2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oglumun dogumuna braun kulaktan ates olcer hediye gelmisti. gecenlerde bozuldu ve oglum 2 sefer 40dereceye cikan atesle hastalaninca arkadastan ates olcerini odunc aldim. cokkkk begendim. ben de satin aldim internetten. hem banyo suyunu hem mama sicakligini hem evin sicakligini vs olcebiliyorsunuz. cok kullanisli. kulaktan olcerler bebegi rahatsiz ediyor o yuzden co da memnun kalmamistim isin acigi. bu alindan olcer.
isteyenler bakabilir. VisioFocus mod. 06400 markasi.
Sampuan vs icin tek marka...Mustela bence bebek icin.
Bir de oglum bana cok yapisikti. wc ye dahi kucagimda gidiyrdum. 10aylikken bez silingleri kesfettim. o nasil guzel birseydir bir bilseniz. tabi onuda verdim baskasina. yenisini almam lazim. bence hayat kurtarici.

Aklima geldikce yazarim yine..

İnşallah gösterir yarın bizimlede paylaş Allah hayırlı evlat nasip etsin sağlıklı bir şekilde

Çatlaklar için liearak kullandım önceki hamileliğimde hiç nemlendirmedi. Aktarlar karşım yapıyor en güzeli o tavsiye ederim

Hemen baktım canım çok önemli bir konu bazıları düşük gösteriyormuş sıcaklığı allah korusun tam ölçen birşey olması lazım. Fiyatı çok uygun geldi bana temazsızlara göre normalde 400 500tl arası birşey oyüzden ufak tefek şeyleri şimdiden toplamaya başladım. Böyle tavsilerini okumayı çok isterim canım

Catlak derinin esnekligi ile ilgili erkenden surmeye baslamak esnekligini artiriyor tabiki

Bende visio kullandim cok memnunum tek dikkat edilmesi gereken alindan olcerken terliyse alni cok iyi olcmuyor sanki geri kalan ozellikleri gercekten super

Bende ogluslarimin bütün eşyalarını dağıttım birkaç hatıra diye ayırdığım disinda Hepsini yeniden almak gerekecek

merhaba kizlar
ikili test yaptiran var mi
bende yaptirdim kagitta yazanlardan hicbisey anlamadim

2 arkadaşım ona gitti soğuk ama çok bilgili dediler çok güzel bi sekilde seni takip eder dediler bilemedim cnm yaa karar veremiyorum
Benim de çok arkadaşım var onda doğum yapan ama iki kişi doğumda sorun yaşamış dikkat etmesi gereken bişeye dikkat etmemiş. Orda Gülçin hanım da var o daha detaycıdır mesela. Ben Serkan Güçlü'ye gidiyorum.

Canım ben güneşe çıktığımda hep kaşınırdım, güneş kremleri kanserojen olduğu için bıraktım ve boş bi sprey şişesinin yarısını zeytinyağıyla yarısını da suyla doldurdum. 2 senedir hep o karışımı sıktım vücuduma ve hiç etkilenmedim güneşten. Ne kaşıntı ne başka bi şey..cildimi de bebek gibi yapmıştı. Şimdi düşündüm bana da mantıklı geldi çatlaklar için önlem olabilir zeytinyağlı su. (Sulandırmazsak vıcık vıcık yağ hissi bırakıyor) . Hem de doğal, ne sürdüğünü biliyorsun en azından..

Sıcaktan pişik olur diyorlardı. Oda da klima vs var mıydı bu kıyafet meselesi benim de kafamı karıştırıyor. Bazıları da çıtçıtlı kısa kol badi çorap eldiven ve ince battaniye pamuklu yeter diyor

Teyzeleri biz geldik 12 +4 olmusuz olcumleri yapildi normal cikti sukir iki teste gerek yok dedi ense kalinligi normal dedi fimdigim cok hateketliydi eli ayagi oynuyordu ve kesin degil ama erkege benziyor dedi

Darisi sizlerin basina kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20190124-163713.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…