Kocam hangimizi sakinleştirecrğini şaşırıyorOlmaz mı yahu. Kimse bahsetmemiş. Ne güzel yöntemler geliştirmişsin. Ben ilk çocuktaki yöntemimi uyguluyorum. Çok bunalıp dayanamadığınız yerde bebeğe eşlik ediyorum. Yanlız ağlamasın garip masum değil mi
Var canım var benimde başıma geldi doğum sonrası raporu diye birşey var hastane vercekKızlar bugün işyerimden aradılar. 37. Haftadan sonra doğurduğun tarihe kadar olan kısım için bir rapor daha getirmen gerekiyor dedilerdedim ki 37 zaten son hafta oluyor yani istesem de çalışamam. Onların elinde 32-37 arası çalışabilir raporu varmış, 37 den sonrası için de çalışamaz raporu gibi bişey dediler, hastaneyi aradım öyle bir raporumuz yok dediler. Böyle bir rapor alan var mı?
Sleepy 2 no ama 3 e gecicemAnneler hangi bebek bezini kullanıyorsunuz ben Molfix kullanıyorum ama tam olarak memnun kalmadım bezde tuhaf bir koku var paketinde de bezin kendisinde de bütün aldigimiz Molfix paketlerinde vardı koku üstelik çok dışına çıkartıyor var mı tavsiyeniz
Alt açma örtum sleepy hediye gelmişti 2 tane kullandim henüzKızlar alt açma örtüsü (bebek bakım örtüsü) kullananlar gratiste web satışa özel indirim var. 10lu paket 15 lira. Ben siparis verdim stok yaptım çok kullanıyorum çünkü. Belki sizinde ihtiyacınız vardır haberiniz olsun.
Molfix kullaniyorum canim. 1 kere kacirdi o da sirtina kadar yapmisti yani normal karciladimAnneler hangi bebek bezini kullanıyorsunuz ben Molfix kullanıyorum ama tam olarak memnun kalmadım bezde tuhaf bir koku var paketinde de bezin kendisinde de bütün aldigimiz Molfix paketlerinde vardı koku üstelik çok dışına çıkartıyor var mı tavsiyeniz
Yokmus kizz eskilerde hic biseu yokmus hahah babanem sen bebekten cok fena bi cocuktun hic uyumazdn aglardin gecelerce sallardik diyo koliktim belki dedim o ne diyoAnam sen de mi brutuseski cocuklarda da boyle kolik molik warmiymis cok merak ediyorum walla
Ben babymalldan aliyorum 10lu paket sleepy markasi 9.90falandi.Kızlar alt açma örtüsü (bebek bakım örtüsü) kullananlar gratiste web satışa özel indirim var. 10lu paket 15 lira. Ben siparis verdim stok yaptım çok kullanıyorum çünkü. Belki sizinde ihtiyacınız vardır haberiniz olsun.
Ben prima primium care 1 numara kullaniyorum cok sukur memnunum hic taşma olmadi simdiye kadar ... trendyol da suan indirimde hatta 92 li paket 65 tl e bebek de bazen indirime giriyorAnneler hangi bebek bezini kullanıyorsunuz ben Molfix kullanıyorum ama tam olarak memnun kalmadım bezde tuhaf bir koku var paketinde de bezin kendisinde de bütün aldigimiz Molfix paketlerinde vardı koku üstelik çok dışına çıkartıyor var mı tavsiyeniz
benimki ytmisti geçen hafta bugün de çektim parayıKizlar aranizda dogum ucretini alan var mi ? Benim ki henuz yatmadi da bi sorayim dedim. Emzirme odenegi yatti birtek ...
bebeğin kaç kilo 2 sıkıyor mu artık bende 2 numara kullanıyorum sipariş vercem 3 mü versem siparişiSleepy 2 no ama 3 e gecicem
Canım pisik olmaya başlayınca anneme dedim kumaş bez kullancm hazır bezden olsa biz eskiden kumaş bez kullanyrdk yine oluyor ki ben 1 kere çiş yapsanız alırdım asla bekletmzdm dedi.Prima primium care kullaniyoruz aslinda ama anlamadim vallahi degistirelim bari
Ben de ilk basta alt acma ortusu aliyodum. Surekli almaktan biktim. Yikanabilir alt acma ortuleri var canim. Onlara da bir bak istersen. Ilk kizimda da ikincisinde de kullaniyorum. Katlaninca canta gibi oluyorKızlar alt açma örtüsü (bebek bakım örtüsü) kullananlar gratiste web satışa özel indirim var. 10lu paket 15 lira. Ben siparis verdim stok yaptım çok kullanıyorum çünkü. Belki sizinde ihtiyacınız vardır haberiniz olsun.
Anladim canim istersen bi doktora danis Allah Allahhem dikis çok aşırı beli hemde çok bol hissediyorum vajinami
Ya ben de degistirim bari iyi bez diye bunu aldik vallahi eskiden hic pisik diye bisey bilmezmis annemdeCanım pisik olmaya başlayınca anneme dedim kumaş bez kullancm hazır bezden olsa biz eskiden kumaş bez kullanyrdk yine oluyor ki ben 1 kere çiş yapsanız alırdım asla bekletmzdm dedi.
Ki ben sleepy natural kullanyrm ama olunca oluyor anne yedikleri kendi dışkıları derken biraz havalandrma ile asacgz eminim
Uyku rutını nasıl oluscakmıs gece aha burnuntıkandı acılmadı cocuk uyuyamadı sabaha kadar sabah uyuyor kıtabı yazanın emınım cocugu yoktur
Aslinda bilmemek daha iyi demekkiYokmus kizz eskilerde hic biseu yokmus hahah babanem sen bebekten cok fena bi cocuktun hic uyumazdn aglardin gecelerce sallardik diyo koliktim belki dedim o ne diyogaz dedim yok ben bilmiyorum gaz falan benm cocuklarimda yoktu oyle bisey sen cok fenaydin diyo
Onca kitap okudum hatta ansiklopedi okudum cok ciddiyim hicbiri bir b..a yaramdi cocuk bana ogretti anne olmayi yapmam dedigim de ne varsa ypiyorumŞu kitabı okuyup hayata küsüyorum şu an. Kadının yapma dediği ne varsa yapıyorum. Memede uyutma, sallama... Hem hatalı ebeveynim hem de bebeğime bir uyku ve beslenme rutini oluşturamamışım. Püüüüü yazıklar olsun bana.Eki Görüntüle 2306657
Aaa esime soylim ben de cok kullaniyorumKızlar alt açma örtüsü (bebek bakım örtüsü) kullananlar gratiste web satışa özel indirim var. 10lu paket 15 lira. Ben siparis verdim stok yaptım çok kullanıyorum çünkü. Belki sizinde ihtiyacınız vardır haberiniz olsun.
Gögsunu dınleyıp hırıltı olursa cısınde degısıklık olursa. Ben doktora gıttım hırıltı burun tıkanıklıgı normal dedıHiç işte lafYa benimkinin de burnu çok tıkanıyor, ödüm kopuyor hasta mı diye Hasta olduğunu nasıl ayırt edeceğiz?
Annem oluyordu dedi kumaş bez olsa daYa ben de degistirim bari iyi bez diye bunu aldik vallahi eskiden hic pisik diye bisey bilmezmis annemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?