ay canim bilendir da bisey cekmistim elimle siyiriyordum ne alqka düğmesine basiversimAyyy yavrum dikkat et hayırdır
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendineay canim bilendir da bisey cekmistim elimle siyiriyordum ne alqka düğmesine basiversim
birden parmak ucum kesildi hastaneye gitsem dikis atlir nerdeyse ya koyde olunca gitmedim artik 2cocukla sardım inşallah kendi kendine cabuk bitisir
cnm gecmis olsun. ben de kesmistim kotu gebeyken. 3 gun baticon sur demisti dr. tetanoz asın vardi dimi.ay canim bilendir da bisey cekmistim elimle siyiriyordum ne alqka düğmesine basiversim
birden parmak ucum kesildi hastaneye gitsem dikis atlir nerdeyse ya koyde olunca gitmedim artik 2cocukla sardım inşallah kendi kendine cabuk bitisir
sağol canim evet vardı Allahtan asımcnm gecmis olsun. ben de kesmistim kotu gebeyken. 3 gun baticon sur demisti dr. tetanoz asın vardi dimi.
sağol canim insallhCanim cok gecmis olsun dikkat et kendine
Hadi ya neden böyle oldu ki?Sorun neydi bu kadar tartışacak?Slm kızlar
Dün mevlüdümüzü yaptık
Ama haberler kötü
Ayların patlaması dün yasandı
Kocamla annem kapıstı
Annemi dinlediğime göre üzerine yürümüs kocam
Esim ben öyle bisey yapmadım diyo
Bütün gece agladım
HaZmedemiyorum
Alıp cocugumu gidesim var evden.
Biz artık dogrultamayız bu isi
Valla aynisini yasadik ve esim.sucsuzdu hala konusmuyorum.annemle üzülme ben cok.üZüldüm sonucu kotu.oldu bebegini.dusun lutfen hakli haksiz ama annelerde hata yapabiliyor esine yüklenmeSlm kızlar
Dün mevlüdümüzü yaptık
Ama haberler kötü
Kocamla annem kapıstı
Bütün gece agladım
HaZmedemiyorum
Ah cnm en mutlu günlerimiz zehir oldu böyle..Valla aynisini yasadik ve esim.sucsuzdu hala konusmuyorum.annemle üzülme ben cok.üZüldüm sonucu kotu.oldu bebegini.dusun lutfen hakli haksiz ama annelerde hata yapabiliyor esine yüklenme
Duada hocayı annem bulduHadi ya neden böyle oldu ki?Sorun neydi bu kadar tartışacak?
Üzülme canım hersey düzelir zamanla sen bebegini ve kendini düşünDuada hocayı annem buldu
Mikrofonu yokmus
Salona gec kaldı bide hoca,mikrofonu da olmayınca anneme esim siz buldunız,bi isi beceremiyoruz demis
Annemde ayların patlaması öyle mi?Görüscez bunu demis.
Esim de görüselim demis.
Ablası sonra esimi napıosn sen diye almıs götürmüs
Annemle kardesim üzerine yürüdü annemin diyo
Esim ben kimsenin üzerine yürümedim diyo
Bilmiyorm nasıl düzelcek
Slm kızlar
Dün mevlüdümüzü yaptık
Ama haberler kötü
Kocamla annem kapıstı
Bütün gece agladım
HaZmedemiyorum
Ah yavrum gecmis olsun ve hayırlı olsunSlm kızlar
Dün mevlüdümüzü yaptık
Ama haberler kötü
Kocamla annem kapıstı
Bütün gece agladım
HaZmedemiyorum
Aynen öyleBiz onların ailesini her zaman çekmek zorundayız ama erkekler bir tane olay yasasa hemen patlıyorlar,ozaman biz ne diye alttan alıyoruz sürekli onların ailesini. Cekemiyor erkekler kız tarafıni resmen
İnssZ zhrazynep canım çok geçmiş olsun dikkat et aman
babyloading87 canım bence de tartışmalarının sebebi bile çok saçma düzelecektir inşallah sen üzme kendini bebeğini düşün
Aslinda hic tartisacak bi neden yokmus barisurlar diye dusunuyorum annecihin buyukluk yapacaktir erkeklerin ergenliklerini atlatmalari bi 40 50 yil aliyorİnss
Annemin aglaması gözümün önünden gitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?