- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Akut hastalığın erken evresi,makattaki çatlağın derinleşmemiş hali. Kronik ise sürekli tekrarlayan ve derin olan çatlak demek.hatta kronik çatlakta fissür meme yapar makattaSadece adet döneminde oluyor ama bundan 3 hafta öncede yaşadım lohusalık kanaması varken. Akut ne?
Akut hastalığın erken evresi,makattaki çatlağın derinleşmemiş hali. Kronik ise sürekli tekrarlayan ve derin olan çatlak demek.hatta kronik çatlakta fissür meme yapar makatta
O zaman muhtemelen kronik.doktor ameliyat olman gerekli dedi mi? Eğer tuvalet sonrası ağrı tuvalette kanama yoksa ameliyatsız halledebilirsin botox veya kremlerle.ama emzirirken kullanman sakıncalı olur.sıcak duş yap makat bölgene.oradaki kasları gevşetir rahatlatır ağrıyı acıyı alırIşte meme oldu bende normalde yumuşak oluyor ya meme 3 kez başıma geldi taş gibi oldu yürümekte bile zorladım çok feciydi
O zaman muhtemelen kronik.doktor ameliyat olman gerekli dedi mi? Eğer tuvalet sonrası ağrı tuvalette kanama yoksa ameliyatsız halledebilirsin botox veya kremlerle.ama emzirirken kullanman sakıncalı olur.sıcak duş yap makat bölgene.oradaki kasları gevşetir rahatlatır ağrıyı acıyı alır
Normal dogul canım benımde synı durumda ek gıdayı beklıyorumVajinal Doğum mu sezeryan mı.ay ben çok çektim ondan ya keşke vajinal Doğum yapmasaydım diye çok keşke dedim kendi kendime.meğer sezeryan olanlarda da oluyormuş.bebek rahmin ağırlığı baskı yaptıkça fissürü ilerletiyormuş Doğumdan sonra.benim makatımda aşırı daralmıştı.wc kan revan olurdu.ağrıdan bebeğime doğru düzgün bakamazdım.bebeğim 7 aylık olana kadar dışkı yumuşatıcılarla bi şekilde idare ettim.sonra hemen gittim ameliyat oldum.ilerleyince çok ama çok kötü oluyor.doktor bana dedi ki normal bi insanın makat genişliği 3,5 cm iken senin ki 1 cm e düşmüş serçe parmağım zor giriyor demişti muayene de.Allahım o günleri birdaha göstermesin inşallah
Şuan ameliyatlık seviyede olsaydı doktor ameliyat edelim derdi.demekki iyileleşebilecek durumda.sen adet dönemlerinde dahil makat bölgene sıcak su tut diyetine devam et iyileşir Allah’ın izniyleAmeliyat demedi krem verdi yediklerine dikkat et dedi, adet döneminde yaşamama anlam veremedi. Kanama ara ara oluyor hep değil.
İnşallah sende kurtulursun canım çekilecek dert değil çok geçmiş olsun sen yinede diyete devam et iyice derinleşmesinNormal dogul canım benımde synı durumda ek gıdayı beklıyorum
benim kv de depresyonda sanırım ama kabul etmiyoramin kuzum saol.
cumlemde dusukluk olmus. depresyonada olan kv imis. dr oyle demis. ama nasil depresyonsa gezmeden tozmadan geri kalmiyor. anlayamadim o kismi...
Bak onu ben de isterdim.Canim aslinda ben isterdim becerikli bir kayinvalidem olsun ve yanimda dursun, o tecrubeli oldugu icin biz de acemi oldugumuz icin akil vermesinden pek rahatsiz olmazdim ama tabiki çocukmusuz gibi de degil, gerekli yerde onun bilgisinden yararlanirdim yani. Kisacasi yalnizliktan iyidir yaa .. :)
Bende aynı şekilde besliyorum ve aynen beklemek çok zor.Mama meme karisik verdigimden bugun 5.gundu ve gliserin fitil verdik doktoruyla konuşup, yaptı. Anne sutunde 7-8 gune kadar diyor doktoru.
Beklemek zor biliyorum, en iyi ben anlarım sizi.
benim kizda oyle yapsan çok hırçınlaşır odayı faln havalandiriyorum ne yazikki başka yapacak yokBenim kizim hastalandığında yatak odasından hiç çıkarmadım bebeği kizimida sokmadım odaya çok zor oldu şimdide ben nezle oldum hafif ablayı yaklastirmadim ama ben olunca degisti durum umarim gecmez
saol canim sized2 geçmiss oldunamin cnm amin. size de cokkkk gecmis olsun.
cok gecmis olsun canim.
Cok derın oldu kuzum dısardan görünüyor gercekten cekılecek dert degıl ıyı bırıne yaptırmak lazım yoksa tekrarlıyor ve hassas bölgeİnşallah sende kurtulursun canım çekilecek dert değil çok geçmiş olsun sen yinede diyete devam et iyice derinleşmesin
ben parol agri kesici aldim ve ihlamur ictim birkac gune iyilestimKizlar merhaba nezle oldum ben yains bebegime gecmez siz ilac vs bisey kullandimiz mi hasta olunca ?
benim kizda oyle yapsan çok hırçınlaşır odayı faln havalandiriyorum ne yazikki başka yapacak yok
Kanzuk fitil yaptik işte yarim, kakasini yaptı ama kabiz degil zaten 3gunde bi yapiyodu uzadi bu sefer.Bende aynı şekilde besliyorum ve aynen beklemek çok zor.
fitil iyi geldi mi peki? Bebiş şu an nasıl
Hangi şehirde yaşıyorsun canım? Aslında alanında iyi bi genel cerrah olsa gönül rahatlığıyla olabilirsin.benim ameliyatımı yapan doktor sırf makat hastalıkları üzerine yoğunlaşmış bi genel cerrahtı.bulunduğun şehirde bir proktoloji uzmanı varsa çekmene bile gerek yokCok derın oldu kuzum dısardan görünüyor gercekten cekılecek dert degıl ıyı bırıne yaptırmak lazım yoksa tekrarlıyor ve hassas bölge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?