2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dün 2.ay aşılarımızı olduk, iki bacaktan bir koldan. Eve geldiğimizde bir durgunluk vardı bebeğimde, 7 gün kakasını yapmamıştı şurup kullanıyorduk. Akşam emzirirken nefesi kesildi, nefes alamadı. Emzirmeyi bıraktım 5 dakika hık hık etti nefes alamadı. Hemen hastaneye gittik. Baktılar nefesine kan şekerine herşey normal. Tabi bu arada baya baya çok kakasını yaptı yani öyle böyle değil. Sanırım çok ıkınmaktan zorladı kendini nefes alamadı. Bütün gece uyuyamadım başında bekledim. Ama yavrum uyanmadan 5 saat aralıksız uyudu.
allah kimseyi evladıyla sınamasın, ömrümden ömür gitti 3 saatte

Ben de oyle , artik sadece rutin kontroller icin hastaneye , saglik ocağına gitmek
Trafik ışıklarında araç durunca fark ediyor hemen mızmızlanıyor mu

Çok geçmiş olsun morarma oldu mu peki benim kuzum baştan ayağa morarmisti.

Allah bir daha yaşatmasın, herkesi bebeğine sağlık sıhhat versin.
Amin canım inşallah hep sağlıklı olsunlar başka istegmz yok anne olarak.
insanın canı yanınca her şeye şüphe ile yaklasiyosun acaba diyorsun kar zarar hesabı ile en doğrusunu istiyorsun bebeğin için.

pratik45
[/QUOTE]
Evet canm öyle böyle değil çok misafir ağırladım çok strese girdim ikramlık temizlik derken tükettim kendimi bugün Bursa güneşli Rossman da indirim varmış. Çıkabilirsem uğrayacağım inşAllah..

I ikuayko
Kesinlikle ameliyatın etkisi var vücudumuza yüksek etkili ilaçlar verildi kaç kat kesildi dikildi kolay değil. Vücut benim değilmiş gibi dedin ya aynısını bende hissediyorum hatta konuşurken sanki ben konuşmuyormuşum gibi geliyor anlattığım şeyi yarıda bırakmayı hissi geliyor dilimde dolanıyor bazen ay iyice perte çıkıyorum ben ya
Oğlan 1 e başladı. Allahım Ela Lale ele çaldırcam. L harfini Lııııı diye öğrendiler
Le yi okucak Lııııe diyor
La için Lıııııa diyor. [/QUOTE]

Amin canım inşallah hep sağlıklı olsunlar başka istegmz yok anne olarak.
insanın canı yanınca her şeye şüphe ile yaklasiyosun acaba diyorsun kar zarar hesabı ile en doğrusunu istiyorsun bebeğin için.
Aynen öyle. Her şey onlar için

Evet canm öyle böyle değil çok misafir ağırladım çok strese girdim ikramlık temizlik derken tükettim kendimi bugün Bursa güneşli Rossman da indirim varmış. Çıkabilirsem uğrayacağım inşAllah..

I ikuayko
Kesinlikle ameliyatın etkisi var vücudumuza yüksek etkili ilaçlar verildi kaç kat kesildi dikildi kolay değil. Vücut benim değilmiş gibi dedin ya aynısını bende hissediyorum hatta konuşurken sanki ben konuşmuyormuşum gibi geliyor anlattığım şeyi yarıda bırakmayı hissi geliyor dilimde dolanıyor bazen ay iyice perte çıkıyorum ben ya
Oğlan 1 e başladı. Allahım Ela Lale ele çaldırcam. L harfini Lııııı diye öğrendiler
Le yi okucak Lııııe diyor
La için Lıııııa diyor. [/QUOTE]
[/QUOTE]
Le için le le le sakine şarkısı ,la için de şirinler şarkısını tavsiye ederim sınıf öğretmeniyim geçen sene o şekilde ogretmistim

Kizlar baya indirim var.normalde 300 instagramda istenilen renk yapiliyor bence kacirmayin el yapimi hali paspas cok guzel ben.turkuaz verdim

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-10-11-11-03.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20191010-WA0010.webp
    142,2 KB · Görüntüleme: 58
bebekle bir yere gitmeye bende korkuyorum acikinca bas bas bagiriyo sut sagiyorum ama o sütü icmek istemiyor meme emmek istiyor pazar gunu mobilya almaya gitmistik mecbur magazada emzirdim eve de uzaktim çünkü
İlk başta bebek bakım odası olan yere gittim. Mağazada kabinde emzirdim. Şimdi açık hava olursa arabada veya emzirme önlüğü.
Normalde mama da yiyor ama dışarda meme istiyor değişik çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…