2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar dün anlatmıstım bebek kusuyodu. Bugün hiç mama vermedim ve hiç kusmadı. Aptamil kullanıyoduk ne kullanıyım sizce. Hipp de çok gaz yapmıstı
Peki mama vermeyince nasil durdu? Bizimki saatini gecsin basliyor aglamaya acliga tahammulu yok. Senin sutun artmis olabilir

40imiz bir gecsin bakalim. Insaallah duzeliriz. Moralimi bozdu bu durum. Belki gecicidir. Insaallah öylediragriyi ben de anlamadim canim. Acaba iyilesiyor diye mi

Daha kaka yapma sesi duyulur duyulmaz degistiriyorum hatta yapmahinca cis yapsin onda bile ama yine de oluyo... Kakasi ya da cisi cok asidik oluuomus bazi bebeklerin belki ondanmi.. cay agaci yagi die bisey varmis cok iyi geliyomus aktara gidip alalim bari

Olmaz mı yahu. Kimse bahsetmemiş. Ne güzel yöntemler geliştirmişsin. Ben ilk çocuktaki yöntemimi uyguluyorum. Çok bunalıp dayanamadığınız yerde bebeğe eşlik ediyorum. Yanlız ağlamasın garip masum değil mi

Anam sen de mi brutus eski cocuklarda da boyle kolik molik warmiymis cok merak ediyorum walla

İyi akşamlar anneler doğum yapalı 50 gün oldu ama kanamam hala devam ediyor yani tam kanama da denemez ama ara ara olan bir şey sürekli değil aynı durumda olan var mı Dr randevusu da geç bulabildik gitmeden size de sorayım dedim

40 gün olmadan bitti benimki. Sezeryan Doğum. Uzun sürmüş bir sorun yoktur ama yine de doktora bir sorun bakalım

O zonklama bende da var canım enfeksıyondan suphelendım belkıde normaldır

Normalde sabah karsi kakasini yapmis oluyordu, 2 gecedir yapmadı bugün 3 olacakti sonra bir koku aman tanrim didim
Birazini yapti bence. Tabiki huysuzlasti, 6dan su saate yani 4 saattir ne memem kaldi saglam ne mama kaldi vermedigim. Daliyor yerine koyunca sensör var uyaniyor.
Bakalim gece nasil geçecek.

Kızlar alt açma örtüsü (bebek bakım örtüsü) kullananlar gratiste web satışa özel indirim var. 10lu paket 15 lira. Ben siparis verdim stok yaptım çok kullanıyorum çünkü. Belki sizinde ihtiyacınız vardır haberiniz olsun.

Markası uni baby bu arada

o sensor uzunnnnnn bir sure bitmiyor canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…