- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
Gebelikte akintilar artarmis bence normal.bendede var sari ve seffaf oluyor seffaf olan uzuyor dediginiz gibi kasinti yoksa koku yoksa normalmis. Artan hormonlardan dolayi vajinal akinti artarmisValla sanki yumurtluyorum aynı o zamankiler gibi inşallah kötü birşey yoktur ağrım sızım yok çok şükür kötü kokuluda değil tekrar mı yumurtluyorum acaba
Bilmiyordum vazalinin zararlı olduğunu yeni başlamıştım allahtan teşekkürlervazelin zararlı petrol ürünü kullanmamak lazım ben bebe yağlarına da pek güvenemiyorum nedense birde aklınızda olsun bebeklere pudra kullanmayın çok zararlı.
Sen kime gidiyosun cnmBen tatildeyim şuan pek yoruldugumu söyleyemem
Ben de soğuk buldum ve ilgisiz. Bir kere gittim bir daha gitmem
2 arkadaşım ona gitti soğuk ama çok bilgili dediler çok güzel bi sekilde seni takip eder dediler bilemedim cnm yaa karar veremiyorumİçine sinmiyorsa değiştir doktorunu , bu süreçte dr ilgisi önemli bence
Ben ilkinde karnım büyümeye başlayınca sabah akşam katı kakao yağı sürdüm duştan sonra bebe yağı sürdüm ama son ay çatladım malesef.. çatlamaya müsait vücudum zaten daha önce basenlerimde vardı. Kullanmasaydım daha çok çatlarmıydım bilmiyorum. Şimdi de bazen kaşındıkça felan normal nemlendirici sürüyorum. O şekilde devam edicem galiba.Canım aynı soru dün geldi aklıma çatlak olmaması için ne yapmak gerek normal krem iş görür mü özel birşeyler var mı benim de ilk gebelik ve hicbir konuyla ilgili bilgim yok tecrübesi olan arkadaşlardan yol gösterici yorumlarını bekliyorum
Ben kilo verdim cnm 62 ile hamileydim 60 oldum kusmaktanbisey yiyemez oldum allah yardım etsin insHic kilo alan var mi aramizda ?? :)
Herkesten Lierac kremi duyuyorum canım çok iyi diyorlar ama benim deneyen arkadaşlarım zeytinyağı da aynı işi görüyor o kadar para vermeye gerek yok dediler bana da mantıklı geldi. Başka bir arkadaşım da johnson’s baby bebe yağını kullanmış memnun kalmış.
Tamam canım bende korkmayayım o zaman herzaman olmuyor aslında 2 gündür var ve yumurtlama akıntısı gibi aynıGebelikte akintilar artarmis bence normal.bendede var sari ve seffaf oluyor seffaf olan uzuyor dediginiz gibi kasinti yoksa koku yoksa normalmis. Artan hormonlardan dolayi vajinal akinti artarmis
Bu nemlendiriciyi ilk kez duydum araştırayım bakalımKızlar benim karnım çok büyüdü maşallah, çatlaklarımda oluyor. Geçen gün gögüslerimin altı nasıl kaşınıyor kaşıdım bende tabi bilmiyor insan. Ertesi güne kalmadan gögüs altım çatlak doldu minik minik kırmızı. Ne yapın ne edin sakın kaşımayın. Kaşırsanız çatlıyor. Bende yağ olarak frei öl aldım. Sabah akşam normalde ama ben aklıma geldikçe sürüyorum düzene oturtmadım henüz. Nemlendirmesi çok başarılı yurtdışında çok popüler bir ürün ülkemize yeni gelmiş
Bende de akıntı oluyor arada yumurtlama dönemindeymişim gibi sanki. Normal bi durum doğuma yakın daha da artıyor bu durumTamam canım bende korkmayayım o zaman herzaman olmuyor aslında 2 gündür var ve yumurtlama akıntısı gibi aynı
kaldirdim canim.fotoyu.Goremedim yetkiniz yok diyor :) bende dunden beri hissediyorum tabi tekme gibi bir his degil kesenin orda oldugunu ve oynadigini gibi bir sey
ışte size bebeğinizin kız ya da erkek olacağı konusunda yol gösterecek diğer bazı halk inançları
Her ne kadar insanlar bu önermelerin doğruluğunu çok kişi üzerinde test ettiklerini belirtseler de bu bilgileri eğlenmek için kullanın ve fazla ciddiye almayın arkadaslar.
gamyoncuiremsubebek anne karninin saginda ise erkek, solunda hissedilirse kiz oldugu varsayilir.
Hamile olan bayanın başına o görmeden bir fiske tuz atılır.Eger bayan ilk önce burnunu ellerse erkek bebeği,ağzını ellerse kız bebeği olur (Yüksel Sarıkahya'ya teşekkürler).
Bebeğin kalp atışları hızlıysa erkek, düşükse kızdır (?)
