Kanguru sevmedi bebek arabasıyla çıkıyoruz.Halsizlik , depresyon vb.
Bence en önemli sebebi uykusuzluk... yeterli uyumayan insan her yönden etkileniyor.. bebek uyurken uyu diyorlar ama ne gezer... bir ton iş var..
Kizlar disari bebekle cikarken bebeginizi neye koyuyorsunuz? Kanguru mu, sling mi ,bebek arabasi miMysonismysun pratik45
[/QUOTE]Evet canm öyle böyle değil çok misafir ağırladım çok strese girdim ikramlık temizlik derken tükettim kendimibugün Bursa güneşli Rossman da indirim varmış. Çıkabilirsem uğrayacağım inşAllah..
I ikuayko
Kesinlikle ameliyatın etkisi var vücudumuza yüksek etkili ilaçlar verildi kaç kat kesildi dikildi kolay değil. Vücut benim değilmiş gibi dedin ya aynısını bende hissediyorum hatta konuşurken sanki ben konuşmuyormuşum gibi geliyor anlattığım şeyi yarıda bırakmayı hissi geliyor dilimde dolanıyor bazenay iyice perte çıkıyorum ben ya
Oğlan 1 e başladı. Allahım Ela Lale ele çaldırcam. L harfini Lııııı diye öğrendiler
Le yi okucak Lııııe diyor
La için Lıııııa diyor.
Bizde 2 li yaptircaz canim 3. Ve 5. AyKızımda rotayı 2li olanından yaptırmıştık. 3. Ve 5. Ayda. çünkü o aylarda başka la aşı yok sadece kontrol var.
Canım humanayı denedin mi ben şimdi ona başladım. İnşallah işe yararNerdeyse 12 saattir emmedi dogru dürüst
5er dk emdi sabah
Cıkan süte bak
Mama verme diyolar bunla cocuk mu doyar
50 cc bile cıkmadı
Tatlim belki çekişi fazladır bebişin kilosu önemliNerdeyse 12 saattir emmedi dogru dürüst
5er dk emdi sabah
Cıkan süte bak
50 cc bile cıkmadı
Ve geçen yazdim yine yaziyim pompalat arası cok fark var hastane tipi 80 se ev tipi 30Nerdeyse 12 saattir emmedi dogru dürüst
5er dk emdi sabah
Cıkan süte bak
50 cc bile cıkmadı
Lactamil cayı iciyorumCanım humanayı denedin mi ben şimdi ona başladım. İnşallah işe yarar
Ama 12 saatte yine azVe geçen yazdim yine yaziyim pompalat arası cok fark var hastane tipi 80 se ev tipi 30
Kilo mama kilosu aldıysadaTatlim belki çekişi fazladır bebişin kilosu önemli
Lyaaa cok gecmid olsunnneden oyle olmus cok uzuldumSağol canım. Hayır morarma olmadı, hastane çok yakın zaten aldığımız gibi çocuğu battaniyeyle götürdük.
Bebeğin çektiği 5 dakika da ne kadar çıkar bilinmez diyor doktor. Kilo alimi nasıldı geçen ayNerdeyse 12 saattir emmedi dogru dürüst
5er dk emdi sabah
Cıkan süte bak
50 cc bile cıkmadı
Mama destegiyle 550 grmBebeğin çektiği 5 dakika da ne kadar çıkar bilinmez diyor doktor. Kilo alimi nasıldı geçen ay
Geçen bir arkadaş fındık yiyince sütümün yağı arttı dedi ne kadar doğru bilinmez ama bende deneme yaptım 2 gün fındık ceviz yedim sagdigimda üstteki yağ miktarı artmış gördüm belki tesadüf ama fındık zararı olmaz deneyblrsn.Mama destegiyle 550 grm
Sınırda iste.
Bakalım bu ay ne cıkcak
Evet ilk günler yiyodum yine baslayayımGeçen bir arkadaş fındık yiyince sütümün yağı arttı dedi ne kadar doğru bilinmez ama bende deneme yaptım 2 gün fındık ceviz yedim sagdigimda üstteki yağ miktarı artmış gördüm belki tesadüf ama fındık zararı olmaz deneyblrsn.
Doyabilir çünkü anne sütü içeriğini bilmiyoruz, cocuk 5dk da ne kadar cekiyor bilmiyoruz.Nerdeyse 12 saattir emmedi dogru dürüst
5er dk emdi sabah
Cıkan süte bak
50 cc bile cıkmadı
findik sutu ve kalitesini artiriyor. diyetisyen onermisti bana. badem bebege gaz yaptigi icin tuketme dedi. bir de ceviz iyidir dedi.Geçen bir arkadaş fındık yiyince sütümün yağı arttı dedi ne kadar doğru bilinmez ama bende deneme yaptım 2 gün fındık ceviz yedim sagdigimda üstteki yağ miktarı artmış gördüm belki tesadüf ama fındık zararı olmaz deneyblrsn.
Valla ya hep bi hesap kitapDoyabilir çünkü anne sütü içeriğini bilmiyoruz, cocuk 5dk da ne kadar cekiyor bilmiyoruz.
Bugun kontrole gittik, 25.gun 42.gun arasi gunde 23gr almis, yani 16-17 günde. Gunluk hesapliyor doktoru. Son 8 gundur mamayi azaltmistim gunde 1-3 sefer 60cc veriyordum, doktoru gunde 2 seferden az verme 53grdan 23gra düşmüş dedi.
Havuz probleminden beter bu süt konusu.
oyla düşünme canim ben sağıyorum zorla cikiyo sonra maslalah kizim cok guzel emiyo makinenin iyi olması lazımAma 12 saatte yine az
Bide bunu sagdım ya aksama kadr emsede cıkmaz artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?