Peki mama vermeyince nasil durdu? Bizimki saatini gecsin basliyor aglamaya acliga tahammulu yok. Senin sutun artmis olabilirKızlar dün anlatmıstım bebek kusuyodu. Bugün hiç mama vermedim ve hiç kusmadı. Aptamil kullanıyoduk ne kullanıyım sizce. Hipp de çok gaz yapmıstı
ben sma kullanmistim ilk dogdugunda doktor tavsiyesi ileKızlar dün anlatmıstım bebek kusuyodu. Bugün hiç mama vermedim ve hiç kusmadı. Aptamil kullanıyoduk ne kullanıyım sizce. Hipp de çok gaz yapmıstı
40imiz bir gecsin bakalim. Insaallah duzeliriz. Moralimi bozdu bu durum. Belki gecicidir. Insaallah öyledirBenimkide henüz sıkılaşmadı oldukça geniş yani sıkılaştıran kaslar tamamen devre dışı gibi. Benimde gözükmüyor dikişler 5tane vardı zaten içerde vardı iki tane dün ve bugun küçük ipler geldi muhtemelen onlarda düştü. Ama benim özellikle tuvaletteyken komple bir zonklama ağrı gibi birşey oluyor onu anlayamadım
Bir umut duzelir diye bekliyorum. Hep boyle kalmayiz insaallahevet ne yazikki canim bu s3ferki dikişlerden hiç memnun kalmadım bend3 cok genus hissediyorum bi daha bakama dim.aynayla ama hic guzl3 değil
Ben ill hafta sutum gelmemisti kullanmkstim devamli hic kusma olmadiSma veya
Kusmuyo demi bebek kilo alımı iyimi
valla ayenn canim resmen acısına dayansam bi daha doktra gdip ameliyat olrirum çok bol co k kötü hissediyroumBir umut duzelir diye bekliyorum. Hep boyle kalmayiz insaallahboyle olcagini bilseydim
Daha kaka yapma sesi duyulur duyulmaz degistiriyorum hatta yapmahinca cis yapsin onda bile ama yine de oluyo... Kakasi ya da cisi cok asidik oluuomus bazi bebeklerin belki ondanmi.. cay agaci yagi die bisey varmis cok iyi geliyomus aktara gidip alalim bariBepantol pişik kremi doğduğundan beri her kakadan sonra sürüyorum çok şükür hiç kızarmadı bile. Pişik yapan şey kakaymış zaten onuda bekletmeden yapar yapmaz alman lazım. Bize bez dayanmıyor bir kere çiş yapıyor hemen değiştiriyorum
Ne yonden beenmedin canim hayirdir dikisi mi iyi yapamamisvalla ayenn canim resmen acısına dayansam bi daha doktra gdip ameliyat olrirum çok bol co k kötü hissediyroum
Olmaz mı yahu. Kimse bahsetmemiş. Ne güzel yöntemler geliştirmişsin. Ben ilk çocuktaki yöntemimi uyguluyorum. Çok bunalıp dayanamadığınız yerde bebeğe eşlik ediyorum. Yanlız ağlamasın garip masum değil miKizlar kolik ceken pek yok sanirim yine de yazim... Kolik zamani yaptigim yapmadiklarim
Banyo: kesinlikle ise yaramadi suyu sevem cocuk dha da sinirlendi nasil hawluya sardigimizi bilemedik
Kolik sarkilari: Hicbi ise yaramadi sesi duydugu yok kendi sesinden
Fon sesi: fonsedi acmak supurge sesi bunlarda hicbi ise yaramadi
Kisik sesle konusmak: kisik tatli bi ses tonuyla hic o aglamkyo gbi konusmak ve bunu devam ettirmek sabirla evet ise yariyor ama hemen degil! Basini oksayarak sanki o hic aglamiyomus hbi guzelce konusarak evin icinde sirtinizda dolandirinca yavas yavas sakinlesiyo
Emzirmek: O yirtinitken zaten memeyi de reddediyo ya da gogsunuzu koparircasina bi iki yudum alip aglamaya devam ediyo
İsin kisasi sabir... Sabredip hicbi sey yok gbi davranmak sakin olmaya calismak gececigini bilmek yapilacaklar bunlar
Anam sen de mi brutusOlmaz mı yahu. Kimse bahsetmemiş. Ne güzel yöntemler geliştirmişsin. Ben ilk çocuktaki yöntemimi uyguluyorum. Çok bunalıp dayanamadığınız yerde bebeğe eşlik ediyorum. Yanlız ağlamasın garip masum değil mi
Evet bir senin dediğini merak ediyorum bir de 10 çocuk yapan Suriyelilerin 10 çocuğu kolik olmuyor mu ? Kafamda deli sorularAnam sen de mi brutuseski cocuklarda da boyle kolik molik warmiymis cok merak ediyorum walla
40 gün olmadan bitti benimki. Sezeryan Doğum. Uzun sürmüş bir sorun yoktur ama yine de doktora bir sorun bakalımİyi akşamlar anneler doğum yapalı 50 gün oldu ama kanamam hala devam ediyor yani tam kanama da denemez ama ara ara olan bir şey sürekli değil aynı durumda olan var mı Dr randevusu da geç bulabildik gitmeden size de sorayım dedim
O zonklama bende da var canım enfeksıyondan suphelendım belkıde normaldırBenimkide henüz sıkılaşmadı oldukça geniş yani sıkılaştıran kaslar tamamen devre dışı gibi. Benimde gözükmüyor dikişler 5tane vardı zaten içerde vardı iki tane dün ve bugun küçük ipler geldi muhtemelen onlarda düştü. Ama benim özellikle tuvaletteyken komple bir zonklama ağrı gibi birşey oluyor onu anlayamadım
Markası uni baby bu aradaKızlar alt açma örtüsü (bebek bakım örtüsü) kullananlar gratiste web satışa özel indirim var. 10lu paket 15 lira. Ben siparis verdim stok yaptım çok kullanıyorum çünkü. Belki sizinde ihtiyacınız vardır haberiniz olsun.
o sensor uzunnnnnn bir sure bitmiyor canim..Normalde sabah karsi kakasini yapmis oluyordu, 2 gecedir yapmadı bugün 3 olacakti sonra bir koku aman tanrim didim
Birazini yapti bence. Tabiki huysuzlasti, 6dan su saate yani 4 saattir ne memem kaldi saglam ne mama kaldi vermedigim. Daliyor yerine koyunca sensör var uyaniyor.
Bakalim gece nasil geçecek.
Ne yonden beenmedin canim hayirdir dikisi mi iyi yapamamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?