2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kanguru sevmedi bebek arabasıyla çıkıyoruz.

[/QUOTE]
Le için le le le sakine şarkısı ,la için de şirinler şarkısını tavsiye ederim sınıf öğretmeniyim geçen sene o şekilde ogretmistim
[/QUOTE]
Akşam hemen denerim

Nerdeyse 12 saattir emmedi dogru dürüst
5er dk emdi sabah
Cıkan süte bak
Mama verme diyolar bunla cocuk mu doyar
50 cc bile cıkmadı
Ve geçen yazdim yine yaziyim pompalat arası cok fark var hastane tipi 80 se ev tipi 30

Mama destegiyle 550 grm
Sınırda iste.
Bakalım bu ay ne cıkcak
Geçen bir arkadaş fındık yiyince sütümün yağı arttı dedi ne kadar doğru bilinmez ama bende deneme yaptım 2 gün fındık ceviz yedim sagdigimda üstteki yağ miktarı artmış gördüm belki tesadüf ama fındık zararı olmaz deneyblrsn.

Evet ilk günler yiyodum yine baslayayım
Beslenmeyi de savsakladm ben buara
Gecistiriyorm ondan da az olabilir

Nerdeyse 12 saattir emmedi dogru dürüst
5er dk emdi sabah
Cıkan süte bak
Mama verme diyolar bunla cocuk mu doyar
50 cc bile cıkmadı
Doyabilir çünkü anne sütü içeriğini bilmiyoruz, cocuk 5dk da ne kadar cekiyor bilmiyoruz.
Bugun kontrole gittik, 25.gun 42.gun arasi gunde 23gr almis, yani 16-17 günde. Gunluk hesapliyor doktoru. Son 8 gundur mamayi azaltmistim gunde 1-3 sefer 60cc veriyordum, doktoru gunde 2 seferden az verme 53grdan 23gra düşmüş dedi.

Havuz probleminden beter bu süt konusu.

findik sutu ve kalitesini artiriyor. diyetisyen onermisti bana. badem bebege gaz yaptigi icin tuketme dedi. bir de ceviz iyidir dedi.

Valla ya hep bi hesap kitap
Ben sadece memeyle gğnde 23 gr alsa valla vermicem mama
Ama mama destegiyle gğnde 22 gr aldı benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…