2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben oglumda ilk ay body kullanmadim. Basina zarar verecegim diye korktum. O yuzden pamuklu ic dis zibin takimlari var. Hem gobek bagina da zarar vermiyor. Cok memnun kalmistim. Yazin iyi olur sanirim. İnce battaniye tavsiye etti yaz anneleri. Ben bahar annesiydim cunku.
Ayakli altlar işe pek yaramiyor. 2tane olsa yeter. 1 ay sonra kisaliyorlar baya. Sapka hic giydirmedim ben. Eldivende hic giydirmedim cunku elleriyle herseyi taniyorlar.

Cinsiyet belli olan var mı kızlar ben 13. Haftada gideceğim belli olur mu? Allahım sağlıklı evlat versin cinsiyet hiç önemli değil ama insan da merak ediyor yahu
Ilk bebegimde ben ikili teste gittigimde doktor erkege benziyor demisti 12 haftaliktim sizin eger bebegin pozisyonu iyiyse tahmin yapar buyuk ihtimal

Magnezyum eksklgi aslnda migreni tetikler ve su icmemek. Kan tahlili yaptnca doktor buna da baksn doğal şekilde magnzym alın ve 1 ayda farkı gorecksnz ve daha atak olmayck
Suyu biliyordum dikkatte ederim ama magnezyumu duymamistim cok tesekkur ederim bundan sonra onada dikkat edeyim ilk gebeligimde allahim nolur olmasin diye cok dya ettigimi hatirliyorum hic olmadi ama bunda bir kere oldu malesef

Herkeze iyi aksamlar benimde randevum yarin insallah sag selamet döneriz.
Benimde 4. Gebeligim 1 kızim 2 de düsügüm var insallah sag selamet aliriz yavrularimizi kucagimiza. ben kızimdada bebek odasi yapmadim şimdide yapmayi düşünmüyorum. Kizim 4 yasinda ve genç odasi yaptiriyorum yeni , kızımın park yatağınıda dogacak bebegim kullanacak insallah ben bebek odasinı gereksiz masraf olarak görüyorum. Kiyafetleride 5. Aydan sonra alirim insallah. Sakatatdan uzak duranlardanim

Evet canım aynı şeyi bende hissettim ve sustum okumayı tercih ettim açıkçası sadece 1 veya 2 kişi aynı kişiler cvp veriyor herkes okuyup geçiyor

Maşallah canım ne kadar çok çıkmış öyle bende senden geri kalmam ama benim ikiz sanırım ondan hemen çıktı .Kıyafet konuşulmuş bende bu hafta aldım lc Waikiki den 36 beden çokta rahat ettim göbeğim rahat etti sonunda ileriki aylarda bikaç tane daha alırım ordan sanırım üst olarak almadım daha ama sanki hala söylemeye korkuyorum .Birde birşey sorucam kanamadan sonra ara ara kahve akıntı geliyor benden ama dünden bu yana 2 kez yumurtlama akıntısı varya sümüksü o şekilde geldi ve kahverengi olarak neden acaba başınıza geldi mi böyle birşey

Bu aylarda akinti daha yapiskan olur diye okudum bir yerlerde tam olarak kaynagini hatirlamasamda bence eger kotu kokulu degilse problem oldugunu sanmam canim

Canim bende tek tek okumaya calisiyorum yorumlari ayni seyler olunca da bunaliyorum. Senin yorumunu begenmistim cok dogru bir soruydu diye ama bende bilmediğim icin tecrubelilerden fikir bekledim ama herkes biraz kararsiz sanirim olsun arastiralim biraz bulduklarımızi paylasalim

Canım kahve akıntısı olan çok vardı konuda genellikle korkulacak birşey değilmiş ben hiç yaşamadım ama mutlaka doktora gidiyorlar diye biliyorum iğne vs için

Bu aylarda akinti daha yapiskan olur diye okudum bir yerlerde tam olarak kaynagini hatirlamasamda bence eger kotu kokulu degilse problem oldugunu sanmam canim
Valla sanki yumurtluyorum aynı o zamankiler gibi inşallah kötü birşey yoktur ağrım sızım yok çok şükür kötü kokuluda değil tekrar mı yumurtluyorum acaba

Bakıyorum hiçbir yerde bulamadım kahve akıntı olsa neyse neden yumurtlama akıntısı gibi o kafama takıldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…