- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Canım çok geçmiş olsun,reflü olabilir.veya süt alerjisi olabilir.ishal veya kakada kan durumu var mı? Süt alerjisi şiddetli gaz yapar rahatsız edebilir.ama muhtemelen reflü den kaynaklıdır bi doktor görsün bakalım ne diyecekGecen.kusma konusu vardı bugün sürekli.kusuyor efe baya tazyikli ve iştah hemen.hemen.yok.karni gaz dolu belli ama anlamadim baya zorlanıyor kusma.konusunda.fikri olan acile.gidicez eşimi bekliyorum
Kaka yapmadi bugün ama dun yesildiCanım çok geçmiş olsun,reflü olabilir.veya süt alerjisi olabilir.ishal veya kakada kan durumu var mı? Süt alerjisi şiddetli gaz yapar rahatsız edebilir.ama muhtemelen reflü den kaynaklıdır bi doktor görsün bakalım ne diyecek
Sadece anne sütüyle daha az alırmış oğlum, mama destekli anca bu kadar almış.Valla ya hep bi hesap kitap
Ben sadece memeyle gğnde 23 gr alsa valla vermicem mama
Ama mama destegiyle gğnde 22 gr aldı benimki
Sağol canım. 1 haftadır kakasını yapamıyordu ona ıkınırken nefesi kesildi. Çok zorladı kendiniLyaaa cok gecmid olsunnneden oyle olmus cok uzuldum
Dr browns...Markası ne biberonun
270 tl cok degil mi
Gazi varsa ıkınır ıkınınca kusar.Gecen.kusma konusu vardı bugün sürekli.kusuyor efe baya tazyikli ve iştah hemen.hemen.yok.karni gaz dolu belli ama anlamadim baya zorlanıyor kusma.konusunda.fikri olan acile.gidicez eşimi bekliyorum
okurken nefesim kesildiiDün 2.ay aşılarımızı olduk, iki bacaktan bir koldan. Eve geldiğimizde bir durgunluk vardı bebeğimde, 7 gün kakasını yapmamıştı şurup kullanıyorduk. Akşam emzirirken nefesi kesildi, nefes alamadı. Emzirmeyi bıraktım 5 dakika hık hık etti nefes alamadı. Hemen hastaneye gittik. Baktılar nefesine kan şekerine herşey normal. Tabi bu arada baya baya çok kakasını yaptı yani öyle böyle değil. Sanırım çok ıkınmaktan zorladı kendini nefes alamadı. Bütün gece uyuyamadım başında bekledim. Ama yavrum uyanmadan 5 saat aralıksız uyudu.
allah kimseyi evladıyla sınamasın, ömrümden ömür gitti 3 saatte
Benimkide dr browns bizde 65 liraya aldik bir yanlışlık olmasin canim?Dr browns...
Ilk aldığımızda 65 liraydı.
Ne olduysa 260 270 tl olmuş
Şok oldum
Bende baktım şimdi fiyatlarına bazı sitelerde 65 tl n11de 265 tl 285 tl olanda var anlayamadımBenimkide dr browns bizde 65 liraya aldik bir yanlışlık olmasin canim?
Kanzuk die bi fitil var onu kullaniyoruz aradaSağol canım. 1 haftadır kakasını yapamıyordu ona ıkınırken nefesi kesildi. Çok zorladı kendini
Besin alerjisi reflu vs olabilirmiGecen.kusma konusu vardı bugün sürekli.kusuyor efe baya tazyikli ve iştah hemen.hemen.yok.karni gaz dolu belli ama anlamadim baya zorlanıyor kusma.konusunda.fikri olan acile.gidicez eşimi bekliyorum
Sagdiginiz sütü baş almayın.Nerdeyse 12 saattir emmedi dogru dürüst
5er dk emdi sabah
Cıkan süte bak
Mama verme diyolar bunla cocuk mu doyar
50 cc bile cıkmadı
Sabahtan beri bakıyorum nete cam 150 ml biberonlar 260 270 civarı.Benimkide dr browns bizde 65 liraya aldik bir yanlışlık olmasin canim?
Lansinoh kullaniyorum cam 70 tl aldik memnunumSabahtan beri bakıyorum nete cam 150 ml biberonlar 260 270 civarı.
Bi sitede 74 tl o da tükenmiş.Bende baktım şimdi fiyatlarına bazı sitelerde 65 tl n11de 265 tl 285 tl olanda var anlayamadım
Ev biberon dolu aslinda.Lansinoh kullaniyorum cam 70 tl aldik memnunum
Basladi yine depremler...
Yeşil kakanın sebebi bir çok şey olabilir canım,hiçbirşey de olmayabilir.ishali yoksa korkmana gerek yok.fışkırır tarzda kusması da muhtemelen reflüden kaynaklıdır.doktor şikayetleri anlatınca teşhisi koyar.yeşil kakayı da söyle emiKaka yapmadi bugün ama dun yesildi
Yahu ne sipalar sen daha yeni doğmuşsun ne anlıyorsun yaniDevam edecegiz dr aksi bisey demedikce aynen
Memeden az geliyo diye snirleniyodu.
Biz bilmeden normal bi biberon almısız ondan ilk 5gün memeyi reddetti dogumda.
Biberon degisti gecesine memeyi tuttu cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?