Ucunda nikah yüzüğü olan altın kolye anne adayının avcunun üzerinde serbestçe sallandırılır. Eğer madalyon küresel hareket ediyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.
Eğer bir erkek bebek gebe bir kadına ilgili davranıyorsa bu anne adayının karnındaki bebeğin kız olduğu anlamına gelir.
Gebe bir kadına elini göstermesini söyleyin: size avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olacaktır.
Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
Anne adayının varsa oğlunun kafasının arkasına dikkatlice bakın: saçların kafanın arkasında dairesel olarak dağıldığı nokta şeklindeki saçsız alan kafanın ortasındaysa kız kardeşi, yandaysa erkek kardeşi olacaktır.
Sol göz kapağınızı elinizce hafifçe aşağı çekin. Eğer v şeklinde bir damar yapısı görüyorsanız kızınız olacak.
Gebe bir kadına masadaki anahtarı tutup kaldırmasını söyleyin Eğer yuvarlak kısmından tutup kaldırdıysa bebek erkek, uzun kısmından kaldırdıysa kız olacak demektir. Anahtarı ortadan tutuyorsa ikizleri olabilir.
Küçük çocuklar arasında bebeğinizin cinsiyeti hakkında anket yapın, oldukça iyi tutturuyorlarmış.
Bir önceki çocuğunuz önce " anne" dediyse şimdiki çocuğunuz kız, "baba" dediyse erkek olacak.
Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.
Gebelikten önce ve gebelik boyunca daha çok tuzlu yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.
Yatağınızın altına bir tahta kaşık ve bir de makas koyun kızınız olsun.)
Bir diş sarımsak yiyin, terinizde sarımsak kokusu varsa bebeğiniz erkek, koku yoksa kızdır.
Gebe kaldığınız cinsel ilişki esnasında kim daha "istekli ve ateşli" davrandıysa bebek onun cinsiyetinden olur.
Gebelikte bacaklarınız adeta bir ağacın gövdesi gibi şekilsiz ve kalın hale geldiyse oğlunuz olacak, şeklinde değişiklik olmadıysa kızınız olacak.
Ekmeğin kenarını tercih ediyorsanız bebeğiniz erkek, ortasını seviyorsanız kızdır.
Gebelikte elleriniz kuruduysa bebeğiniz erkek, yumuşaklığını ve narinliğini koruduysa kızdır.
Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız (erken gebelikte) kızınız olacak.
Eğer gebelikte yüzünüzde ve göğsünüzde sivilceler çıktıysa kızınız olacak.
Rüyalarınıza güvenin, kız görüyorsanız kızınız olacak.
Bebeğinizi yukarıda taşıyorsanız oğlunuz, aşağıda taşıyorsanız kızınız olacak. Tam tersini de iddia edenler var.
Karnınız sivriyse bebeğiniz erkektir.
Eğer arkadan bakıldığında gebe olduğunuz anlaşılmıyorsa bebeğiniz erkektir.
Karnınızda tüyler çıktıysa oğlunuz olacak.
Meme ucunuz çok koyulaştıysa oğlunuz olacak.
Yumurtlama gününüz ile yaşınızın toplamı tek sayıysa erkek, çift sayıysa kızınız olacak.:ecrin_bebek:
alintidir.gebelik.org
Cok guzel gercekten darisi tekmelere :)kaldirdim canim.fotoyu.
masallah. nasil hos bisi dimi hissetmek.
benimki bugun hareketli. ufak ufak sagdan sola kayiyor bakalim
ben 2 kg aldim cnm.Hic kilo alan var mi aramizda ?? :)
aminnn..Cok guzel gercekten darisi tekmelere :)
Bakıyorum hiçbir yerde bulamadım kahve akıntı olsa neyse neden yumurtlama akıntısı gibi o kafama takıldı canım
Günaydın kızlar, yazılanların hepsini okuyorum ben de ama çoğunluğu hakkında bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum ilk gebelik olunca tecrübeli annelerin yazdıklarını okuyup bilgileniyorum:) mide bulantılarım halâ devam ediyor bazen gün boyu sürüyor bazen öğlene kadar. Sürekli midem kazınıyor bir de gece de kazınıyor ama kalkıp bir şey yemeye üşendiğim için geri uyuyorum:) annemler geldi 1 haftadır rahat ettim yemek konularında filan ama halâ kilo almadım 56 kiloyum. İlk öğrendiğimde 58’dim. Göbüş biraz çıkmaya başladı galiba onu tam anlayamıyorum annem azcık var diyor :) peki siz çatlaklar oluşmasın diye bir şeyler sürüyor musunuz? Neler yapıyorsunuz?
ilk gebeliğimde mustela kullanmıştım. lierac ta güzel bu sefer onu kullanayım diyorum. bazı arkadaşlar bio oil kullandı. benim çatlaklarım son ay oldu sadece. 3. aydan itibaren kullanmaya başlamak lazım. aslında çatlayacağı varsa çatlıyor. kremler sadece azaltmaya yardımcı oluyor.
