2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki 44 cm dogdu bugun hemsire 50 cm olctu 13 gunde banada fazla gelmisti demek olabiliyormus dusuk agirlikli dogdu herkes erken toparlar diyordu

bizde dun hem teste girdik hemde ikinci topuk kani verdik bizimde 1 hafta da 300 grm almis 1 hafta sonra 15 gunluk kontrolu var masllah ama benim ki ikinci testen de gecemdi ne yazikki
Sizin testte de bebegin alnina yanagina ve kulak arkasina birseyler yapistirdilar mi doktor bu yaptirabileceginiz en kapsamli test dedi ilk oglumda daha farkli yapmislardi

Sizin testte de bebegin alnina yanagina ve kulak arkasina birseyler yapistirdilar mi doktor bu yaptirabileceginiz en kapsamli test dedi ilk oglumda daha farkli yapmislardi
bize de oyle yapildi cnm. alna yanaga boynunda kulak alti hizasina prop yapistirdilar. en iyi test bu dediler.

Benım bebıs 20 gunde 11 cm uzamıs kısa dogmustu bende sasırdım olabılıyor demek kı
Aa çok şaşırdım ben yanlış ölçtüler sandım 1haftalık kontrolde ölçmediler uzama olmaz dediler. Sonraki hafta 5cm fark vardı ve 1haftada hiç kilo almamıştı doktorda boya gitmiş dedi hatta

Mutfak tartısında tartıyorum ben ha bire sürekli mama meme durumu olduğu için ve gazı yüzünden uyumadığından çabuk kilo aldı ama ben korkuyorum obez olacak
ben de bebek kucagimda tartiliyorum bi de bebeksiz tartiliyorum aradaki farktan bebegin kilosunu buluyorum. bizimki de meme bagimlisi oldugundan biraz fazla tombiklesti, allahtan anne sütü obez yapmiyomus.

Bizde jel sürdüler alna ve kulak arkasına. Bir alet vardı ucunu kulağına ve alnına dayadılar. İlki geçti ikincinin sonucu beğenmeyince tekrar ölçtü oda geçti. Bazen yanlış ölçüm olabiliyormuş öyle olunca tekrar denedi

ne kremi canim sezeryan yarasi icin falan mi ?
bebek meme emmiyor mu biberon niye önerdi

Herkeste farkli yapiyorlar demek bizim yapiskanli uzerinde citcit olan birsey yapistirdilar sonra onlara minik kiskaclar bagladilar vs vs

doktra götürdüm.bugun önemli değil hafif kanama olabilir dedi sizlerde yaşayan varmı.göbek den kan gelen

yarın artik lojman evimize dönüyoruz izin bityi
normal tuvalate nasıl oturavm onu düşünüyorum ama evimize ozledim
butun yıl orda olunca düzen orda oluyo gideyim bir an evvel ev düzenimiz olsun inslalah iki çocukla
kuşlarıma veda etmiştim 17 gun onc3 gelince 4 kişi gelecez doye çok duygulanmıştım
evimizde 10 dan fazla muhabbet kusi var da

Kizlar atesim cikiyor benim 38 falan oluyor baska bir yerim agirmiyor sadece atesim var ve itiraf ediyorum doktorun verdigi ilaclari dogru duzgun kullanmadim doktoruma da diyemiyorum pof acile gitsem ne yaparlar
antibiyotik falan verdiyse onu bari kullansan canim mikrop kapma ihtimaline karşı fayda ederdi

Aynen ilk bebegimde sadece kulagina bir sey sokmustu ordan test yapmisti bu cok degisik geldi
aynisiydi seninle ilki de.
Kizlar atesim cikiyor benim 38 falan oluyor baska bir yerim agirmiyor sadece atesim var ve itiraf ediyorum doktorun verdigi ilaclari dogru duzgun kullanmadim doktoruma da diyemiyorum pof acile gitsem ne yaparlar
memelerden (mastit) kaynakli degilse ates cok onemli hemen geliyrsun demisti dr. parol al atesini dusur mutlaka.

İyi akşamlar. Bebe meme emmek istiyor sürekli yerine koysam hemen ağlıyor iki memeyi de ikişer üçer defa alıyor yaklaşık bir saat sürüyor en son memede uyuyakaliyor. Normal mi yoksa yanlış yaptığım biseyler mi var . Hatta arada sagdigim sütü de veriyorum bebeğim 3gunluk süt yeni sivilasmaya başladı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…