- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Olurmus yumurtlama gibi hatta daha yapiskan enfeksiyon gibi olmadigi surece kotu kokulu degisik renkli problem olmaz ama tabi kontrolde doktora sormakta fayda var :)Valla sanki yumurtluyorum aynı o zamankiler gibi inşallah kötü birşey yoktur ağrım sızım yok çok şükür kötü kokuluda değil tekrar mı yumurtluyorum acaba
Tamam canım çok sağol Allah Allah ilk defa başıma geliyor gerçi herşeyi ilk gibi yaşıyorum bu bebişlerimde yada unuttum mu yaşım küçüktüde bilmiyormuydum acaba diyorumOlurmus yumurtlama gibi hatta daha yapiskan enfeksiyon gibi olmadigi surece kotu kokulu degisik renkli problem olmaz ama tabi kontrolde doktora sormakta fayda var :)
Bir uygulama indirmistim orada yaziyordu gun gun gebelik diye 3. Ay annede olan degisiklikler bolumunde yaziyorduBakıyorum hiçbir yerde bulamadım kahve akıntı olsa neyse neden yumurtlama akıntısı gibi o kafama takıldı canım
Baya guldum aksam aksam olur mu olurTamam canım çok sağol Allah Allah ilk defa başıma geliyor gerçi herşeyi ilk gibi yaşıyorum bu bebişlerimde yada unuttum mu yaşım küçüktüde bilmiyormuydum acaba diyorumhayır bi 3.bebiş olur mu diye kendimden de korkuyorum artık ilişki olmuyor gerçi ama
Valla bölünerek çoğalıyorlar artık bende bilemiyorumBaya guldum aksam aksam olur mu olur
Ben tınaztepe aylın hanıma gidiyorum ıyi bi dr ama çok soğuk sanki cnm yaSelam canım ben medicalpark ta Buket hanıma gidiyorum çok memnunum kendisinden. Çok ilgili bir bayan eğer doktor arayışındaysan tavsiye ederim. Sen nereye gidiyorsun?
Vay canim harika gorunuyor masallah ya doktoruna sordunmu niye boyle oluyor diye limon kadar sey degil bu ne ki ama cok tatli :) bende 52 kiloyla hamile kaldim boyum 170 zayif bi tiptim yoga plates yapıyordum 1.yildir sıkı fıkıydım yani tedaviyle hamis kaldim benimde gobek senin yarin kadar var iğnelerden diye dusunuyordum ama sana soktayimaz sonra kaldiririm. karin buyumesini soranlara gelsin
bu gobek nerdeyse sifirdi cunki diyetisyene giderken gebe kalmisim
bebek hareketini neden hissettigimi belki daha rahat anlarsiniz. albume ekleyecegim foto. sonra oradan silmek.daha kolay oluyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/foto_albumler/albums/bebis.41627/
Kızlar birşey sorucam gündüzde oluyor ama özellikle akşamları baş dönmesi ve mide bulantısı halsizlik yaşıyorum bnm gibi olan var mı nedense baş dönmesi akşamları daha çok oluyor neden acaba
1 hafta öncesine kadar sadece sabahları bulantım oluyordu. 1 haftadır akşamları daha yoğun. Baş dönmelerim benimde başladı 1-2 gündür. Hatta bugün yemek yaparken ruhumu teslim edicem sandım. Bulantı bayılacak gibi olma hissi mahvetti beni. Rabbim yardımcımız olsun gerçekten zor süreçler. Ağzımın içi de zehir gibi resmen. Fenalardayım :/
Amin canım.. sürekli söyleniyorum çok fenayım diye ben kendimden sıkıldım resmen Rabbim eşime sabır versin :) bir an önce bitsin şu süreçler tadını çıkarayım istiyorum.Bende 3 4 gündür senin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum canım.Çok fena bir durum.Hepimiz aynı haftalar da aynı şeyleri yaşıyoruz.Rabbim yardımcımız olsun.Bu arada benimde ağzım da sürekli çok kötü bir tat var ; (
ben de oda takimini gereksiz buluyorum. oglumda almistim ve 4 yasina kadar kullanmadi. baskasina verdim ve yeni bazali yatak aldim. o zaman kendi odasinda ve yataginda yatmaya basladi. simdiki kizuya hicbisi yokHerkeze iyi aksamlar benimde randevum yarin insallah sag selamet döneriz.
Benimde 4. Gebeligim 1 kızim 2 de düsügüm var insallah sag selamet aliriz yavrularimizi kucagimiza. ben kızimdada bebek odasi yapmadim şimdide yapmayi düşünmüyorum. Kizim 4 yasinda ve genç odasi yaptiriyorum yeni , kızımın park yatağınıda dogacak bebegim kullanacak insallah ben bebek odasinı gereksiz masraf olarak görüyorum. Kiyafetleride 5. Aydan sonra alirim insallah. Sakatatdan uzak duranlardanim
Maşallah ne güzel belirginbenim bu kadar değil kilo vermeme rağmen belirgin ama.
