2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gece acikirsan yesil mercimek corbasi icebilirsin demisti oglumdaki dr. protein almalisin karbonhidrat degil gece demisti.

catlaklar ne yaparsan yap catlayacak canim. onu gecuren hicbirsey yok. ama karnin gerilip acimamasi icin dr krem tavsiye ediyor. ben suan kullanmiyorum henuz. bebek yagi surebilirsin simdilik banyo sonrasi.

Cinsiyet belli olan var mı kızlar ben 13. Haftada gideceğim belli olur mu? Allahım sağlıklı evlat versin cinsiyet hiç önemli değil ama insan da merak ediyor yahu
Canım ben dün gittim usg ye göre 13+3 gördü ama bebişin resmen bağdaş kurup oturduğu için bu pozisyon da göremeyiz dedi doktor hanım. Haftaya bir daha bakıcağız tok ve tatlı yiyerek gelirsen belki biraz daha hareketli olur dedi doktor canım aklında olsun bizim için de çok önemli değil cinsiyet aslında bakalım artık hayırlı olsunlar sağlıklı olsunlar inşallah

Ben tatildeyim şuan pek yoruldugumu söyleyemem
Ben tınaztepe aylın hanıma gidiyorum ıyi bi dr ama çok soğuk sanki cnm ya
Ben de soğuk buldum ve ilgisiz. Bir kere gittim bir daha gitmem

Teşekkürler kızlar bana iş arkadaşlarım zeytinyağı sür demişti ben de duştan sonra göğüslerden dize kadar yağlıyorum kendimi en azından önlemimi alayım da sonra keşke bir şeyler sürseydim demeyim diye:) benim göğüslerim çok büyüdü ve kaşınıyorlar o yüzden korktum çatlayacak diye başladım yağlamaya:) bir de benim vücudum çok kuru hamilelikle iyice kurudu kuruluk da kaşıntı yapıyor zeytinyağı ona da iyi geldi.

Arkadaşlar benim annem ve iki ablam da doğumlarında çok çatlamışlar. Karınlar basenler çatlamış bütün. Bana, senin de kaderin bizim gibi olacak genetik oluyor genelde kaçamazsın dediler. Ama ben yılmadım ve bir kaç şey denedim. Öncelikle lierac diye bir krem vardı çok araştırmıştım aldım kullandım pahalı geldi bana dedim ben en iyisi zeytinyağı süreyim sonra o kremi almadım bir daha. Doğuma kadar hergün zeytin yağı ile göbeğimi bacaklarımı yıkadım resmen, güreşçiler gibi gezdim
Ve sonunda hiç çatlak olmadan Doğum yaptım çok şükür. Umarım sizde de işe yarar.

Ay yorum yaziyormusum yarım kalmış benim yorgunluktan degil canım galiba hormonlar daha çok gösteriyor etkisini sanırım. Bir de düzgün beslenemiyoruz onun etkisi de çok

O zaman ben doğru yapıyormuşum sevindim şimdi:)) evet kremler çok pahalı canım ya zeytinyağına devam o zaman:) peki kaçıncı ayda başlamıştın sürmeye hatırlıyor musun?

Ben bebe yağı nice vazelin e başladım ergenlik dönemimden çatlakların var göğüs ve kalçalarımda muhtemelen genetik ve ne yaprsam yapayım yine çatlaklarım olacakmış gibi düşünüyorum. Umarım olmaz tabi :)

oh mis gurese hazirlik

Kızlar günaydınnn
Ay ben meraktan catlıcımmmm
10.haftadayız ama hala bi belirtim yok.
İnsata da 10 haftalık hamilelere bakıyorm.Karnı cıkmıs milletin.
Ben de hiç yoık.
İns geliismesi iyidir ya
Rüyalarıma giriyor artıkkk

O zaman ben doğru yapıyormuşum sevindim şimdi:)) evet kremler çok pahalı canım ya zeytinyağına devam o zaman:) peki kaçıncı ayda başlamıştın sürmeye hatırlıyor musun?
Sanırım 4. Ay gibi başlamıştım canm. Benim de göğüslerim çok kaşınıyordu. İnşAllah sana da şifa olur cildin nemlenir en azından.
Canm iyi düşün iyi olsun. Kötüyü getirme aklına. Burada bir çok kişinin karnı çıkmamış daha. 2-3 hafta daha geçsin o zaman anlamaya başlarsın. Herkes te belirti olmuyor.

Umarım olmaz canım:) benim bir arkadaşım da bebe yağı kullanmış. Ama vazelin hiç kullanmıyorum petrol ürünü var içerisinde diye. Diğer nemlendiriciler de paraben içeriyor hiç kullanasım gelmiyor. Koltuk altı roll on’ları da bıraktım.

Canim bende 11 haftaligim bendede hic bir belirti olmadi o yüzden canini skma her hamilelik farkli oluyor gercekten.

Canim bende 11 haftaligim bendede hic bir belirti olmadi o yüzden canini skma her hamilelik farkli oluyor gercekten.
İnss canım.Valla esimi kandıramyorum.Dr subatta gel dedi.
O da zırt pırt ultrasona mı gircez,çocuğa zararlı diyıor.Bekliyorm mecbur görüş günümü..

İnss canım.Valla esimi kandıramyorum.Dr subatta gel dedi.
O da zırt pırt ultrasona mı gircez,çocuğa zararlı diyıor.Bekliyorm mecbur görüş günümü..
Ksc kez bakildiniz canim simdiye kadar? Bende bekleyemiyorum ya cok zor beklemek iyi mi nasil diye insan merak ediyor her saniye. İnsallah hepside cok iyidir

Bu arada catlaklar benimde korkuluruyam. Dediginiz gibi genetik bir durummus. Ve benim annemde cok catlamis. Zaten ben erginlikten beri 2 3 kilo alsam bile catlayan bi yapiya sahibim sonum nolur tahmin edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…