2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ya ben çok çabuk yoruluyorum, böyle göğüs kafesim falan sıkışıyor rahat değilim kaburgalarım ağrıyor sanki.. hala içimde bir buhran var. Eşime diyorum çok sıkıldım gezelim çıkalım, çıkıyoruz çok bitkin hissediyorum rahat edemiyorum, siz eski halinize döndünüz mü? 50 gün oldu bugün, anneme geliyorum yine aynı.

Kiyamam kuzum.hepimiz ayniyiz sirt kollar pert tip.kaydi bakim.makim.hak getire mutsuz depresif bir mod evden çıkasim gelmiyor çıksam gidelim darlandim kalabalik basıyor vb vb

Canim disari cik kendini zorla parka fakan cikin en azindan evet cok skici biliyorum ama yok yani yapacak bisey yok hastayim yine de aldim sahile geldim starbucksa oturdum sanki uykusuzluktan olmuyomus gbi kitap dergi falan baktim biraz dolandik yine minibuse bindim geldim... Baska turlu olmuyo... Hicbi eey yapmasam parka cikiyorum... Eve geldik kolik aglamasi tuttu minibuste napim oyle de aglicak boyle de

Sezaryen mi normal mi senin canim? Bende de ayni durum var dogumdan beri cabuk yoruluyorum ve gogsum sıkışıyo nefesim daraliyo smdi biraz hafifledi tabi ama 1aylikken doktora gittim bir suru tetkik yapildi tasikardi varmis vitamin eksikliginden de olabilir dedi ama bnde cikmadi o. devam ederse kardiyolojiye gitmemi soylediler. Ve dogum sonrasi olabilir, vucut kendini toparlicak zamanla dedi dr. Son 1 2 haftadir cabuk yorulmuyorum eskisi kadar ama cok ayakta durunca is yapinca yuruyunce gogsum yine daraliyo. Buhran dedigin icin psikolojik de olabilir diye düşünüyorum seninkisini.

Kiyamam kuzum.hepimiz ayniyiz sirt kollar pert tip.kaydi bakim.makim.hak getire mutsuz depresif bir mod evden çıkasim gelmiyor çıksam gidelim darlandim kalabalik basıyor vb vb
İlk çocukta böyle olmuşmuydum hatırlamıyorum.. gezelim diyorum bi heves tam giyincem içim darlanıyor, yok kıyafet olmuyor yok çocuk ağlıyor , sırtım ağrıyor ....
instada bakıyorum çocuğunu alan sokakta gezmekte güneşleniyor. Gıda takviyesi falan alayım diyorum daha önce balık yağı hapı, d vitamini kullanmıştım. İnsta da bi sayfa var sağlıklıyaşıyoruz diye. Orda öneriyorlardı. Belki kendime gelirim. Kızlar bir de Esma-ül-Hüsna ya-Halim zikrini bol bol çekin bebişlerinize yakınım söylemişti araştırdım gerçekten sakinlik veriyor bebişe. Uyuturken sürekli söylüyorum

canm sezaryen benim. Doktora gitmeyi düşündümde psikolojikte olabilir. Ama nefesim yetmiyor sanki bişey yaparken nefesim daralıyor. Senin de sezaryen mıydı? İnşAllah ben de toparlarım. Ayna da bakıyorum kamburlaşmaya başlamışım tahlil yaptırayım bi ara.

Vitamin aliyorum canım nafile kamburluk var bende de başlamış

Canım vitamin takviyesi alsan bende senin gibiydim gebelikte kullandigim vitamine ve demir hapina devam edince iyi geldi

Benm de sezaryen. git bence bi baktir daha da ilerleyen bir duruma donusmesin psikolojikse de onun icinde caresine bakilir. Senin 50 olmus benm 75.gun hala eskisi gibi degilim yavas yavas toparlicaz bakalim. Her firsatta kendimi disari atmaya calisiyorum tabi zor oluyo ama cikana kdr.. sonra iyi ki cikmisim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…