Dediğin gibi canm parka bile gitsem olurda enerjimi toplayamıyorum ki. Sürekli evde durup pijamayla dolanınca da kötü oluyorum insana karışmak lazımCanim disari cik kendini zorla parka fakan cikin en azindan evet cok skici biliyorum ama yok yani yapacak bisey yok hastayim yine de aldim sahile geldim starbucksa oturdum sanki uykusuzluktan olmuyomus gbi kitap dergi falan baktim biraz dolandik yine minibuse bindim geldim... Baska turlu olmuyo... Hicbi eey yapmasam parka cikiyorum... Eve geldik kolik aglamasi tuttu minibuste napim oyle de aglicak boyle de
Inan bende bilmyrm ama bir daha deneyin bakalim listemde yoksnz diye mi acabaLeonOcean size özel mesaj gönderemiyorum nasıl gönderebilirim
Soyle dusunebiliriz bu agustos annelerindrn herkesin saglikli bebekleri oldu Allah a sukurler olsun saglikla ilgili bi sorunlari olmadi miniklerin neleele ugrasan anneler var bu sorunlar bitecek ama omur boyu bebek gbi bakima muhtac cocuklariyla ugrasmasi gereken koca yurekli anneler var... Bu sekilde artik guc edinip cikacaz yollaracanm sezaryen benim. Doktora gitmeyi düşündümde psikolojikte olabilir. Ama nefesim yetmiyor sanki bişey yaparken nefesim daralıyor. Senin de sezaryen mıydı? İnşAllah ben de toparlarım. Ayna da bakıyorum kamburlaşmaya başlamışımtahlil yaptırayım bi ara.
Allah’a çok şükür canm, her zaman şükrediyorum..Soyle dusunebiliriz bu agustos annelerindrn herkesin saglikli bebekleri oldu Allah a sukurler olsun saglikla ilgili bi sorunlari olmadi miniklerin neleele ugrasan anneler var bu sorunlar bitecek ama omur boyu bebek gbi bakima muhtac cocuklariyla ugrasmasi gereken koca yurekli anneler var... Bu sekilde artik guc edinip cikacaz yollara
Az güneş gördüm mu sıkı giydrp sokaga çktik. Annem geldi dün eve bırakp sütü sağıp oraya buraya 15 dakika gdyrm. Hem yuruyus hem hava alma oluyor. Ben de evde Hep pijamalymDediğin gibi canm parka bile gitsem olurda enerjimi toplayamıyorum ki. Sürekli evde durup pijamayla dolanınca da kötü oluyorum insana karışmak lazım
Smilac canımHAngi marka
Seninde misafir gelen giden oldukça fazla olmuştu diye hatırlıyorum, onunda etkisi var.Allah’a çok şükür canm, her zaman şükrediyorum..
nefes darlığı çekenler var mı aramızda,, merak ettim yoksa benim ki psikolojik mi diye.. 28 kasımda iş başı yapçam.. Biraz rapor biraz izinle uzatmam gerek şu durumda nasıl çalışacağım onu da bilemiyorum
Evet canim 16 agustosda dogum yaptim :)16 agustus mu seninde
Mutlu 2 veya 3 gunde bir yapiyordu en son 5.gun yaptı, mama meme karisik oldugundan 5 gune kadar bekle dedi doktoru, sırf anne sutunde 7-8 günKızlar hergun ya da ıkı gunde bır kaka yapardı uc gun oldu yapmadı bekleyım mı
Ameliyattan sonra dışarı çıktığımızda cabuk yoruluyor yuruyemiyor garip hareket ediyordum, vücudum benim degilmis gibi alisamamis gibiydim. O baya gecti ama arada bas donmesi mide bulantisj ve yorgunluk oluyor disardayken. Dedim hatta ameliyatın etkileri diye Bir ay oldu alakası yok dedi esim ancak bence var.Kızlar ya ben çok çabuk yoruluyorum, böyle göğüs kafesim falan sıkışıyor rahat değilim kaburgalarım ağrıyor sanki.. hala içimde bir buhran var. Eşime diyorum çok sıkıldım gezelim çıkalım, çıkıyoruz çok bitkin hissediyorum rahat edemiyorum, siz eski halinize döndünüz mü? 50 gün oldu bugün, anneme geliyorum yine aynı.
Gecmis olsun canim benimAllah’a çok şükür canm, her zaman şükrediyorum..
nefes darlığı çekenler var mı aramızda,, merak ettim yoksa benim ki psikolojik mi diye.. 28 kasımda iş başı yapçam.. Biraz rapor biraz izinle uzatmam gerek şu durumda nasıl çalışacağım onu da bilemiyorum
Bas dojmesi bende de oluyo hala maalesefMutlu 2 veya 3 gunde bir yapiyordu en son 5.gun yaptı, mama meme karisik oldugundan 5 gune kadar bekle dedi doktoru, sırf anne sutunde 7-8 gün
Emmesi uykusu huzuru ayni mi degisik mi? Bunlar kabizligi gosteriyor, onlari sordu doktoru telefonda
Ameliyattan sonra dışarı çıktığımızda cabuk yoruluyor yuruyemiyor garip hareket ediyordum, vücudum benim degilmis gibi alisamamis gibiydim. O baya gecti ama arada bas donmesi mide bulantisj ve yorgunluk oluyor disardayken. Dedim hatta ameliyatın etkileri diye Bir ay oldu alakası yok dedi esim ancak bence var.
Ayy o gün benimde doğum günüm
bebekle bir yere gitmeye bende korkuyorum acikinca bas bas bagiriyo sut sagiyorum ama o sütü icmek istemiyor meme emmek istiyor pazar gunu mobilya almaya gitmistik mecbur magazada emzirdimSeninde misafir gelen giden oldukça fazla olmuştu diye hatırlıyorum, onunda etkisi var.
Bende de oluyor nefes darlığı ama ben daha önce panik ataktım. Ondan oluyor diye düşünüyordum bir cana bakmanın sorumluluğu tetikledi.
Ama özellikle hafta sonu eşim cesaret veriyor 2 haftadır manisadan İzmire gidip bir deniz havası alıp geliyoruz.
Geçen gün markete gideyim dedim fiyasko ve feryat figan geri döndük bebeyle.
Ama pes etmek yok bu hafta hava güzel olursa tekrar yanlız çıkmaya zorlayacağım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?