2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyy ben de nefesim yetmiyor gibi hissediyorum, sürekli temiz havaya ve oksijene ihtiyaç duyuyorum. Balkona çıkıp duruyorum ikide bir hava almaya

Ayyy ben de nefesim yetmiyor gibi hissediyorum, sürekli temiz havaya ve oksijene ihtiyaç duyuyorum. Balkona çıkıp duruyorum ikide bir hava almaya
can sıkıcı bir durum. ama burda herkes ayni seyi yazinca ben de rahatladim. bas agrisi, bayilma hissi vs.

Hapşırınca yada yataktan kalkarken kasıklarına şiddetli sancı giren var mı bu durum beni endişelendiriyor pazartesi kontrol var ikili test yaptıran var mı?
12 haftaya kadar siddetli agrim vardi fakat hepsi gecti canim icini serin tut endiselenme hepsi geciyor

merhaba ben diger kizimi da agustos ayinda dogurdum sakin ba kisa kollu alma cunku bebekler kuşun kanadindan hasta oluyor ben hep uzun kollu aldim hatay da yasiyirum buranin sicagi cok kotu fakat doktora sordum her zaman senden 1 kat kalin giydir demisti

Bende baş ağrısı çok olmuyor allaha şükür arada ağrıyıp geçiyor ama acıkınca aşırı halsizlik oluyor elim ayağım tutmuyor.Direk bşyler yiyorum öyle düzeliyor.

Duyduğuma göre erkek bebeğin karındaki hareketleri daha erken hissedilirmiş. Kızlar biraz daha geç hissedilirmiş. Ben henüz bir şey hissetmiyorum. Bakalım doğru bir söylenti mi...
İlk bebegim kızdı 20 haftadan sonra hissetmistim

Benim bulantılarım akşam daha da artırıyor. Erkenden uyuyorum. Baş dönmesi hiç olmadı bende canım
Tansiyonum düşüyor sanırım canım normalde de düşük oluyordu şimdi bebişler bünyemi zorluyor sanırım iştahım da hİç yok ama işte özellikle akşam olması tuhaf R Rzg14 dediği gibi yorgunluktandır belki de

Bu foto şimdiye mi ait nasıl büyümüş göbiş bnm ikiz olmasına rağmen çok az çıktı belli belirsiz ne güzel ama inş bende biran önce hissederim çok merak ediyorum o duyguyu

Bu foto şimdiye mi ait nasıl büyümüş göbiş bnm ikiz olmasına rağmen çok az çıktı belli belirsiz ne güzel ama inş bende biran önce hissederim çok merak ediyorum o duyguyu
Bu aksamdan canim. Benim 4 gebeliktede bu hale geldi. Diyorum ya ic karin bende sifir sanirim.

İnanmıyorum ben şok.Seninle günlerimiz aynı bende bunun yarısı bile yok.Maşallah canım sana. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.

İnanmıyorum ben şok.Seninle günlerimiz aynı bende bunun yarısı bile yok.Maşallah canım sana. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
Amin canim.
E ben hep diyorum ilk regl gecikmesiyle gebe pantolonu giydim diye :)
Bosuna mi icerdekini hissediyorum. İceri cok dar sanirim direk disari vuruyor :)

Aman boşver canim bence cok guzell bende henuz bisey yok ve bebegimi hissedemiyorum bile o yuzden cok uzuluyorum.
Aaaaa uzulme sakinnnnn.... Ben erkenciyim. Daha vakit cok var hissedilmesine aslinda. Su guzel gunlerini uzulerek heba etme lutfen :)

Doğru söylüyorsun canım doktora sorayım bende

Canıım aynı benim göbeğim bu sadece 1tık daha küçük nasıl oldu bende anlamadım iç karnı küçük olanların böyle mi oluyor acaba

Canıım aynı benim göbeğim bu sadece 1tık daha küçük nasıl oldu bende anlamadım iç karnı küçük olanların böyle mi oluyor acaba
Bence ic karin yok bizde. İceriye parcayi eklemeyi unutmus Yaradan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…