Ben oglumda ilk ay body kullanmadim. Basina zarar verecegim diye korktum. O yuzden pamuklu ic dis zibin takimlari var. Hem gobek bagina da zarar vermiyor. Cok memnun kalmistim. Yazin iyi olur sanirim. İnce battaniye tavsiye etti yaz anneleri. Ben bahar annesiydim cunku.
Ayakli altlar işe pek yaramiyor. 2tane olsa yeter. 1 ay sonra kisaliyorlar baya. Sapka hic giydirmedim ben. Eldivende hic giydirmedim cunku elleriyle herseyi taniyorlar.
Cinsiyet belli olan var mı kızlar ben 13. Haftada gideceğim belli olur mu? Allahım sağlıklı evlat versin cinsiyet hiç önemli değil ama insan da merak ediyor yahu
Magnezyum eksklgi aslnda migreni tetikler ve su icmemek. Kan tahlili yaptnca doktor buna da baksn doğal şekilde magnzym alın ve 1 ayda farkı gorecksnz ve daha atak olmayck
Suyu biliyordum dikkatte ederim ama magnezyumu duymamistim cok tesekkur ederim bundan sonra onada dikkat edeyim ilk gebeligimde allahim nolur olmasin diye cok dya ettigimi hatirliyorum hic olmadi ama bunda bir kere oldu malesef
az sonra kaldiririm. karin buyumesini soranlara gelsin
bu gobek nerdeyse sifirdi cunki diyetisyene giderken gebe kalmisim
bebek hareketini neden hissettigimi belki daha rahat anlarsiniz. albume ekleyecegim foto. sonra oradan silmek.daha kolay oluyor. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/foto_albumler/albums/bebis.41627/
Herkeze iyi aksamlar benimde randevum yarin insallah sag selamet döneriz.
Benimde 4. Gebeligim 1 kızim 2 de düsügüm var insallah sag selamet aliriz yavrularimizi kucagimiza. ben kızimdada bebek odasi yapmadim şimdide yapmayi düşünmüyorum. Kizim 4 yasinda ve genç odasi yaptiriyorum yeni , kızımın park yatağınıda dogacak bebegim kullanacak insallah ben bebek odasinı gereksiz masraf olarak görüyorum. Kiyafetleride 5. Aydan sonra alirim insallah. Sakatatdan uzak duranlardanim
bebek hareketini neden hissettigimi belki daha rahat anlarsiniz. albume ekleyecegim foto. sonra oradan silmek.daha kolay oluyor. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/foto_albumler/albums/bebis.41627/
Kızlar buraya birşeyleri öğrenmek fikir edinmek için yazıyorum şahsen. Fakat görüyorum ki gruplaşmalar olmuş kendi konuşması dışında kimseye cevap vermeyen insanlar var. İki seferdir bir konu hakkında yorum istiyorum fakat sadece 1kişi cevap veriyor. Bu konu açıldığından beri en çok yorum yapmaya çalışan konuyu buralaraya taşıyan insanlardan biriyim. Böyle olması beni üzdü açıkçası. Lütfen insanların yorumlarını okuyun sorulan şeyleri de tekrar sormuyorum anlayamadım bu konunun nerelere geldiğini
Maşallah canım ne kadar çok çıkmış öyle bende senden geri kalmam ama benim ikiz sanırım ondan hemen çıktı .Kıyafet konuşulmuş bende bu hafta aldım lc Waikiki den 36 beden çokta rahat ettim göbeğim rahat etti sonunda ileriki aylarda bikaç tane daha alırım ordan sanırım üst olarak almadım daha ama sanki hala söylemeye korkuyorum .Birde birşey sorucam kanamadan sonra ara ara kahve akıntı geliyor benden ama dünden bu yana 2 kez yumurtlama akıntısı varya sümüksü o şekilde geldi ve kahverengi olarak neden acaba başınıza geldi mi böyle birşey
Maşallah canım ne kadar çok çıkmış öyle bende senden geri kalmam ama benim ikiz sanırım ondan hemen çıktı .Kıyafet konuşulmuş bende bu hafta aldım lc Waikiki den 36 beden çokta rahat ettim göbeğim rahat etti sonunda ileriki aylarda bikaç tane daha alırım ordan sanırım üst olarak almadım daha ama sanki hala söylemeye korkuyorum .Birde birşey sorucam kanamadan sonra ara ara kahve akıntı geliyor benden ama dünden bu yana 2 kez yumurtlama akıntısı varya sümüksü o şekilde geldi ve kahverengi olarak neden acaba başınıza geldi mi böyle birşey
Bu aylarda akinti daha yapiskan olur diye okudum bir yerlerde tam olarak kaynagini hatirlamasamda bence eger kotu kokulu degilse problem oldugunu sanmam canim
Kızlar buraya birşeyleri öğrenmek fikir edinmek için yazıyorum şahsen. Fakat görüyorum ki gruplaşmalar olmuş kendi konuşması dışında kimseye cevap vermeyen insanlar var. İki seferdir bir konu hakkında yorum istiyorum fakat sadece 1kişi cevap veriyor. Bu konu açıldığından beri en çok yorum yapmaya çalışan konuyu buralaraya taşıyan insanlardan biriyim. Böyle olması beni üzdü açıkçası. Lütfen insanların yorumlarını okuyun sorulan şeyleri de tekrar sormuyorum anlayamadım bu konunun nerelere geldiğini
Canim bende tek tek okumaya calisiyorum yorumlari ayni seyler olunca da bunaliyorum. Senin yorumunu begenmistim cok dogru bir soruydu diye ama bende bilmediğim icin tecrubelilerden fikir bekledim ama herkes biraz kararsiz sanirim olsun arastiralim biraz bulduklarımızi paylasalim
Canım kahve akıntısı olan çok vardı konuda genellikle korkulacak birşey değilmiş ben hiç yaşamadım ama mutlaka doktora gidiyorlar diye biliyorum iğne vs için
Bu aylarda akinti daha yapiskan olur diye okudum bir yerlerde tam olarak kaynagini hatirlamasamda bence eger kotu kokulu degilse problem oldugunu sanmam canim
Valla sanki yumurtluyorum aynı o zamankiler gibi inşallah kötü birşey yoktur ağrım sızım yok çok şükür kötü kokuluda değil tekrar mı yumurtluyorum acaba
Ben sahsen bildigim bir konuysa herkese bir yorum yapmaya calisiyorum ama calisiyorum arada bazi sorular gozden kacabiliyor bunu gruplasma olarak almamak lazim bence cevap alamadiginiz sorulari bence tekrar sorun gozden kacabiliyor sonucta