2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Leon'u 60. Günün üzerine ilk kez sabun ile banyo yaptırdm bakalim şampuan sırası ne zaman gelecek

Dediğin gibi canm parka bile gitsem olurda enerjimi toplayamıyorum ki. Sürekli evde durup pijamayla dolanınca da kötü oluyorum insana karışmak lazım

Soyle dusunebiliriz bu agustos annelerindrn herkesin saglikli bebekleri oldu Allah a sukurler olsun saglikla ilgili bi sorunlari olmadi miniklerin neleele ugrasan anneler var bu sorunlar bitecek ama omur boyu bebek gbi bakima muhtac cocuklariyla ugrasmasi gereken koca yurekli anneler var... Bu sekilde artik guc edinip cikacaz yollara

Allah’a çok şükür canm, her zaman şükrediyorum..
nefes darlığı çekenler var mı aramızda,, merak ettim yoksa benim ki psikolojik mi diye.. 28 kasımda iş başı yapçam.. Biraz rapor biraz izinle uzatmam gerek şu durumda nasıl çalışacağım onu da bilemiyorum

Dediğin gibi canm parka bile gitsem olurda enerjimi toplayamıyorum ki. Sürekli evde durup pijamayla dolanınca da kötü oluyorum insana karışmak lazım
Az güneş gördüm mu sıkı giydrp sokaga çktik. Annem geldi dün eve bırakp sütü sağıp oraya buraya 15 dakika gdyrm. Hem yuruyus hem hava alma oluyor. Ben de evde Hep pijamalym eşim gelmeden degstryrm

Seninde misafir gelen giden oldukça fazla olmuştu diye hatırlıyorum, onunda etkisi var.
Bende de oluyor nefes darlığı ama ben daha önce panik ataktım. Ondan oluyor diye düşünüyordum bir cana bakmanın sorumluluğu tetikledi.
Ama özellikle hafta sonu eşim cesaret veriyor 2 haftadır manisadan İzmire gidip bir deniz havası alıp geliyoruz.
Geçen gün markete gideyim dedim fiyasko ve feryat figan geri döndük bebeyle.
Ama pes etmek yok bu hafta hava güzel olursa tekrar yanlız çıkmaya zorlayacağım kendimi

Kızlar hergun ya da ıkı gunde bır kaka yapardı uc gun oldu yapmadı bekleyım mı
Mutlu 2 veya 3 gunde bir yapiyordu en son 5.gun yaptı, mama meme karisik oldugundan 5 gune kadar bekle dedi doktoru, sırf anne sutunde 7-8 gün
Emmesi uykusu huzuru ayni mi degisik mi? Bunlar kabizligi gosteriyor, onlari sordu doktoru telefonda
Ameliyattan sonra dışarı çıktığımızda cabuk yoruluyor yuruyemiyor garip hareket ediyordum, vücudum benim degilmis gibi alisamamis gibiydim. O baya gecti ama arada bas donmesi mide bulantisj ve yorgunluk oluyor disardayken. Dedim hatta ameliyatın etkileri diye Bir ay oldu alakası yok dedi esim ancak bence var.

Gecmis olsun canim benim

Bas dojmesi bende de oluyo hala maalesef

bebekle bir yere gitmeye bende korkuyorum acikinca bas bas bagiriyo sut sagiyorum ama o sütü icmek istemiyor meme emmek istiyor pazar gunu mobilya almaya gitmistik mecbur magazada emzirdim eve de uzaktim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…