- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
Hosgeldin canim ikiz annesiMerhaba güzel anneler nasilsiniz giremiyordum bayadır umarım herşey yolundadır hepiniz içinde bir haftadır bebelerle baş başa kaldık döndük evimize hiçbirşeye fırsatım olmuyor o yüzden pek giremiyorum ama hep aklimdasiniz
Ben de oyle , artik sadece rutin kontroller icin hastaneye , saglik ocağına gitmek icin disari cikiyorum. Tesaduf En son ben de mobilya magazasinda emzirmek zorunda kaldim 2hafta once :)bebekle bir yere gitmeye bende korkuyorum acikinca bas bas bagiriyo sut sagiyorum ama o sütü icmek istemiyor meme emmek istiyor pazar gunu mobilya almaya gitmistik mecbur magazada emzirdimeve de uzaktim çünkü
Canim bebek arabasiyla gidiyoruz bebek bakim cantasina her seyini koyuyorum emzihi gaz ilac dahil.. en one emzirme onlugunu koyuyorum avm ye gittiysem bebek bakim odasinda emziriyorum yok sahile indiysem banka oturup emzirme onluguyle emziriyorum ya da restaurantta falan mesela gecen sadece merkeze inip mcdonaldsa gittim yemek yeyip orda agladi emzirme onluguyle emzirip dondukHalsizlik , depresyon vb.
Bence en önemli sebebi uykusuzluk... yeterli uyumayan insan her yönden etkileniyor.. bebek uyurken uyu diyorlar ama ne gezer... bir ton iş var..
Kizlar disari bebekle cikarken bebeginizi neye koyuyorsunuz? Kanguru mu, sling mi ,bebek arabasi miMysonismysun @pratik45
Ayy cok hos masallah sizeCanim bebek arabasiyla gidiyoruz bebek bakim cantasina her seyini koyuyorum emzihi gaz ilac dahil.. en one emzirme onlugunu koyuyorum avm ye gittiysem bebek bakim odasinda emziriyorum yok sahile indiysem banka oturup emzirme onluguyle emziriyorum ya da restaurantta falan mesela gecen sadece merkeze inip mcdonaldsa gittim yemek yeyip orda agladi emzirme onluguyle emzirip donduk
Bizimkide travel sistem canim cok agir bide asasor bozuk pusetle bebegi tasiyoeum asagi iniyorum arabayi acip icinden bebek arabasinincikariyorum arabayi kurup sokakta oyle geziyoruz dusun hep tak cikar... Ya bende acik soylin surekli tetikte oluuorum rahat rahat gezemiyorum ama alismak lazim napayim hic bisey olmadi parka gidiyorum kis geliyo zaten kolay kolay cikamamAyy cok hos masallah sizeben bebekli disari cikma işini pek sevemedim, alişamadim da. o yuzden hic cikmiyorum mecbur olmadikca. Bebek arabamiz travel sistem, biraz hantal buyuk. Evde kullaniyorum asiri rahat oldu ev icinnn.. :)
evt canim katılıyorum kizim doğduğundan beri toplasam bi hafta erken uyumadi hep 3 4 oluyor geceHalsizlik , depresyon vb.
Bence en önemli sebebi uykusuzluk... yeterli uyumayan insan her yönden etkileniyor.. bebek uyurken uyu diyorlar ama ne gezer... bir ton iş var..
Kizlar disari bebekle cikarken bebeginizi neye koyuyorsunuz? Kanguru mu, sling mi ,bebek arabasi miMysonismysun @pratik45
Travel almadm bu yuzden arabam karınca araba cok kucuk yerlerden gecıyor her yere gırıyor tek basıma kaldırıyorum tentesı kapanıyor tamamen katlanınca kucuk oluyor benım bebıs arabada uyuyor AllahtanAyy cok hos masallah sizeben bebekli disari cikma işini pek sevemedim, alişamadim da. o yuzden hic cikmiyorum mecbur olmadikca. Bebek arabamiz travel sistem, biraz hantal buyuk. Evde kullaniyorum asiri rahat oldu ev icinnn.. :)
Benimki ne gece uyuyo ne gunduz gercektenncok sijir bozucu vw maksimum yattiginda bi saat uyuyo ama yok yani yapacak bisey catlasam da patlasamda yok bu sefee iyice depresyona giriyorum obur turluevt canim katılıyorum kizim doğduğundan beri toplasam bi hafta erken uyumadi hep 3 4 oluyor gece
geçen gece felaket uykum var saat 3 ağladım resmen uykusuzluktan
ben babaanneye birakip kisa sureli disariya çıkıyorum carsi pazar market vs yani iki gunde bir cikiyorum hastaneye zaten hic tek gitmedim genelde eşim yanimda oluyor yada annem.Ben de oyle , artik sadece rutin kontroller icin hastaneye , saglik ocağına gitmek icin disari cikiyorum. Tesaduf En son ben de mobilya magazasinda emzirmek zorunda kaldim 2hafta once :)
