2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Deniz kenarındaki fotoğrafları görünce ben -> Ankara’da deniz yok annaaeeğ.

Ben de fırsat buldukça çıkıyorum ama her seferinde de stres olmayı asla ihmal etmiyorum. (bkz: arabada ağlayan bebeği benzinliğe çekip tenha bir yerde emzirerek susturma çabaları....) Ama puset için dikiz aynası alıp arabaya monteleyince biraz rahat ettim. Maxi-Cosi aldım, düşünenlere tavsiye ederim.

Cok guzel resim valla icim.acildi :) istanbuldaki arkadaslar bulussak mi napsak

hamile iken ayakları çok şişen arkadaşlar şimdi durum.nasil
benim ayakta kalinca fln daha cabuk şişer odu sizdede varmı böyle bisey
Benim gecti tamamen şükür ödemlerimi attım. Benim oğlan kucakcı olduğundan hep ayaktayım popom yer görmüyor dogumdan beri.ama ayakta şişme fln yok

Benimde bel sıkıntım var tutuldu
Dizlerde pert otur kalk

Bizim de 2 gundur masallah gunduz 4 saat uyuyor gecede emziriyorum kaka gaz uyuyor sabah 9 a kadar ama 2 aydir hic uyumuyodu ne gece ne gunduz

Gecen hafta bebek hasta oldugu icin doktorumuz izin vermemisti yarina forumun en sevilen konusuna gidiyorum bilin bakalim ne ? 2. Ay asisi rotavirusunu daha sonra vurduracagiz once su 3lu komboyu bi gecelim.. yarina gece beni buralarda surunurken gorursunuz atesi cikti vs diye telas icinde

İnsallah sorunsuz geçer canım gecmis ollsun nöbetteyim selamlar

3lu kombo ne cnm bna hemşire ondan bahsetmedimi hic

Benim gecti tamamen şükür ödemlerimi attım. Benim oğlan kucakcı olduğundan hep ayaktayım popom yer görmüyor dogumdan beri.ama ayakta şişme fln yok
ben dün hastaneye gittim il merkezine sabah 8 akşam 6 hem araba yolculuğu yine hafif sisti çorap izi belli oldu
evde zaten emzirmeden emzirmeye oturuş anca

bide kızlar bisey soracam
mesela benim kiz uzun uyanık dururken normal anakucakta ağlamadan arada ben emzirwyim diye aliyorum ama o emmiyo oynuyo diliyle ittiriyo
ac olsa emer degilmi bu ay az kilo almış
daha bi hafta var 2.aya ama hem tartı farkıda vardır belki
sizin bebisler nasıl

Ben de oyle , artik sadece rutin kontroller icin hastaneye , saglik ocağına gitmek icin disari cikiyorum. Tesaduf En son ben de mobilya magazasinda emzirmek zorunda kaldim 2hafta once :)
Valla ben aldım çocuğu 1 buçuk aylıkken mersine tatile gittim 4 günlüğüne geçen cumada 4 günlüğüne eşimin memleketine gezmeye gittim akşamları avm ye gidiyoruz sıkılınca alıyorum çocuğu koyuyorum arabaya açıyorum sevdiğim müziği bide kahve alıyorum yarım saat falan 30 40 la geziyorum oğlanın en sevdiği şey arabayla gezmek hem ona hem bana çok iyi geliyo ben doğduğundan beri hiç kendimi eve kapatmadım eve kapatsam kötü olacağımı biliyodum o yüzden hiç kasmadım kendimi ağlayabilir durmayabilir ama alışacaz böyle böyle diyerek çıktım size tavsiyem kendinize güvenin çıkabildiğiniz kadar çıkın dışarı o kadar iyi geliyo ki

Kızımda rotayı 2li olanından yaptırmıştık. 3. Ve 5. Ayda. çünkü o aylarda başka la aşı yok sadece kontrol var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…