Maşallah canım ne kadar çok çıkmış öyle bende senden geri kalmam ama benim ikiz sanırım ondan hemen çıktı .Kıyafet konuşulmuş bende bu hafta aldım lc Waikiki den 36 beden çokta rahat ettim göbeğim rahat etti sonunda ileriki aylarda bikaç tane daha alırım ordan sanırım üst olarak almadım daha ama sanki hala söylemeye korkuyorum .Birde birşey sorucam kanamadan sonra ara ara kahve akıntı geliyor benden ama dünden bu yana 2 kez yumurtlama akıntısı varya sümüksü o şekilde geldi ve kahverengi olarak neden acaba başınıza geldi mi böyle birşey
gunaydin. canim ilk 2 gebeligi kaybettim. 1 oglum var. bu bebisle 4.cu gebelik. iglumda toplam 11 kg almistim.Vay canim harika gorunuyor masallah ya doktoruna sordunmu niye boyle oluyor diye limon kadar sey degil bu ne ki ama cok tatli :) bende 52 kiloyla hamile kaldim boyum 170 zayif bi tiptim yoga plates yapıyordum 1.yildir sıkı fıkıydım yani tedaviyle hamis kaldim benimde gobek senin yarin kadar var iğnelerden diye dusunuyordum ama sana soktayim
Maşallah ne güzel ins bir ömür çok iyi iki dost olur iki kardeş <3 benim de yemem nerdeyse hiç yok zaten ikibuçuk kilo verdim başından bu yana mide bulantim çok olmuyo şükür ama bir kaç gündür akşamları baş dönmem rahatsız ediyor artık akşamları yemekten sonra sofrayı toplamaya halim kalmıyor o hale geliyorum ins geçer bnmGünaydın kızlar.
ikicicek-birbocek benim de son 3-4 gündür akşamları daha çok midem bulanıyor. Gündüz daha hafif sanki. Akşamları hep yatasım geliyor bazen 9-10 da uyukluyorum bile. Yemekleri fazlamı kaçırıyoruz acaba diyeceğim ama ben doğru düzgün yemek yiyemiyorum zaten. Çok şükür Baş dönmesi pek olmuyor.
Oğluma kardeşi olacağını söyledik. O kadar çok sevindi ki. Anne ona ben bakacağım diyor.
Ben anlamıştım zaten senin karnın büyümüş benim odam da birlikte yatarız dedi
Bakalım Allahım sağ Salim kavuştursun hepimizi yavrularımıza. Benim de oğlumdan kalan çok fazla eşyası var kardeşimin 2 yaşında oğlu var ama ona vermiştim oda saklamış. Tabi ki yeni de alırım ama iş görecek eşyaları ayarladıktan sonra ihtiyaçlarıma bakacağım. Bebek arabamız çok eskimedi aslında ama uzun süre Pazar arabası olarakta işlevini koruduğu için biraz deforme oldu. İş görmez ise araba alırım belki. Birisi yazmıştı kahve lekelenme için. Ben ve buradaki bir kaç arkadaş bunu yaşadık kırmızı kana dönmediği sürece önemli bir durum yok. Ama bizim kırmızıya döndüğü için proluton iğne ve progestan hap kullandık. 1 haftaya Geçti çok şükür Renginin Takip edilmesi gerek
Hepimize güzel ve huzurlu bir gün olsun inşAllah.
Canım aynı soru dün geldi aklıma çatlak olmaması için ne yapmak gerek normal krem iş görür mü özel birşeyler var mı benim de ilk gebelik ve hicbir konuyla ilgili bilgim yok tecrübesi olan arkadaşlardan yol gösterici yorumlarını bekliyorumGünaydın kızlar, yazılanların hepsini okuyorum ben de ama çoğunluğu hakkında bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ilk gebelik olunca tecrübeli annelerin yazdıklarını okuyup bilgileniyorum:) mide bulantılarım halâ devam ediyor bazen gün boyu sürüyor bazen öğlene kadar. Sürekli midem kazınıyor bir de gece de kazınıyor ama kalkıp bir şey yemeye üşendiğim için geri uyuyorum:) annemler geldi 1 haftadır rahat ettim yemek konularında filan ama halâ kilo almadım 56 kiloyum. İlk öğrendiğimde 58’dim. Göbüş biraz çıkmaya başladı galiba onu tam anlayamıyorum annem azcık var diyor :) peki siz çatlaklar oluşmasın diye bir şeyler sürüyor musunuz? Neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?