamdolsun.. Sonra serum ağrı kesici ile daha iyi hissettim bebiş emiyor çok şükür bugün süt de geldi evde olmanın rahatlığı başka.. ❤ Çocuklar çok heyecanlı kardeşlerinin tepesinden inmiyorlar nasıl tepki vereceğimi şaşırdım uzaklaştırsam olmaz ama tepesinde olmaları da rahatsız ediyo böyle dördüz gibi geziyoruz evin içinde
uzattım baya ya ama kalanlar da sağlıkla kucağına alsın inşallah bi gelişme var mı başka doğuran oldu mu