ışte size bebeğinizin kız ya da erkek olacağı konusunda yol gösterecek diğer bazı halk inançları
Her ne kadar insanlar bu önermelerin doğruluğunu çok kişi üzerinde test ettiklerini belirtseler de bu bilgileri eğlenmek için kullanın ve fazla ciddiye almayın arkadaslar.
gamyoncuiremsubebek anne karninin saginda ise erkek, solunda hissedilirse kiz oldugu varsayilir.
Hamile olan bayanın başına o görmeden bir fiske tuz atılır.Eger bayan ilk önce burnunu ellerse erkek bebeği,ağzını ellerse kız bebeği olur (Yüksel Sarıkahya'ya teşekkürler).
Bebeğin kalp atışları hızlıysa erkek, düşükse kızdır (?)
Ucunda nikah yüzüğü olan altın kolye anne adayının avcunun üzerinde serbestçe sallandırılır. Eğer madalyon küresel hareket ediyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.
Eğer bir erkek bebek gebe bir kadına ilgili davranıyorsa bu anne adayının karnındaki bebeğin kız olduğu anlamına gelir.
Gebe bir kadına elini göstermesini söyleyin: size avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olacaktır.
Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
Anne adayının varsa oğlunun kafasının arkasına dikkatlice bakın: saçların kafanın arkasında dairesel olarak dağıldığı nokta şeklindeki saçsız alan kafanın ortasındaysa kız kardeşi, yandaysa erkek kardeşi olacaktır.
Sol göz kapağınızı elinizce hafifçe aşağı çekin. Eğer v şeklinde bir damar yapısı görüyorsanız kızınız olacak.
Gebe bir kadına masadaki anahtarı tutup kaldırmasını söyleyin Eğer yuvarlak kısmından tutup kaldırdıysa bebek erkek, uzun kısmından kaldırdıysa kız olacak demektir. Anahtarı ortadan tutuyorsa ikizleri olabilir.
Küçük çocuklar arasında bebeğinizin cinsiyeti hakkında anket yapın, oldukça iyi tutturuyorlarmış.
Bir önceki çocuğunuz önce " anne" dediyse şimdiki çocuğunuz kız, "baba" dediyse erkek olacak.
Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.
Gebelikten önce ve gebelik boyunca daha çok tuzlu yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur.
Yatağınızın altına bir tahta kaşık ve bir de makas koyun kızınız olsun.)
Bir diş sarımsak yiyin, terinizde sarımsak kokusu varsa bebeğiniz erkek, koku yoksa kızdır.
Gebe kaldığınız cinsel ilişki esnasında kim daha "istekli ve ateşli" davrandıysa bebek onun cinsiyetinden olur.
Gebelikte bacaklarınız adeta bir ağacın gövdesi gibi şekilsiz ve kalın hale geldiyse oğlunuz olacak, şeklinde değişiklik olmadıysa kızınız olacak.
Ekmeğin kenarını tercih ediyorsanız bebeğiniz erkek, ortasını seviyorsanız kızdır.
Gebelikte elleriniz kuruduysa bebeğiniz erkek, yumuşaklığını ve narinliğini koruduysa kızdır.
Gebelikte iştahınız açıldıysa oğlunuz, yiyemiyorsanız (erken gebelikte) kızınız olacak.
Eğer gebelikte yüzünüzde ve göğsünüzde sivilceler çıktıysa kızınız olacak.
Rüyalarınıza güvenin, kız görüyorsanız kızınız olacak.
Bebeğinizi yukarıda taşıyorsanız oğlunuz, aşağıda taşıyorsanız kızınız olacak. Tam tersini de iddia edenler var.
Karnınız sivriyse bebeğiniz erkektir.
Eğer arkadan bakıldığında gebe olduğunuz anlaşılmıyorsa bebeğiniz erkektir.
Karnınızda tüyler çıktıysa oğlunuz olacak.
Meme ucunuz çok koyulaştıysa oğlunuz olacak.
Yumurtlama gününüz ile yaşınızın toplamı tek sayıysa erkek, çift sayıysa kızınız olacak.:ecrin_bebek:
alintidir.gebelik.org
Benim ilgimi en çok şu sol göz kapağını aşağıya çekince v şeklinde damar çıkar diyor ya o çekti ve gerçekten var evet çok çok çok saçma ama var sağda yokEllerim kurudu ama her kis boyle olur :)
Kizimda karnim tuylendi.
Ekmegin her zaman kenarini yerim hala oyle kizimda da oyleydi :))
Kizimda hamile kalmadan once erkek bebek sonrasinda kiz bebek gormustum.bunda suan ultrasonda pipi goruyorum bakalim
Omrum boyunca cok tuzlu yemisimdir ama kizim var
Cogu tezi curuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?