- 10 Nisan 2019
- 417
- 2.518
- 63
Bnm eşim tutarken bile terler icinde kaliyo cok minik zarar veririm diye korkuyo. O yüzden öyle bi iki saat oyaladigini hayal bile edemiyorumgunaydin canim! uyku sersemliginden girip yazamiyorum foruma haha..bugun az bucuk erken uyudu bizimki, uyanmayi 3ledi. bu gece oyalayip gec yatiricam ki 2 kez kalkmak yetsin. verdim babasina ise gitmeden oyalasin bir iki saat bende kestiriim
haha yy en son benim 1.5 yasindaki kizimda oyleydu simdi uyumuyior:)
Bebeği yerine bırakınca uyaniyo ve ağlıyo ama bunu anneme anlatamıyorum. Bırak kucağına alıştırma diyip duruyo mahfetti beniNormalde sabah karsi kakasini yapmis oluyordu, 2 gecedir yapmadı bugün 3 olacakti sonra bir koku aman tanrim didim
Birazini yapti bence. Tabiki huysuzlasti, 6dan su saate yani 4 saattir ne memem kaldi saglam ne mama kaldi vermedigim. Daliyor yerine koyunca sensör var uyaniyor.
Bakalim gece nasil geçecek.
Ben sırasıyla Pudra bepanten sudocream hemazinc ve son olarak travazol kullandım travazolun faydası olduPisik icin etkili bi yontem soyleyebilecwk olan var mi kizlar deliricem nasil gecmez ya hala
bende oyle yapiyorum kucaga alistirmiyorum emziriyorum altini aliyorum kucagima alirsam yandim vallahBnm eşim tutarken bile terler icinde kaliyo cok minik zarar veririm diye korkuyo. O yüzden öyle bi iki saat oyaladigini hayal bile edemiyorum
Bizimki vardiyalı çalışıyo sanki 1 gün uyuyosa ertesi gün asla uyumuyo
Bebeği yerine bırakınca uyaniyo ve ağlıyo ama bunu anneme anlatamıyorum. Bırak kucağına alıştırma diyip duruyo mahfetti beni
Migros un kendi markasi var daha ucuz haberin olsun.Kızlar alt açma örtüsü (bebek bakım örtüsü) kullananlar gratiste web satışa özel indirim var. 10lu paket 15 lira. Ben siparis verdim stok yaptım çok kullanıyorum çünkü. Belki sizinde ihtiyacınız vardır haberiniz olsun.
Kac dıkısın varkı
Benimde içerde kalanlar duşuyor ufak ufak bitti sanırım 1ay oldu benimde
5 hafta oldu hala benim de duruuo daha vakti var demekki
Benimkide henüz sıkılaşmadı oldukça geniş yani sıkılaştıran kaslar tamamen devre dışı gibi. Benimde gözükmüyor dikişler 5tane vardı zaten içerde vardı iki tane dün ve bugun küçük ipler geldi muhtemelen onlarda düştü. Ama benim özellikle tuvaletteyken komple bir zonklama ağrı gibi birşey oluyor onu anlayamadım
Ayh Ayh bizde de durumlar aynı. Tam uyudu diyorum koyuyorum yerine gözlerini açıp bakıyor bana. Kucağımda durmayı seviyor bizimki :)Normalde sabah karsi kakasini yapmis oluyordu, 2 gecedir yapmadı bugün 3 olacakti sonra bir koku aman tanrim didim
Birazini yapti bence. Tabiki huysuzlasti, 6dan su saate yani 4 saattir ne memem kaldi saglam ne mama kaldi vermedigim. Daliyor yerine koyunca sensör var uyaniyor.
Bakalim gece nasil geçecek.
