2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydin canim! uyku sersemliginden girip yazamiyorum foruma haha..bugun az bucuk erken uyudu bizimki, uyanmayi 3ledi. bu gece oyalayip gec yatiricam ki 2 kez kalkmak yetsin. verdim babasina ise gitmeden oyalasin bir iki saat bende kestiriim
Bnm eşim tutarken bile terler icinde kaliyo cok minik zarar veririm diye korkuyo. O yüzden öyle bi iki saat oyaladigini hayal bile edemiyorum
haha yy en son benim 1.5 yasindaki kizimda oyleydu simdi uyumuyior:)

Bizimki vardiyalı çalışıyo sanki 1 gün uyuyosa ertesi gün asla uyumuyo

Bebeği yerine bırakınca uyaniyo ve ağlıyo ama bunu anneme anlatamıyorum. Bırak kucağına alıştırma diyip duruyo mahfetti beni

bende oyle yapiyorum kucaga alistirmiyorum emziriyorum altini aliyorum kucagima alirsam yandim vallah

Migros un kendi markasi var daha ucuz haberin olsun.
Alt acma ne vucuduna uzun süre degiyor ne bisi, icerik ve markanin görece daha onemsiz olduğu bir ürün bence.

Kac dıkısın varkı

Bakmaya pek dayanamıyorum o yüzden bakmıyorum ama dışarda 3 tane sanırım. İçerde de var.

Benimde içerde kalanlar duşuyor ufak ufak bitti sanırım 1ay oldu benimde

5 hafta oldu hala benim de duruuo daha vakti var demekki

Normalmiş öyleyse bu kadar uzun sürmesi...

Benim de zonklama mı desem hassasiyet mi desem o tarz bir ağrım var dikiş çevresinde. Hatta bazen o kadar artıyor ki elimi bile değdiremiyorum. Doktora gideceğim bunun için. Enfeksiyon vs olmasından korkuyorum...

Ayh Ayh bizde de durumlar aynı. Tam uyudu diyorum koyuyorum yerine gözlerini açıp bakıyor bana. Kucağımda durmayı seviyor bizimki :)

Canım çay ağacı yağının içindeki bi madde bebekler için çok tehlikeliymiş internette yazısı var bir oku derim o madde olmayanından alın diyordu yazıda kaynağını çok hatırlamıyorum yazının ama dikkatli olmakta fayda var

Son düzenleme:
takma kafaya camim daha cok minikelr rutin oluşturmak icim önemli olan senin ve bebgin mutlu olmasi

Gerçekte yaşananlar kitaplardaki gibi olmuyo. Ayrıca şuan daha minicikler onlar bizr ayak uyduramaz imkansız biz onlara uyum sağlamak zorundayız. Büyüdüklerinde zaten düzen kurulur

takma kafaya camim daha cok minikelr rutin oluşturmak icim önemli olan senin ve bebgin mutlu olmasi
Gerçekte yaşananlar kitaplardaki gibi olmuyo. Ayrıca şuan daha minicikler onlar bizr ayak uyduramaz imkansız biz onlara uyum sağlamak zorundayız. Büyüdüklerinde zaten düzen kurulur

İkinize de katılır ve beni rahatlattığınız için gözlerinizden öperim.

Oğlum 3 gundur tuvalet yapmaman yaptiginda nukleer Atik cikaracaksin demek degil. O neydi oyle yaa?! Daha devami da var kesin. Ay ben nirelere gidem hangi daglara kafami vuram!

60cc mama meme ustune artık yetmiyor, mamayi cogaltiyoruz. Gecen persembe henuz 7 gunlukken 60cc demisti doktor, yarin 14 gunluk olacak. Tamam sut artiyor da hala ihtiyacini karşılamıyor. Ve cikarmaya basladi. Yeni doktor dedi ki fazlasini yemez mamanin, hadi ordan, yiyor ama cikariyor. Tisortum filmlerdeki gibi su anda

Oğlum 3 gundur tuvalet yapmaman yaptiginda nukleer Atik cikaracaksin demek degil. O neydi oyle yaa?! Daha devami da var kesin. Ay ben nirelere gidem hangi daglara kafami vuram!
yazik kuzuma, 3 gün cooook uzun ama annesi cocuk naapsin. gunde 3/4 kez en az yapmalari gerek ustelik. dizlerini karnina dogru bastirinca gaz cikariyo bizimki, yardimci olmayim diyorum bi yandan, obur yandan da agri yapar diye korkuyorum. sen yardimci olamiyo musum o sekilde? bide sicakligini olcmek icin totoya termometre sokmak hem cok yazik, hemde aninda s*ctiriyo. onuda deneyebilirsin?

Yok ya öyle dışardan mudehale doktor soylemedikce yapmam.
Anne sutunde 7 güne kadar yapmayabilir dedi doktoru ama ben mama da veriyorum, dun de yapmasa bugün doktora giderdik.
Ben de genelde yapamam, hamileliğin en sevdiğim yani gunde 2 kere falan yapıyor olmakti. Hamilelik bitti ben de yapmadim kac gündür.
Bana da ona da yarayacak bisi vardir elbet. Doktora soracağım.

Uyku rutını nasıl oluscakmıs gece aha burnuntıkandı acılmadı cocuk uyuyamadı sabaha kadar sabah uyuyor kıtabı yazanın emınım cocugu yoktur

Anneler hangi bebek bezini kullanıyorsunuz ben Molfix kullanıyorum ama tam olarak memnun kalmadım bezde tuhaf bir koku var paketinde de bezin kendisinde de bütün aldigimiz Molfix paketlerinde vardı koku üstelik çok dışına çıkartıyor var mı tavsiyeniz

Pisik icin etkili bi yontem soyleyebilecwk olan var mi kizlar deliricem nasil gecmez ya hala
Popoyu yıkayıp, uzun süre açıkta bırakmak, kızıma o pişik kremleri hiç iyi gelmemişti, yıkayıp kurulayıp, altına alt açma serip bir pijama giydirip 1-2 saat hava aldırıyordum ancak o şekilde geçmişti.

Ben de molfix 1no kullaniyorum 14 günlük. Arada kaciriyor kenardan koseden ama ben baglayamadigimdan diye düşünüyorum. Memnunum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…