@AlessiaLeon canım nasılsın nerelerdesin :) pazartesi için randevu aldım ben. İkili test içinde bir sonraki hafta giderim diyorum 2 hafta görmüş olurum bebişimi sen gittin mi bu haftalarda
Amin canım.. sürekli söyleniyorum çok fenayım diye ben kendimden sıkıldım resmen Rabbim eşime sabır versin :) bir an önce bitsin şu süreçler tadını çıkarayım istiyorum.
Buarada randevundan güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Mutlu haberlerini bekliyoruz.
Günaydın kızlar, yazılanların hepsini okuyorum ben de ama çoğunluğu hakkında bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ilk gebelik olunca tecrübeli annelerin yazdıklarını okuyup bilgileniyorum:) mide bulantılarım halâ devam ediyor bazen gün boyu sürüyor bazen öğlene kadar. Sürekli midem kazınıyor bir de gece de kazınıyor ama kalkıp bir şey yemeye üşendiğim için geri uyuyorum:) annemler geldi 1 haftadır rahat ettim yemek konularında filan ama halâ kilo almadım 56 kiloyum. İlk öğrendiğimde 58’dim. Göbüş biraz çıkmaya başladı galiba onu tam anlayamıyorum annem azcık var diyor :) peki siz çatlaklar oluşmasın diye bir şeyler sürüyor musunuz? Neler yapıyorsunuz?
Kızlar günaydınnn
Ay ben meraktan catlıcımmmm
10.haftadayız ama hala bi belirtim yok.
İnsata da 10 haftalık hamilelere bakıyorm.Karnı cıkmıs milletin.
Ben de hiç yoık.
İns geliismesi iyidir ya
Rüyalarıma giriyor artıkkk
Canm Muhtemelen bir tahminde bulunur doktorun. 13-16 hafta arası tahmin de bulunan oluyor genelde. Beni de 13. Hafta çağırdı. Bakalım hayırlısı Allahtan. Oğlum var kız çocuğunu çok merak ediyorum süsü püsü hoşuma gidiyor ama Allah sağlıkla versin erkek te olur. Eşim de kız çok istiyor. Hatta herkes kızın olacak diyor rüyasında gören bile olmuş. Her ultrasonda sağ da duruyor baktım kız diyorlar. Ama Çin takvimi erkek diyor. Nedense bana da erkek gibime geliyor.
Günaydın kızlar, yazılanların hepsini okuyorum ben de ama çoğunluğu hakkında bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ilk gebelik olunca tecrübeli annelerin yazdıklarını okuyup bilgileniyorum:) mide bulantılarım halâ devam ediyor bazen gün boyu sürüyor bazen öğlene kadar. Sürekli midem kazınıyor bir de gece de kazınıyor ama kalkıp bir şey yemeye üşendiğim için geri uyuyorum:) annemler geldi 1 haftadır rahat ettim yemek konularında filan ama halâ kilo almadım 56 kiloyum. İlk öğrendiğimde 58’dim. Göbüş biraz çıkmaya başladı galiba onu tam anlayamıyorum annem azcık var diyor :) peki siz çatlaklar oluşmasın diye bir şeyler sürüyor musunuz? Neler yapıyorsunuz?
ilk gebeliğimde mustela kullanmıştım. lierac ta güzel bu sefer onu kullanayım diyorum. bazı arkadaşlar bio oil kullandı. benim çatlaklarım son ay oldu sadece. 3. aydan itibaren kullanmaya başlamak lazım. aslında çatlayacağı varsa çatlıyor. kremler sadece azaltmaya yardımcı oluyor.
Canım aynı soru dün geldi aklıma çatlak olmaması için ne yapmak gerek normal krem iş görür mü özel birşeyler var mı benim de ilk gebelik ve hicbir konuyla ilgili bilgim yok tecrübesi olan arkadaşlardan yol gösterici yorumlarını bekliyorum
ilk gebeliğimde 3. aydan sonra mustela kullandım. lierac da güzel bio oil kullananlar var. hatta bebe yağı bile kullananlar var. bu sefer lierac kullanayım değişiklik olsun diyorum
Herkesten Lierac kremi duyuyorum canım çok iyi diyorlar ama benim deneyen arkadaşlarım zeytinyağı da aynı işi görüyor o kadar para vermeye gerek yok dediler bana da mantıklı geldi. Başka bir arkadaşım da johnson’s baby bebe yağını kullanmış memnun kalmış.
ilk gebeliğimde mustela kullanmıştım. lierac ta güzel bu sefer onu kullanayım diyorum. bazı arkadaşlar bio oil kullandı. benim çatlaklarım son ay oldu sadece. 3. aydan itibaren kullanmaya başlamak lazım. aslında çatlayacağı varsa çatlıyor. kremler sadece azaltmaya yardımcı oluyor.
Teşekkürler canım ben daha 3.ay dolmadan başladım kaşınmaya başlayınca:) şimdilik zeytinyağıyla idare ediyorum bakalım gerek olursa sonra lierac da aklımda çok duydum adını.
Teşekkürler canım ben daha 3.ay dolmadan başladım kaşınmaya başlayınca:) şimdilik zeytinyağıyla idare ediyorum bakalım gerek olursa sonra lierac da aklımda çok duydum adını.
az sonra kaldiririm. karin buyumesini soranlara gelsin
bu gobek nerdeyse sifirdi cunki diyetisyene giderken gebe kalmisim
bebek hareketini neden hissettigimi belki daha rahat anlarsiniz. albume ekleyecegim foto. sonra oradan silmek.daha kolay oluyor. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/foto_albumler/albums/bebis.41627/
Umarım olmaz canım:) benim bir arkadaşım da bebe yağı kullanmış. Ama vazelin hiç kullanmıyorum petrol ürünü var içerisinde diye. Diğer nemlendiriciler de paraben içeriyor hiç kullanasım gelmiyor. Koltuk altı roll on’ları da bıraktım.
vazelin zararlı petrol ürünü kullanmamak lazım ben bebe yağlarına da pek güvenemiyorum nedense birde aklınızda olsun bebeklere pudra kullanmayın çok zararlı.