2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sadece adet döneminde oluyor ama bundan 3 hafta öncede yaşadım lohusalık kanaması varken. Akut ne?
Akut hastalığın erken evresi,makattaki çatlağın derinleşmemiş hali. Kronik ise sürekli tekrarlayan ve derin olan çatlak demek.hatta kronik çatlakta fissür meme yapar makatta

Akut hastalığın erken evresi,makattaki çatlağın derinleşmemiş hali. Kronik ise sürekli tekrarlayan ve derin olan çatlak demek.hatta kronik çatlakta fissür meme yapar makatta

Işte meme oldu bende normalde yumuşak oluyor ya meme 3 kez başıma geldi taş gibi oldu yürümekte bile zorladım çok feciydi

Işte meme oldu bende normalde yumuşak oluyor ya meme 3 kez başıma geldi taş gibi oldu yürümekte bile zorladım çok feciydi
O zaman muhtemelen kronik.doktor ameliyat olman gerekli dedi mi? Eğer tuvalet sonrası ağrı tuvalette kanama yoksa ameliyatsız halledebilirsin botox veya kremlerle.ama emzirirken kullanman sakıncalı olur.sıcak duş yap makat bölgene.oradaki kasları gevşetir rahatlatır ağrıyı acıyı alır

Ameliyat demedi krem verdi yediklerine dikkat et dedi, adet döneminde yaşamama anlam veremedi. Kanama ara ara oluyor hep değil.

Normal dogul canım benımde synı durumda ek gıdayı beklıyorum

Ameliyat demedi krem verdi yediklerine dikkat et dedi, adet döneminde yaşamama anlam veremedi. Kanama ara ara oluyor hep değil.
Şuan ameliyatlık seviyede olsaydı doktor ameliyat edelim derdi.demekki iyileleşebilecek durumda.sen adet dönemlerinde dahil makat bölgene sıcak su tut diyetine devam et iyileşir Allah’ın izniyle

Bak onu ben de isterdim.
Şöyle tatlı dilli, edep bilen, düşünceli, yardımsever bir kv olaydı ne güzel olurdu

Mama meme karisik verdigimden bugun 5.gundu ve gliserin fitil verdik doktoruyla konuşup, yaptı. Anne sutunde 7-8 gune kadar diyor doktoru.
Beklemek zor biliyorum, en iyi ben anlarım sizi.
Bende aynı şekilde besliyorum ve aynen beklemek çok zor.
fitil iyi geldi mi peki? Bebiş şu an nasıl

Benim kizim hastalandığında yatak odasından hiç çıkarmadım bebeği kizimida sokmadım odaya çok zor oldu şimdide ben nezle oldum hafif ablayı yaklastirmadim ama ben olunca degisti durum umarim gecmez
benim kizda oyle yapsan çok hırçınlaşır odayı faln havalandiriyorum ne yazikki başka yapacak yok

Bugün bizdr kontrole gittik kilo alımı sınırda dedi doktor kusmamizda olunca reflu olabilir hafif çaplı dedi keçiboynuzu özlü bi ürün önerdi. Varmı bizim gibi kilo alımı sınırda olan?

benim kizda oyle yapsan çok hırçınlaşır odayı faln havalandiriyorum ne yazikki başka yapacak yok

Benimkide 4 yaşında oda aynı tepkiyi verir normalde babada hastaymış gibi yaptı oda girmedi ay tuh giremiyoruz ikimizde diye sürekli konuştu oda dinledi sonra ciddi babada hasta oldu 5 gün ayrı takildim olan bana oldu tabi bir taraftan bebek ağlar diğer odadan kizim gece kaç parçaya bolundum

Bende aynı şekilde besliyorum ve aynen beklemek çok zor.
fitil iyi geldi mi peki? Bebiş şu an nasıl
Kanzuk fitil yaptik işte yarim, kakasini yaptı ama kabiz degil zaten 3gunde bi yapiyodu uzadi bu sefer.
Doktorun sorduklari
Emmesi normal mi? Uykusu normal mi? Keyfi normal mi?
Degisiklik yoktu hic o da kabiz degil dedi.

Cok derın oldu kuzum dısardan görünüyor gercekten cekılecek dert degıl ıyı bırıne yaptırmak lazım yoksa tekrarlıyor ve hassas bölge
Hangi şehirde yaşıyorsun canım? Aslında alanında iyi bi genel cerrah olsa gönül rahatlığıyla olabilirsin.benim ameliyatımı yapan doktor sırf makat hastalıkları üzerine yoğunlaşmış bi genel cerrahtı.bulunduğun şehirde bir proktoloji uzmanı varsa çekmene bile gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…