2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tatlım maman.ne bilmiyorum doktorum holle ve hipp combiotic önermişti ben sağarak beslemelerdenim azaldi sütüm gittigi yere kadar.mama degistir belki mama beslemedi.anne sutu vermeye devam et.tabiki o bambaska canını sıkma her cocuk anne.sütüyle.buyumeyebilir napicaksin kader diceksin sagma cocuga emzir kac.cc.mama.veriyorsun birde o önemli mesela emzirdin en az 90 demisti doktor sütun eger azsa o 30 emse demisti yeterli 120/130 cc bu ay denilen

Agrıdayım canım zannetmıyorum ama erzurumda sansımı denerım arastırma hastanesınde olmadı ankaraya gelırım tanıdıklarm var yardmcı olurlar
Ankara’ya gidersen muhakkak Sezai leventoğluna gitmeni tavsiye ederim canım.o bu işin piri diyebilirim.internetten araştırınca adresi numarası vs çıkıyor zaten.tekrardan geçmiş olsun

Arkadaşlar süt konusunda bende nacizane fikirlerimi paylaşmak isterim belki bi faydam olur

İlk bebeğimi sadece sağarak besleyen bir anne olarak,kullandığınız makine çok önemli.iyi çekmeyen hastane tipi kadar güçlü bi makine olmadığı sürece sütünüz gittikçe azalır.benim kızım beni 3 aylıkken emmeyi bırakmıştı.herkes dedi ki sağarak üstün kesilir memeye döndürmeye çalış.maalesef dönmedi.

Uzun araştırmalarım sonucu hastane tipine en yakın süt pompası ameda lactaline aldım.biraz pahalı ama bebeğini sadece sağarak beslemek zorundaysanıZ böyle bir makineye ihtiyaç illa ki var.çok güçlü bi çekimi vardı.Ve en en en önemlisi düzenli sağmak.ben düzenli olarak 2,5 saatte bir mutlaka sağıyordum.ilk başta her iki göğsümden 30 cc anca çıkıyordu.ama yılmadım sürekli sağdım her fırsatta oturup yarım saat sağıyordum.zamanla düzenli sağmaktan artık sütüm o kadar çoğalmıştı ki buzluklara sığmıyordu.her 2,5 saatte bi sağımda her iki göğsümden 150 cc olmak üzere toplamda 300 cc süt çıkardı.makinanın kalitesi ve düzenli sağım çok ama çok önemli. Sonra bebeğimin çoklu besin alerjisi ve benim rahatsızlığımdan dolayı maalesef kesmek zorunda kalmıştım.doktorun reçete ile verdiği alerjik mama kullanmaya başladık.

Sütünüzün bol olması için su çok önemli.günde 3 litre sıvı alın.bunun 2 litresi su olsun gerisi meyve suyu ayran vs..
Tahin helvası
Bol yeşillik
Kırmızı reishi mantarı sıcak çikolatası
Humana stil tea
Kuru incir
Bulgur pilavı soğan
Bunlar bende çok etkili olmuştu.birebir doktorumun reçetesi hatta.o önermişti bunları.birde bir ilaç var motilium isimli prolaktin hormonunu artıran.ama ben pek kullanma taraftarı değilim onu

Hanımlar hafiften sanki şifayı kapıyorum ben...
Burunda dolgunluk ve kaşıntı hissi.
Tarçınlı baĺli ıhlamur içiyorum.
Hastalanmadan nasil atlatırım bu aşamayı?
Bal zencefil yapicam birazdan
Başka ne yapsam..?

Maske.tak oncelikle gecmis.olsun

Zencefil sütü azaltır diye bir yazı okudum dün . Dikkat et canım

Evet ilk günler yiyodum yine baslayayım
Beslenmeyi de savsakladm ben buara
Gecistiriyorm ondan da az olabilir
ortak noktalar her gün ılık duş,en az 3 buçuk litre su ve düzenli yemek. Yoksa otlar da ise yarıyormuş ama bunlar olmazsa olmazmış sanırım tüm youtube doktor ve emzirme danışmanları dinlediklrmden çıkarımım

findik sutu ve kalitesini artiriyor. diyetisyen onermisti bana. badem bebege gaz yaptigi icin tuketme dedi. bir de ceviz iyidir dedi.
Ben de fındık ve ceviz yerken kendimi durduramyrm anne önümden al diyorum o derece oldum

Hanımlar hayırlısı ile emzirme destek sistemine (Eds) başlamak niyetindeyim.
Bizim oğlanın biberonu kırıldı dün ve bulamadık yeni philips avent aldık çığlık çığlığa eskisini istiyor.
Başlığı hicbir biberona olmadı.
Yeni biberon alsak 260 270 tl...
Kataterim hazır.
Bakalım başarılı olacak miyim

Canım o fiyata hangi biberon merak ettim. Avent naturel kullnyrz biz de cam 60tlydi

Markası ne biberonun
270 tl cok degil mi

Birazdan kocaya kitlicem kızı(kızı bırakcam dedim ya kesin gec gelir)avm yapcam.
Alayım bakalım.
Saolasın cnm.
Gez canım gez. Bende bugün çocukla Cafeye güne gittim. Evime yakın kafe ama çok zor olmadı. Çocukla da geziliyor ama biraz kendimize de vakit ayırmak lazım :)

Bir de başlıgni aldım emme kısmı 2li 47tlydi. Bir de 2 akışlı 3 akışlı bisey vardı ama yine 1 akışlı aldım. Sonra memeden az gelirse üzülür çocuğum diye sen de 1 devam edck msn
Devam edecegiz dr aksi bisey demedikce aynen
Memeden az geliyo diye snirleniyodu.
Biz bilmeden normal bi biberon almısız ondan ilk 5gün memeyi reddetti dogumda.
Biberon degisti gecesine memeyi tuttu cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…