2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gecen.kusma konusu vardı bugün sürekli.kusuyor efe baya tazyikli ve iştah hemen.hemen.yok.karni gaz dolu belli ama anlamadim baya zorlanıyor kusma.konusunda.fikri olan acile.gidicez eşimi bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun,reflü olabilir.veya süt alerjisi olabilir.ishal veya kakada kan durumu var mı? Süt alerjisi şiddetli gaz yapar rahatsız edebilir.ama muhtemelen reflü den kaynaklıdır bi doktor görsün bakalım ne diyecek

Kaka yapmadi bugün ama dun yesildi

Gecen.kusma konusu vardı bugün sürekli.kusuyor efe baya tazyikli ve iştah hemen.hemen.yok.karni gaz dolu belli ama anlamadim baya zorlanıyor kusma.konusunda.fikri olan acile.gidicez eşimi bekliyorum
Gazi varsa ıkınır ıkınınca kusar.
Bizim de öyle oluyor.

okurken nefesim kesildii ( cok cok gecmis olsun .. su an iyi mi?

Nerdeyse 12 saattir emmedi dogru dürüst
5er dk emdi sabah
Cıkan süte bak
Mama verme diyolar bunla cocuk mu doyar
50 cc bile cıkmadı
Sagdiginiz sütü baş almayın.
Ben sağınca 30 ml çıkıyordu çok üzülüyordum. Emzirme danışmanına sordum süt sagimina bazı memeler geç alışırmış ve sütü indirmezmiş. Çünkü Bebek emerken dalga hareketi yaparak emer makina ileri geri çekip vakum yaparak sağarmış. Ikisi farfkli oldugu icin meme sutu indirmezmiş. Cidden ben sağıyorum sonra elle sağıyorum saydığım süt kadar elle çıkıyor. Ama.hala icinde süt oluyor. Hissediyorum süt bezlerini. O yuzden makina kullanmiyorum artik. Elle sagiyorum daha çok süt çıkıyor

Lansinoh kullaniyorum cam 70 tl aldik memnunum
Ev biberon dolu aslinda.
Lansinoh
Philips avent
Bambino
Wee
Bebeto

Aksi gibi kırılan biberonun başlığı hiçbirine olmadı.
Bizim ki de illa o olacak. Ortalığı yıkıyor.
Şimdilik lansinoh kullanıyoruz eskiden onu kullanıyoduk. Gaz önleyici aparatı yok diye bırakmıştık. Idare edicez artık. Dr bronws alana kadar. Yarın da bakıcaz bulamazsak alıcaz netten.
Ağrıya gelmesi de en az 3 gün

Kaka yapmadi bugün ama dun yesildi
Yeşil kakanın sebebi bir çok şey olabilir canım,hiçbirşey de olmayabilir.ishali yoksa korkmana gerek yok.fışkırır tarzda kusması da muhtemelen reflüden kaynaklıdır.doktor şikayetleri anlatınca teşhisi koyar.yeşil kakayı da söyle emi

Devam edecegiz dr aksi bisey demedikce aynen
Memeden az geliyo diye snirleniyodu.
Biz bilmeden normal bi biberon almısız ondan ilk 5gün memeyi reddetti dogumda.
Biberon degisti gecesine memeyi tuttu cocuk
Yahu ne sipalar sen daha yeni doğmuşsun ne anlıyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…