2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eger mama vermiyorsaniz takilmayin anne sutu bebegi asiri kilolu yapmaz birde herkes ufak doganlar cabuk toparlar diyor eger dusuk dogum kilosu ile dogmussa fazla kilo aliyordur belki. Benim oglum 2630 falan dogdu su an 3150 olmus
Sadece anne sütü alıyor bugün sizin yazdığınız gibi önce kendim tartildim sonra kizimla çıktım 3080 dogmustu 2925 e düşmüştü 3900 olmuş

Sadece anne sütü alıyor bugün sizin yazdığınız gibi önce kendim tartildim sonra kizimla çıktım 3080 dogmustu 2925 e düşmüştü 3900 olmuş
Oy masallah ben evde tartida 3300 olcuyordum elbiseli 200 gr cikariyordum 3100 falan oluyordu doktorda sadece body ile 3150 falan cikti yani evdeki tarti ile tartmak fena bir yontem degil

Kızlar sazeryen yaram iltihap mı kaptı acaba? Yarın dikişlerim alınacaktı (evet hala bildiğin diken hastaneler var) bugün dikişlerimde ağrı hissediyordum, az önce aynayla baktım, normal gözüküyor ama küçük bir kısım açılır gibi ve hafif bi akıntı var şeffaf renkli. Aşırı moralim bozuldu şu an. Bir daha devlette doğurursam Allah da beni bildiği gibi yapsın. Bu başına gelen var mı, nasıl tedavi ediyorlar?

Yarin 40+6yiz işte
Ben 80liyim, yaş faktörü var diye ondan diyor, sen kaclisin?

91liyim ben bnm doktor da 41+5te alırım en geç dedi.

Bu listeden kimler kaldi şimdi?

Tabiki ben

Sana maşallah Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Gönlündeki gibi dogum olur inşallah

Aminnn inşallah

Aynen öyle Şuan bile adet sancısı gibi sürekli sancım var ama inanamiyorum ki geçer diye düşünüyorum sinirim bozuluyo. Ne uyku var ne rahatlık((
Çok sık ama kısa kısa sancılarım var bu gece doğum olur mu acaba
Uyumaya çalışıcam biraz

zaten şansımıza hastane berbat olmus canim ilk dogumda böyle değil di
dogumhanedw resmen bıraktılar beni masada doktr isi bitince gitti ne rezillik çektim bileydim böyle olduğunu asla gitmezdim bende

Kızlar ikiz annesiyim Emzirme konusunda neler yaparbılırım 5günlükler Bi tanesı hıc emmedı Diğeri ıkı gun emdı sonra bıberona alıstı Nasıl gögsume alıstırabılırım

Bizim 22.8di
Eylul icin 42 hafta lazim ona cok taraftar degil doktorlar
Arwien ay sonuydu, o olabilir bak
Ben Size dediydim gebelik ortalarında ben Eylül annesi olabilirim diye çok yine de kabul etmiştiniz beni
Beni Zeytinliii bıraktı ya , beraber kapatacaktık Tükkanı

Bu akşam bana da sancılar fake attılar,
İnanmadım ve uyudum. Hiç uyandıran sancı falan olmadı. Çocuk uyuyor karnımda şuan.

ben de bebek kucagimda tartiliyorum bi de bebeksiz tartiliyorum aradaki farktan bebegin kilosunu buluyorum. bizimki de meme bagimlisi oldugundan biraz fazla tombiklesti, allahtan anne sütü obez yapmiyomus.
Mama da alıyor benimki. Umarım obez yapmaz. Böyle iştahlı olursa hani yemeyen çocuğa yedirmek de zor çok Yiyen çocuğa yeme demek de zor

Günde ortalama kaç gram alıyor peki internette 20 30 Gr yazıyorda simdi ben tarttim biraz fazla geldi
2850 doğdu. Geçen hafta 500 gr civarında almıştı. Günde 30 gr dan fazla alıyor. Ancak o değerler en az20/30 gr almalı şeklinde olabilir mi? Çünkü bana az gözüktü.

Kızlar ikiz annesiyim Emzirme konusunda neler yaparbılırım 5günlükler Bi tanesı hıc emmedı Diğeri ıkı gun emdı sonra bıberona alıstı Nasıl gögsume alıstırabılırım
Ben silikon gogue ucu kalkaniyla alistirdim canim onu emzil gibj kolay buluyo agizlari sonra 3 gun donra eskm silikonsuz tut dedi tuttum emmeye basladi direkt

Mysonismysun canım pudrayı nerelerine uygulamıştın bebekte

Bide gazı olan bebeklere saraçoğlunum kimyon kürünü tavsiye ederim bende içiyorum bikaçgün içmemiştim gazdan deli olduk akşam.akşam yaptım içtimde gece rahat uyudu yoksa sabah olmaz bana bugün diyordum emmeden kestinmi çığlık çığlığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…