Aslında bebeklerı ıyı gözlemlemek cogu sorunu cozuyor. Bebeklerın ıhtıyacları sınırlı cunku ben aglayısından bıle ne derdı olgunu cozebılıyorum. Bu yuzden artık kendısı uyumak ıstıyor uykuya dalması ıkı uc dk almıyor. Düzenlerını bozmamak lazım aynı saatte uyutmak lazım. Benımkı mesela bıraz yuzu bır yere yaslanarak uyumaya calısıyor gögusume saklanarak uyudugu ıcın yanına azcık yastık koyuyorum.Evet bugün onu da anladım.
Uykusu varsa emiyor.
Arabada deli gibi ellerini emdi.
Ana bi baktım uyumuş
Evdede oyle oldu
Evet ablacim.hem.bagimlilik hem de hayatta en cok keyif veren sey oydu ama birakmis oldum galiba memnun musun desen acikcasi aslinda degilimSüper işte Fırsat bu fırsat bırakmış olursun ben de benzer bir nedenle on yıl önce bırakmıştım çok memnunum şu anda sen sadece sevdiğini zannediyorsun oysa o sadece bir bağımlılık
Bacaklarını karnına çekme hareketini yapıyorum canım iyi geliyor. Deprem 2 haftada mahvetti bizi, düzen falan hiçbir şey bırakmadı. Evimiz çok hasar aldı ev değiştirdik tabi bu arada annemlerde kaldık. O telaştan en çok etkilenen yavrum oldu. Kiraz çekirdekli kemeri bende alıp denemek istiyorum.Canım sürekli gaz masajı yapiyor msnz? Bacaklarını karina çekme yanda bcaklari çekme karına masaj ayak altı tam orta kısmına hafif masaj her bez değiştirrkn yapyrm, belden aşağısni yatmadan yikama ce kiraz cekirdekli kemer belki aşırı gazlı olmdgndan ise yarıyor. Ilac kullanmstm 2 gün ve hiç ise yaramadı Leon'da bende çareyi bunlarda buldum
Siz iyi çıkıyorsunuz ya ben hastane dışında hiç çıkmadım bebekle. Hastaneyede babasıyla götürdük arabada. Dışarıda bakamam korkusu varSen nerde oturuyorsun? Belki ben gelirim belli mi olur? Bebek arabasiyla baya cikiyorum gerci daha vasıtaya binmedim.
Aaaa istanbul tarafinda mi oturuyosun canim ciddi soruyorum bu dedigimi yardim edilecek elden gelen bisey var mi elimden geleni yaparimBacaklarını karnına çekme hareketini yapıyorum canım iyi geliyor. Deprem 2 haftada mahvetti bizi, düzen falan hiçbir şey bırakmadı. Evimiz çok hasar aldı ev değiştirdik tabi bu arada annemlerde kaldık. O telaştan en çok etkilenen yavrum oldu. Kiraz çekirdekli kemeri bende alıp denemek istiyorum.
Evet canım avrupa yakasındayım.Aaaa istanbul tarafinda mi oturuyosun canim ciddi soruyorum bu dedigimi yardim edilecek elden gelen bisey var mi elimden geleni yaparim
Canım ayşe onerin bir videosu var tam anlttgn gbi çok ise yariyrmsKizlar pedal cevirme hareketi de gaza cok iyi geliyor asiri gazli bi bebek sahiibi oldugun icin artik bakmadigin kaynak kalmadi birde cok cok etkili olan bebegi yurur gibi dimdik tutmak ve comelip kaldirmak comelip kaldirmak hem kaka yapmaya yardimci oluuo hem gaz yani tuvalet egitimi verir gbi asagi yukari yapiliyor
Kiyamam.çok geçmiş olsun canim.Allah korusunBacaklarını karnına çekme hareketini yapıyorum canım iyi geliyor. Deprem 2 haftada mahvetti bizi, düzen falan hiçbir şey bırakmadı. Evimiz çok hasar aldı ev değiştirdik tabi bu arada annemlerde kaldık. O telaştan en çok etkilenen yavrum oldu. Kiraz çekirdekli kemeri bende alıp denemek istiyorum.
Rabbim.beterinden korusun canım saglignz yerinde ya hallolr her şey. Çok geçmiş olsun kuzumzda annesinin psjkljsni anlar sen hiç üzülme olur mu?Bacaklarını karnına çekme hareketini yapıyorum canım iyi geliyor. Deprem 2 haftada mahvetti bizi, düzen falan hiçbir şey bırakmadı. Evimiz çok hasar aldı ev değiştirdik tabi bu arada annemlerde kaldık. O telaştan en çok etkilenen yavrum oldu. Kiraz çekirdekli kemeri bende alıp denemek istiyorum.
Aynen canim ayse oner muthis bi kadin zatenCanım ayşe onerin bir videosu var tam anlttgn gbi çok ise yariyrms
Aynen öyleRabbim.beterinden korusun canım saglignz yerinde ya hallolr her şey. Çok geçmiş olsun kuzumzda annesinin psjkljsni anlar sen hiç üzülme olur mu?
Rabbim psikolojmize zeval vermesin
Amin hepimizi inşallahKiyamam.çok geçmiş olsun canim.Allah korusun
İlk yalnız 13 günlükken çıkardımSiz iyi çıkıyorsunuz ya ben hastane dışında hiç çıkmadım bebekle. Hastaneyede babasıyla götürdük arabada. Dışarıda bakamam korkusu var
Ya cok eglencelinolmiyo ama evde durmaktan iyidir artik ew insani bayiyo biliyorum cunkunewde de aglicakSiz iyi çıkıyorsunuz ya ben hastane dışında hiç çıkmadım bebekle. Hastaneyede babasıyla götürdük arabada. Dışarıda bakamam korkusu var
Ama.Siz iyi çıkıyorsunuz ya ben hastane dışında hiç çıkmadım bebekle. Hastaneyede babasıyla götürdük arabada. Dışarıda bakamam korkusu var
Ama su da bi gercek oturup bi arkadasimla bi cafede dedikodu yapmayi zayif vucudumla makyaj yapip disari cikabilmeyi ozledim ne giysem olue vucudu var ya o artik bende yok ve hala elime je gecse yiyorum... Lohusaligin basinda stresten kilo vermistim simdi keyfim yerine geldi yiyorumSiz iyi çıkıyorsunuz ya ben hastane dışında hiç çıkmadım bebekle. Hastaneyede babasıyla götürdük arabada. Dışarıda bakamam korkusu var
ben en cok zayif olmayi ozledim hala hamile pantolonu giyiyorum gobegim gitmedi popoda var tabi emziriyorum ama sanki gram gram gidiyor kilolarAma.
Ama su da bi gercek oturup bi arkadasimla bi cafede dedikodu yapmayi zayif vucudumla makyaj yapip disari cikabilmeyi ozledim ne giysem olue vucudu var ya o artik bende yok ve hala elime je gecse yiyorum... Lohusaligin basinda stresten kilo vermistim simdi keyfim yerine geldi yiyorum
ben sozd3 10 gundur ekmegi azalttim ve abur cubur bıraktımben en cok zayif olmayi ozledim hala hamile pantolonu giyiyorum gobegim gitmedi popoda var tabi emziriyorum ama sanki gram gram gidiyor kilolar
Ayyy yavrum dikkat et hayırdıray kizlar bu aralar iyce vücut perte cıktı çok dalgınım bugün dalgınlık sebebiyle mutfak kazası geçirdim aman siz dikkat edin
kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?