2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aslinda hic tartisacak bi neden yokmus barisurlar diye dusunuyorum annecihin buyukluk yapacaktir erkeklerin ergenliklerini atlatmalari bi 40 50 yil aliyor
Annem tmm kapatın konuyu diyo
Ama ben hazmedemiyorm
Resmen evde cocuk icin duruyorm
Tek olsam aksm direk gitmistim anneme

Hanimlar kilo verme olayına başladınız mi?
Benim bebiş 2 ay 19 günlük oldu.
3. Aydan sonra kilo vermek için diyet yapabilirsin demisti doktor.
Kilom kalmadi aslinda gebelikten ama.yine de fazlam var.
Hazır evdeyim disipline edeyim beslenmemi diyorum.
Ama.sut azaltır mi ki?

Benimkinin ağlaması yok o yüzden bir anda ağlarsa kötü olurum ama bende çıkmak istiyorum artık.

Bende de o salmışlık vardı, pijama en iyi dostum pantolonlar düşmandı ama kilo vermeye başladım

Hanımlar bebeğinde egzema olan var mi?
Kuzumun yüzü egzamalı kaşınıyor galiba.
Sabah bi uyanıyoruz yüzü gözü çizik icinde.
Kasininca da sinirleniyor...
Ellerini yüzüne sürtüp duruyor.
Kaşıntı şurubu verdi cildiye ama uyku yapıyor bu sefer yavrum hep uyuyor emmeden yemeden
.
Çözüm bulan oldu mu egzamaya?

Benimkinin ağlaması yok o yüzden bir anda ağlarsa kötü olurum ama bende çıkmak istiyorum artık.
Ohooo ağlaması yoksa kesin cikmalisin.
Mutlu doktoruna göre kolik, bana göre pisligine yapıyor gunduz az uyur ogleden sonra baslayip geceye kadar da genelde ağlar. Böyle etinden et kopariliyormus gibi. Bagirsak sistemi calismayi ogrenince gececek diyolla
Bu aglamayi disarda yapabiliyor ama evde de ağlıyor nasılsa. Bugun kiz kulesi civarinda ki sahilin en kalabalik noktasi krize girdim yine. Yolun karsisina gecip otobüs duraginda emzirdim.
Yani demem o ki ne yaparsa yapsin sen zaten başa çıkmayı biliyorsun, annesisin, maksimum ne olabilir?

Ay seninki de benimkinin versiyonundan aynı sanki dövmüşüm gnu ağlıyor benimki gaz çıkaramıyor farkındayım ama sırtım belim bacaklarm kopuyor ağrıdan artk bu bağırsak sistemi ne zman düzelirmiş çok merak edyrm

Merhaba arkadaslar, bebegim emerken birden aşiri sinirli aglamaya basliyor, sonra emmeye devam ediyor. sonra gene agliyor , boyle bir döngü.. bu nedir Allah askina yaa reflu belirtisi mi nedir, emmek istiyor ama sanki birsey onu rahatsiz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…