2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
@AlessiaLeon canım nasılsın nerelerdesin :) pazartesi için randevu aldım ben. İkili test içinde bir sonraki hafta giderim diyorum 2 hafta görmüş olurum bebişimi sen gittin mi bu haftalarda

İnşAllah canım

Valla canım ben şimdilik sadece bebek yağı sürüyorum.Düzenli değil yani arada bir. O konuda da pek fikrim yok.İyi krem önerilerine açığım.

Canım içini ferah tut bende de karın falan çıkmadı.Bir de zayıfların daha çabuk çıkar karnı diyorlar.

Cin takvimi banada erkek demisti kidemisti kizim oldu kizim ortadasaga yakindi :)

ilk gebeliğimde mustela kullanmıştım. lierac ta güzel bu sefer onu kullanayım diyorum. bazı arkadaşlar bio oil kullandı. benim çatlaklarım son ay oldu sadece. 3. aydan itibaren kullanmaya başlamak lazım. aslında çatlayacağı varsa çatlıyor. kremler sadece azaltmaya yardımcı oluyor.

ilk gebeliğimde 3. aydan sonra mustela kullandım. lierac da güzel bio oil kullananlar var. hatta bebe yağı bile kullananlar var. bu sefer lierac kullanayım değişiklik olsun diyorum

Valla canım ben şimdilik sadece bebek yağı sürüyorum.Düzenli değil yani arada bir. O konuda da pek fikrim yok.İyi krem önerilerine açığım.
Herkesten Lierac kremi duyuyorum canım çok iyi diyorlar ama benim deneyen arkadaşlarım zeytinyağı da aynı işi görüyor o kadar para vermeye gerek yok dediler bana da mantıklı geldi. Başka bir arkadaşım da johnson’s baby bebe yağını kullanmış memnun kalmış.

Teşekkürler canım ben daha 3.ay dolmadan başladım kaşınmaya başlayınca:) şimdilik zeytinyağıyla idare ediyorum bakalım gerek olursa sonra lierac da aklımda çok duydum adını.

Teşekkürler canım ben daha 3.ay dolmadan başladım kaşınmaya başlayınca:) şimdilik zeytinyağıyla idare ediyorum bakalım gerek olursa sonra lierac da aklımda çok duydum adını.
bio oil de çok iyi ama daha sıvı olduğu için su gibi gidiyor mustela kullandım son ay biraz çatladım bende lierac alayım diyorum ama bakalım

Teşekkür ederim bilgi için canım bu kremleri araştırayım bakayım yavaştan birşeyler yapmak gerek kremlere gobisler büyümeye başladı

Goremedim yetkiniz yok diyor :) bende dunden beri hissediyorum tabi tekme gibi bir his degil kesenin orda oldugunu ve oynadigini gibi bir sey

Ben de vazalinin zararlı olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim canım ben de kullanmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…