Canım çay ağacı yağının içindeki bi madde bebekler için çok tehlikeliymiş internette yazısı var bir oku derim o madde olmayanından alın diyordu yazıda kaynağını çok hatırlamıyorum yazının ama dikkatli olmakta fayda varDaha kaka yapma sesi duyulur duyulmaz degistiriyorum hatta yapmahinca cis yapsin onda bile ama yine de oluyo... Kakasi ya da cisi cok asidik oluuomus bazi bebeklerin belki ondanmi.. cay agaci yagi die bisey varmis cok iyi geliyomus aktara gidip alalim bari
Eskiler hep agliyomus da cocuk bu agalr diyolarmis. Babaannem biz gaz maz bilmezdik diyor. Meger gazdan agliyolarmis yeni anliyoAnam sen de mi brutuseski cocuklarda da boyle kolik molik warmiymis cok merak ediyorum walla
takma kafaya camim daha cok minikelr rutin oluşturmak icim önemli olan senin ve bebgin mutlu olmasiŞu kitabı okuyup hayata küsüyorum şu an. Kadının yapma dediği ne varsa yapıyorum. Memede uyutma, sallama... Hem hatalı ebeveynim hem de bebeğime bir uyku ve beslenme rutini oluşturamamışım. Püüüüü yazıklar olsun bana.Eki Görüntüle 2306657
Gerçekte yaşananlar kitaplardaki gibi olmuyo. Ayrıca şuan daha minicikler onlar bizr ayak uyduramaz imkansız biz onlara uyum sağlamak zorundayız. Büyüdüklerinde zaten düzen kurulurŞu kitabı okuyup hayata küsüyorum şu an. Kadının yapma dediği ne varsa yapıyorum. Memede uyutma, sallama... Hem hatalı ebeveynim hem de bebeğime bir uyku ve beslenme rutini oluşturamamışım. Püüüüü yazıklar olsun bana.Eki Görüntüle 2306657
takma kafaya camim daha cok minikelr rutin oluşturmak icim önemli olan senin ve bebgin mutlu olmasi
Gerçekte yaşananlar kitaplardaki gibi olmuyo. Ayrıca şuan daha minicikler onlar bizr ayak uyduramaz imkansız biz onlara uyum sağlamak zorundayız. Büyüdüklerinde zaten düzen kurulur
evolvia deneyin bir de.Kızlar dün anlatmıstım bebek kusuyodu. Bugün hiç mama vermedim ve hiç kusmadı. Aptamil kullanıyoduk ne kullanıyım sizce. Hipp de çok gaz yapmıstı
yazik kuzuma, 3 gün cooook uzun ama annesi cocuk naapsin. gunde 3/4 kez en az yapmalari gerek ustelik. dizlerini karnina dogru bastirinca gaz cikariyo bizimki, yardimci olmayim diyorum bi yandan, obur yandan da agri yapar diye korkuyorum. sen yardimci olamiyo musum o sekilde? bide sicakligini olcmek icin totoya termometre sokmak hem cok yazik, hemde aninda s*ctiriyo. onuda deneyebilirsin?Oğlum 3 gundur tuvalet yapmaman yaptiginda nukleer Atik cikaracaksin demek degil. O neydi oyle yaa?! Daha devami da var kesin. Ay ben nirelere gidem hangi daglara kafami vuram!
Yok ya öyle dışardan mudehale doktor soylemedikce yapmam.yazik kuzuma, 3 gün cooook uzun ama annesi cocuk naapsin. gunde 3/4 kez en az yapmalari gerek ustelik. dizlerini karnina dogru bastirinca gaz cikariyo bizimki, yardimci olmayim diyorum bi yandan, obur yandan da agri yapar diye korkuyorum. sen yardimci olamiyo musum o sekilde? bide sicakligini olcmek icin totoya termometre sokmak hem cok yazik, hemde aninda s*ctiriyo. onuda deneyebilirsin?
Uyku rutını nasıl oluscakmıs gece aha burnuntıkandı acılmadı cocuk uyuyamadı sabaha kadar sabah uyuyor kıtabı yazanın emınım cocugu yokturŞu kitabı okuyup hayata küsüyorum şu an. Kadının yapma dediği ne varsa yapıyorum. Memede uyutma, sallama... Hem hatalı ebeveynim hem de bebeğime bir uyku ve beslenme rutini oluşturamamışım. Püüüüü yazıklar olsun bana.Eki Görüntüle 2306657
Popoyu yıkayıp, uzun süre açıkta bırakmak, kızıma o pişik kremleri hiç iyi gelmemişti, yıkayıp kurulayıp, altına alt açma serip bir pijama giydirip 1-2 saat hava aldırıyordum ancak o şekilde geçmişti.Pisik icin etkili bi yontem soyleyebilecwk olan var mi kizlar deliricem nasil gecmez ya hala
Ben de molfix 1no kullaniyorum 14 günlük. Arada kaciriyor kenardan koseden ama ben baglayamadigimdan diye düşünüyorum. Memnunum yani.Anneler hangi bebek bezini kullanıyorsunuz ben Molfix kullanıyorum ama tam olarak memnun kalmadım bezde tuhaf bir koku var paketinde de bezin kendisinde de bütün aldigimiz Molfix paketlerinde vardı koku üstelik çok dışına çıkartıyor var mı tavsiyeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?