İyi akşamlar. Bebe meme emmek istiyor sürekli yerine koysam hemen ağlıyor iki memeyi de ikişer üçer defa alıyor yaklaşık bir saat sürüyor en son memede uyuyakaliyor. Normal mi yoksa yanlış yaptığım biseyler mi var . Hatta arada sagdigim sütü de veriyorum bebeğim 3gunluk süt yeni sivilasmaya başladı bugün
İyi akşamlar. Bebe meme emmek istiyor sürekli yerine koysam hemen ağlıyor iki memeyi de ikişer üçer defa alıyor yaklaşık bir saat sürüyor en son memede uyuyakaliyor. Normal mi yoksa yanlış yaptığım biseyler mi var . Hatta arada sagdigim sütü de veriyorum bebeğim 3gunluk süt yeni sivilasmaya başladı bugün
Dogumun ertesi gece tum gece emdi. Arada 30 dk lik uykular uyudum sonraki gece saat basi kalkti cunku sutum gelmeye baslamisti cok sutunuz yoksa istedigi kadar ememiyordur ondan surekli memededir sutunuz bollastikca suresi uzar. Bir de soyle dusunun dunyaya geldiniz yapabildiginiz en zevkli sey emmek anne memesinde uyumak ben olsam bende hic ayrilmazdim. Cok emmenin guzel tarafi emmdiikce sutunuzu getirecek
Sizin testte de bebegin alnina yanagina ve kulak arkasina birseyler yapistirdilar mi doktor bu yaptirabileceginiz en kapsamli test dedi ilk oglumda daha farkli yapmislardi
ara sira mesela dun fonle denedim aglarkrn bakiyim susuyot mu diye sustu kapattim agladi actim sustu zaten biri gecti testi doktor gecmeseydi isitme olasiligi yuksek derdim bakacaklar iste neden gecemedi diye
dikişler büyük ihtimalle cokayakta kalmaktan ağrı yapiyo benimde anne olmak ne zor iş Allahım hepimize yardim etsin
dogurmayanlarda. sag salim kavusun bebislere insallh