Daha once denedik kimse gelmedi, ben o topa girmem bir dahaCok guzel resim valla icim.acildi :) istanbuldaki arkadaslar bulussak mi napsak
Casual sonıc kucuk hafıf arabahangi model marka aldin canim bende kucuk araba bakiyorum da
Casual sonıcAa guzel bi arabaymis, google da nasil bulabilirim? Travel in tekerlekleri cok genis, bunu da ben almadim yaa yigenimden bize geldi, zaten onlar da hep evde kullandilar .
Ben de oyle , artik sadece rutin kontroller icin hastaneye , saglik ocağına gitmek
Trafik ışıklarında araç durunca fark ediyor hemen mızmızlanıyor muValla ben aldım çocuğu 1 buçuk aylıkken mersine tatile gittim 4 günlüğüne geçen cumada 4 günlüğüne eşimin memleketine gezmeye gittim akşamları avm ye gidiyoruz sıkılınca alıyorum çocuğu koyuyorum arabaya açıyorum sevdiğim müziği bide kahve alıyorum yarım saat falan 30 40 la geziyorum oğlanın en sevdiği şey arabayla gezmek hem ona hem bana çok iyi geliyo ben doğduğundan beri hiç kendimi eve kapatmadım eve kapatsam kötü olacağımı biliyodum o yüzden hiç kasmadım kendimi ağlayabilir durmayabilir ama alışacaz böyle böyle diyerek çıktım size tavsiyem kendinize güvenin çıkabildiğiniz kadar çıkın dışarı o kadar iyi geliyo ki ❤
Çok geçmiş olsun morarma oldu mu peki benim kuzum baştan ayağa morarmisti.Dün 2.ay aşılarımızı olduk, iki bacaktan bir koldan. Eve geldiğimizde bir durgunluk vardı bebeğimde, 7 gün kakasını yapmamıştı şurup kullanıyorduk. Akşam emzirirken nefesi kesildi, nefes alamadı. Emzirmeyi bıraktım 5 dakika hık hık etti nefes alamadı. Hemen hastaneye gittik. Baktılar nefesine kan şekerine herşey normal. Tabi bu arada baya baya çok kakasını yaptı yani öyle böyle değil. Sanırım çok ıkınmaktan zorladı kendini nefes alamadı. Bütün gece uyuyamadım başında bekledim. Ama yavrum uyanmadan 5 saat aralıksız uyudu.
allah kimseyi evladıyla sınamasın, ömrümden ömür gitti 3 saatte
Ankarada mevlut topbasa oldumHangi şehirde ameliyat oldun canım?
Sağol canım. Hayır morarma olmadı, hastane çok yakın zaten aldığımız gibi çocuğu battaniyeyle götürdük.Çok geçmiş olsun morarma oldu mu peki benim kuzum baştan ayağa morarmisti.
O zaman korkulck birşey yok canım içini ferah tut.Sağol canım. Hayır morarma olmadı, hastane çok yakın zaten aldığımız gibi çocuğu battaniyeyle götürdük.
Allah bir daha yaşatmasın, herkesi bebeğine sağlık sıhhat versin.O zaman korkulck birşey yok canım içini ferah tut.
Kiz guldurdun beni3lu kombo dedigim verem karma pnomokok ayni anda vuruluyo ya 2. Ay asisi olarak ben de onlari 3lu kombo dedim
Amin canım inşallah hep sağlıklı olsunlar başka istegmz yok anne olarak.Allah bir daha yaşatmasın, herkesi bebeğine sağlık sıhhat versin.
Aynen öyle. Her şey onlar içinAmin canım inşallah hep sağlıklı olsunlar başka istegmz yok anne olarak.
insanın canı yanınca her şeye şüphe ile yaklasiyosun acaba diyorsun kar zarar hesabı ile en doğrusunu istiyorsun bebeğin için.
Hahahha sizinkide mi öyle yaaTrafik ışıklarında araç durunca fark ediyor hemen mızmızlanıyor mu
Hahaha çok tatlısın canım ya benide güldürdün3lu kombo ne cnm bna hemşire ondan bahsetmedimi hic
Evet araba hareket edince aniden susuyor birdeHahahha sizinkide mi öyle yaahemen bi kıpraşmalar mızmızlanmalar
Evet canm öyle böyle değil çok misafir ağırladım çok strese girdim ikramlık temizlik derken tükettim kendimi
İlk başta bebek bakım odası olan yere gittim. Mağazada kabinde emzirdim. Şimdi açık hava olursa arabada veya emzirme önlüğü.bebekle bir yere gitmeye bende korkuyorum acikinca bas bas bagiriyo sut sagiyorum ama o sütü icmek istemiyor meme emmek istiyor pazar gunu mobilya almaya gitmistik mecbur magazada emzirdimeve de uzaktim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?