Aa guzel bi arabaymis, google da nasil bulabilirim? Travel in tekerlekleri cok genis, bunu da ben almadim yaa yigenimden bize geldi, zaten onlar da hep evde kullandilar .Travel almadm bu yuzden arabam karınca araba cok kucuk yerlerden gecıyor her yere gırıyor tek basıma kaldırıyorum tentesı kapanıyor tamamen katlanınca kucuk oluyor benım bebıs arabada uyuyor Allahtan
Ben de öyle yaa artik uykusuzluktan biseyleri tutarken elimden düsüyor, arada hayal bile görüyorumevt canim katılıyorum kizim doğduğundan beri toplasam bi hafta erken uyumadi hep 3 4 oluyor gece
geçen gece felaket uykum var saat 3 ağladım resmen uykusuzluktan
Baya zormus , ama bence iyi yapiyorsun hem kendin icin hem bebegin icin.Bizimkide travel sistem canim cok agir bide asasor bozuk pusetle bebegi tasiyoeum asagi iniyorum arabayi acip icinden bebek arabasinincikariyorum arabayi kurup sokakta oyle geziyoruz dusun hep tak cikar... Ya bende acik soylin surekli tetikte oluuorum rahat rahat gezemiyorum ama alismak lazim napayim hic bisey olmadi parka gidiyorum kis geliyo zaten kolay kolay cikamam
Ne kadar guzel bi fotograf içim acildiKızlar sokaga cikmaya calisin derim, eve kapandikca iyice depresyona giriyoruz. Hamilelikte emzirme isi fikren cok garip geliyordu, simdi cafede vs her yerde emziriyorum. He tutmayi beceremiyorum ciglik kiyamet oluyor o ara çünkü evde emzirme yastigina cok alismisim ama yine de cikiyorum. Bugun hava cok guzeldi uzun süre disardaydik. En kalabalik yerde agladi omzumda uyudu, koydum bi daha uyandi agladi falan
Gezin. Size de iyi gelir. Bu da tesvik olsun
Eki Görüntüle 2543890
bizimki buyuk insan gibi gunduz pek uyumuyo gece de cok guzel uyuyo, besigi yatagimin hemen yanimda uyandiginda emziriyorum zaten uykulu gibi oluyor doyunca tekrar koyuyorum besigine iki salliyorum uyuyor ama sabah 7 8 gibi uyaniyor konusmak istiyor agu gibi sesler cikariyo yanima aliyorum sohbet ediyoruzBenimki ne gece uyuyo ne gunduz gercektenncok sijir bozucu vw maksimum yattiginda bi saat uyuyo ama yok yani yapacak bisey catlasam da patlasamda yok bu sefee iyice depresyona giriyorum obur turlu
Maşallah maşallahbizimki buyuk insan gibi gunduz pek uyumuyo gece de cok guzel uyuyo, besigi yatagimin hemen yanimda uyandiginda emziriyorum zaten uykulu gibi oluyor doyunca tekrar koyuyorum besigine iki salliyorum uyuyor ama sabah 7 8 gibi uyaniyor konusmak istiyor agu gibi sesler cikariyo yanima aliyorum sohbet ediyoruzsaat 9 da babannesine veriyorum bir iki saat daha uyuyorum
hangi model marka aldin canim bende kucuk araba bakiyorum daTravel almadm bu yuzden arabam karınca araba cok kucuk yerlerden gecıyor her yere gırıyor tek basıma kaldırıyorum tentesı kapanıyor tamamen katlanınca kucuk oluyor benım bebıs arabada uyuyor Allahtan
Ben de çabuk yoruluyorum.Kızlar ya ben çok çabuk yoruluyorum, böyle göğüs kafesim falan sıkışıyor rahat değilim kaburgalarım ağrıyor sanki.. hala içimde bir buhran var. Eşime diyorum çok sıkıldım gezelim çıkalım, çıkıyoruz çok bitkin hissediyorum rahat edemiyorum, siz eski halinize döndünüz mü? 50 gün oldu bugün, anneme geliyorum yine aynı.
Bu gün biz de çıktıkKızlar sokaga cikmaya calisin derim, eve kapandikca iyice depresyona giriyoruz. Hamilelikte emzirme isi fikren cok garip geliyordu, simdi cafede vs her yerde emziriyorum. He tutmayi beceremiyorum ciglik kiyamet oluyor o ara çünkü evde emzirme yastigina cok alismisim ama yine de cikiyorum. Bugun hava cok guzeldi uzun süre disardaydik. En kalabalik yerde agladi omzumda uyudu, koydum bi daha uyandi agladi falan
Gezin. Size de iyi gelir. Bu da tesvik olsun
Eki Görüntüle 2543890
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?