2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zor ya bi biberon bu kadar uğrarştıryo tee

Evet bende sgkya gidince öğrendim

Hellloooooo nabersiniz annelerrr saçma pozitif bir gun hayır olsun dun acile gittik herseyin suçlusu gazmis gaz gaz gaz keske babasına verseler o gazını ben.biliyorum havasında takıldı pimpirikli oldum damlalar değişti farkli iki damlaya geçtik biri relaktaz diğeri prebiyotik bir damla maflor plus vira bismillah dedik gaz dort aya kadarmis ortalama sunnet 6 aya kadar öneririm dedi gece cocugu kaldırmayın uyursa.maksimum 8 saat dedi gunduz ucer saat besleme.gece besleme düzenini.bozmaz buda 6. Doktor onerisi bayanlar

Kaka yapmadi bugün ama dun yesildi
aşırı kusma ve yeşl kakası varsa alerjik nedenler olabilir mutlaka doktoruna git. birşeye alerjisi olabilir laktoza falan. anne sütü içse bile birtek olur arkadasımın olmustu ve özel diete girmişti .. inek sütü v eürünlerini hiç yemedi uzun süre

Damla verdi laktaz iceren.kaka takibi dedi.kusma takibi ama.dunku gaz nedenli.gorunuyormus ALLAH tum.bebisleri korusun

sonmelodi00 anladim canim ben de fitile 2 kere basvurdum lokal tedavi olduhu icin onda da zeytinyagini boca ettim zaten korkudan bisey olur diye..

Sonunda asiyi wurdurduk geldik bacaktan yapilanda cocugun ilk defa aci cekme cigligini duydum fena yaniyo demekki... Eve gidince calpol ver dedi hemsire... Doktor 8 saatte bir vwrebilirsin dedi hemsire ise sen 4 saate bir ver calpolun etkisi kaybolur dedi hemen... Ben eve gelince bir cay kasigi verdim eger atesi yukselirse vericem yok yukselmezse vermenin bi anlami yok

I ikuayko ben valla arBam olsa hemen gelirdim o gun ama gelemedim daha dogrusu yemedi metro marmaray oraya gelmek baya haftam ilerlemisti ama sene mayis gbi havalar guzellesincd bebekle birlikte metro marmaray gelebilirim o kadar ozledimki uskudari anlatanam kadikoyu ayy oralarda deniz havasi almak vs

Süper işte Fırsat bu fırsat bırakmış olursun ben de benzer bir nedenle on yıl önce bırakmıştım çok memnunum şu anda sen sadece sevdiğini zannediyorsun oysa o sadece bir bağımlılık

Teşekkür ederim canım. Bugün iyi allaha şükür dünkü gibi olmadı hiç ama karnı şiş tekrar doktora götürdük gazı varmış ona zorluyor şimdide
Canım sürekli gaz masajı yapiyor msnz? Bacaklarını karina çekme yanda bcaklari çekme karına masaj ayak altı tam orta kısmına hafif masaj her bez değiştirrkn yapyrm, belden aşağısni yatmadan yikama ce kiraz cekirdekli kemer belki aşırı gazlı olmdgndan ise yarıyor. Ilac kullanmstm 2 gün ve hiç ise yaramadı Leon'da bende çareyi bunlarda buldum

Kizlar pedal cevirme hareketi de gaza cok iyi geliyor asiri gazli bi bebek sahiibi oldugun icin artik bakmadigin kaynak kalmadi birde cok cok etkili olan bebegi yurur gibi dimdik tutmak ve comelip kaldirmak comelip kaldirmak hem kaka yapmaya yardimci oluuo hem gaz yani tuvalet egitimi verir gbi asagi yukari yapiliyor

Sen nerde oturuyorsun? Belki ben gelirim belli mi olur? Bebek arabasiyla baya cikiyorum gerci daha vasıtaya binmedim.

Bugün sünnet için cerraha götürdük.
Onaylamadı ya.
Sinir oldum
1 yaştan sonra dedi.
Sanane ki ya.
Bebe benim bebem yap iste sünneti.

Canım bızımkı uykusu gelınce yapıyor delı gıbı meme arıyor uyanıkken pek sevmıyor. Uykuya gececegı zaman yapabılır
Evet bugün onu da anladım.
Uykusu varsa emiyor.
Arabada deli gibi ellerini emdi.
Ana bi baktım uyumuş
Evdede oyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…