2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kocam hangimizi sakinleştirecrğini şaşırıyor
Sonra berber uyuyoruz, napalım 1 aydır aynı tempo aynı ağlama

Var canım var benimde başıma geldi doğum sonrası raporu diye birşey var hastane vercek

Sleepy 2 no ama 3 e gecicem

Alt açma örtum sleepy hediye gelmişti 2 tane kullandim henüz

Molfix kullaniyorum canim. 1 kere kacirdi o da sirtina kadar yapmisti yani normal karciladim kenar lastiklerini duzeltiyo musun bagladiktan sonra ondan olabilir. Ama kokuyu bilemedim bn farketmedim koku

Anam sen de mi brutus eski cocuklarda da boyle kolik molik warmiymis cok merak ediyorum walla
Yokmus kizz eskilerde hic biseu yokmus hahah babanem sen bebekten cok fena bi cocuktun hic uyumazdn aglardin gecelerce sallardik diyo koliktim belki dedim o ne diyo gaz dedim yok ben bilmiyorum gaz falan benm cocuklarimda yoktu oyle bisey sen cok fenaydin diyo

Ben babymalldan aliyorum 10lu paket sleepy markasi 9.90falandi.

Ben prima primium care 1 numara kullaniyorum cok sukur memnunum hic taşma olmadi simdiye kadar ... trendyol da suan indirimde hatta 92 li paket 65 tl e bebek de bazen indirime giriyor

Kizlar aranizda dogum ucretini alan var mi ? Benim ki henuz yatmadi da bi sorayim dedim. Emzirme odenegi yatti birtek ...
benimki ytmisti geçen hafta bugün de çektim parayı
Sleepy 2 no ama 3 e gecicem
bebeğin kaç kilo 2 sıkıyor mu artık bende 2 numara kullanıyorum sipariş vercem 3 mü versem siparişi

Prima primium care kullaniyoruz aslinda ama anlamadim vallahi degistirelim bari
Canım pisik olmaya başlayınca anneme dedim kumaş bez kullancm hazır bezden olsa biz eskiden kumaş bez kullanyrdk yine oluyor ki ben 1 kere çiş yapsanız alırdım asla bekletmzdm dedi.
Ki ben sleepy natural kullanyrm ama olunca oluyor anne yedikleri kendi dışkıları derken biraz havalandrma ile asacgz eminim

Ben de ilk basta alt acma ortusu aliyodum. Surekli almaktan biktim. Yikanabilir alt acma ortuleri var canim. Onlara da bir bak istersen. Ilk kizimda da ikincisinde de kullaniyorum. Katlaninca canta gibi oluyor

Eklentiler

• 15682849702791844038329.webp
    8 KB · Görüntüleme: 33
  • 1568284993790-1480348253.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 26
Ya ben de degistirim bari iyi bez diye bunu aldik vallahi eskiden hic pisik diye bisey bilmezmis annemde

Aslinda bilmemek daha iyi demekkibiz biliyoruz da noluuo yine care yok

Onca kitap okudum hatta ansiklopedi okudum cok ciddiyim hicbiri bir b..a yaramdi cocuk bana ogretti anne olmayi yapmam dedigim de ne varsa ypiyorum

Aaa esime soylim ben de cok kullaniyorum

Kızlar evde sma mama vardı ilk 3gün kullanmıştım sarılıktan dolayı. Bugun vereyim dedim baya deliksiz uyuyor 2saattir. 80cc yaptım normal öğünü kadar yani. Annem geceleri verebilirsin diyor ama sütüm fazla günde 2kez sağmak zorunda kalıyorum yaklaşık 350cc çıkıyor. Onlarıda buzluğa at ilerde kullanırsın diyor. Sizce vermelimiyim geceleri. Aylık kilo alımı sadece anne sütüyle 1.200kg. Ben geceleri sağdığım sütü veriyordum ama gündüz sütü gece verilince bebek uyumuyormuş. Öyle gerçekten de. Sizce nasıl yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…