2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet bugün onu da anladım.
Uykusu varsa emiyor.
Arabada deli gibi ellerini emdi.
Ana bi baktım uyumuş
Evdede oyle oldu
Aslında bebeklerı ıyı gözlemlemek cogu sorunu cozuyor. Bebeklerın ıhtıyacları sınırlı cunku ben aglayısından bıle ne derdı olgunu cozebılıyorum. Bu yuzden artık kendısı uyumak ıstıyor uykuya dalması ıkı uc dk almıyor. Düzenlerını bozmamak lazım aynı saatte uyutmak lazım. Benımkı mesela bıraz yuzu bır yere yaslanarak uyumaya calısıyor gögusume saklanarak uyudugu ıcın yanına azcık yastık koyuyorum.

Süper işte Fırsat bu fırsat bırakmış olursun ben de benzer bir nedenle on yıl önce bırakmıştım çok memnunum şu anda sen sadece sevdiğini zannediyorsun oysa o sadece bir bağımlılık
Evet ablacim.hem.bagimlilik hem de hayatta en cok keyif veren sey oydu ama birakmis oldum galiba memnun musun desen acikcasi aslinda degilim en azindan o binrahatlik veriyodu

Bacaklarını karnına çekme hareketini yapıyorum canım iyi geliyor. Deprem 2 haftada mahvetti bizi, düzen falan hiçbir şey bırakmadı. Evimiz çok hasar aldı ev değiştirdik tabi bu arada annemlerde kaldık. O telaştan en çok etkilenen yavrum oldu. Kiraz çekirdekli kemeri bende alıp denemek istiyorum.

Aaaa istanbul tarafinda mi oturuyosun canim ciddi soruyorum bu dedigimi yardim edilecek elden gelen bisey var mi elimden geleni yaparim

Aaaa istanbul tarafinda mi oturuyosun canim ciddi soruyorum bu dedigimi yardim edilecek elden gelen bisey var mi elimden geleni yaparim
Evet canım avrupa yakasındayım.
teşekkür ederim, zaten kiradaydık başka bir kiralık ev bulduk bugün kendi evimize geçtik çok şükür.Bebekle ev taşımak çok zor oldu ama allahın izniyle hallettik.

Canım ayşe onerin bir videosu var tam anlttgn gbi çok ise yariyrms

Kiyamam.çok geçmiş olsun canim.Allah korusun

Rabbim.beterinden korusun canım saglignz yerinde ya hallolr her şey. Çok geçmiş olsun kuzumzda annesinin psjkljsni anlar sen hiç üzülme olur mu?
Rabbim psikolojmize zeval vermesin

Siz iyi çıkıyorsunuz ya ben hastane dışında hiç çıkmadım bebekle. Hastaneyede babasıyla götürdük arabada. Dışarıda bakamam korkusu var
İlk yalnız 13 günlükken çıkardım
Cok yakin bi parkla eczaneye gittik, dönüşte ciglik kiyamet bi elimde bebek bi elimde bebek arabasi, cok zorluydu
En fazla agliyor. E evdeyken de agliyor. Disarda emzirme isine de alistim sayılır, ittire kaktira yapıyorum. Bir kere kafede alt degistirmede üstünü bile degistirdim. Arabada ise bagajda degistiriyorum, düz ve geniş zemin

Siz iyi çıkıyorsunuz ya ben hastane dışında hiç çıkmadım bebekle. Hastaneyede babasıyla götürdük arabada. Dışarıda bakamam korkusu var
Ama.
Ama su da bi gercek oturup bi arkadasimla bi cafede dedikodu yapmayi zayif vucudumla makyaj yapip disari cikabilmeyi ozledim ne giysem olue vucudu var ya o artik bende yok ve hala elime je gecse yiyorum... Lohusaligin basinda stresten kilo vermistim simdi keyfim yerine geldi yiyorum

ben en cok zayif olmayi ozledim hala hamile pantolonu giyiyorum gobegim gitmedi popoda var tabi emziriyorum ama sanki gram gram gidiyor kilolar

Annem elinde pazar arabası, bebek arabasında Leon ilk pazar deneymmz oldu 1 buçuk yıldır burdayim 3. Kez ciktim ve cook güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…