Ankara’ya gidersen muhakkak Sezai leventoğluna gitmeni tavsiye ederim canım.o bu işin piri diyebilirim.internetten araştırınca adresi numarası vs çıkıyor zaten.tekrardan geçmiş olsunAgrıdayım canım zannetmıyorum ama erzurumda sansımı denerım arastırma hastanesınde olmadı ankaraya gelırım tanıdıklarm var yardmcı olurlar
Maske.tak oncelikle gecmis.olsunHanımlar hafiften sanki şifayı kapıyorum ben...
Burunda dolgunluk ve kaşıntı hissi.
Tarçınlı baĺli ıhlamur içiyorum.
Hastalanmadan nasil atlatırım bu aşamayı?
Bal zencefil yapicam birazdan
Başka ne yapsam..?
Zencefil sütü azaltır diye bir yazı okudum dün . Dikkat et canımHanımlar hafiften sanki şifayı kapıyorum ben...
Burunda dolgunluk ve kaşıntı hissi.
Tarçınlı baĺli ıhlamur içiyorum.
Hastalanmadan nasil atlatırım bu aşamayı?
Bal zencefil yapicam birazdan
Başka ne yapsam..?
bana cok yakin ama bebise daha yeni alisveris yapmistim ☹☹İstanbuldaki arkadaslar mall of istanbuldaki soobe magazasi kapaniyormus montlar 10 zibinlar 2 tl.mis.yakin olanlar ugrasin
2 gündür içiyorum. Sanki azıcık daha fazla geliyor sütüm. Ama mama vermeye devam ediyorum. Bitene kadar içeceğim.Lactamil cayı iciyorum
DEgisiklik hissettin mi?
Onu da denerim olmadı
ortak noktalar her gün ılık duş,en az 3 buçuk litre su ve düzenli yemek. Yoksa otlar da ise yarıyormuş ama bunlar olmazsa olmazmış sanırım tüm youtube doktor ve emzirme danışmanları dinlediklrmden çıkarımımEvet ilk günler yiyodum yine baslayayım
Beslenmeyi de savsakladm ben buara
Gecistiriyorm ondan da az olabilir
Ben de fındık ve ceviz yerken kendimi durduramyrmfindik sutu ve kalitesini artiriyor. diyetisyen onermisti bana. badem bebege gaz yaptigi icin tuketme dedi. bir de ceviz iyidir dedi.
Canım o fiyata hangi biberon merak ettim. Avent naturel kullnyrz biz de cam 60tlydiHanımlar hayırlısı ile emzirme destek sistemine (Eds) başlamak niyetindeyim.
Bizim oğlanın biberonu kırıldı dün ve bulamadık yeni philips avent aldık çığlık çığlığa eskisini istiyor.
Başlığı hicbir biberona olmadı.
Yeni biberon alsak 260 270 tl...
Kataterim hazır.
Bakalım başarılı olacak miyim
Markası ne biberonunHanımlar hayırlısı ile emzirme destek sistemine (Eds) başlamak niyetindeyim.
Bizim oğlanın biberonu kırıldı dün ve bulamadık yeni philips avent aldık çığlık çığlığa eskisini istiyor.
Başlığı hicbir biberona olmadı.
Yeni biberon alsak 260 270 tl...
Kataterim hazır.
Bakalım başarılı olacak miyim
Bizde chicco tek damla kullanıyorz 49 tlye aldıkCanım o fiyata hangi biberon merak ettim. Avent naturel kullnyrz biz de cam 60tlydi
Birazdan kocaya kitlicem kızı(kızı bırakcam dedim ya kesin gec gelir2 gündür içiyorum. Sanki azıcık daha fazla geliyor sütüm. Ama mama vermeye devam ediyorum. Bitene kadar içeceğim.
Bir de başlıgni aldım emme kısmı 2li 47tlydi. Bir de 2 akışlı 3 akışlı bisey vardı ama yine 1 akışlı aldım. Sonra memeden az gelirse üzülür çocuğum diyeBizde chicco tek damla kullanıyorz 49 tlye aldık
Gez canım gez. Bende bugün çocukla Cafeye güne gittim. Evime yakın kafe ama çok zor olmadı. Çocukla da geziliyor ama biraz kendimize de vakit ayırmak lazım :)Birazdan kocaya kitlicem kızı(kızı bırakcam dedim ya kesin gec gelir)avm yapcam.
Alayım bakalım.
Saolasın cnm.
Devam edecegiz dr aksi bisey demedikce aynenBir de başlıgni aldım emme kısmı 2li 47tlydi. Bir de 2 akışlı 3 akışlı bisey vardı ama yine 1 akışlı aldım. Sonra memeden az gelirse üzülür çocuğum diyesen de 1 devam edck msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?