2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlat benim sütüm bebeklerime yetmemeye başladı. Stoğumuz da bitti. Türkiye'ye dönerken büyük bir kısmı yolda eridi maalesef. Onun moral bozukluğu ile sütüm azalmaya başlamıştı. Çocuklar da büyüdütam doyamadıkları için stoktan takviye yapıyordum. O da bitti bitiyor. Mama veresim yok. Sütümü arttırmanın yolu var mı?

Cook tatlı yaaa bakaym hemen çok sagol canim
Bide içinde gör sen teyzesi canjm beden olarakda söyleyebilirim bizim tosun biraz iri 6-9 almıştım sanırım kışı bununla çıkarırız 3-6 küçük olabilir malum kışın kalın giydiririz biraz büyük oluyo ama bence sorun değil genede sen bilirsin

Ay ben altletime falan akarkene içim parçalanıyo seni düşünemiyorum canım ya rabbim bol bol süt versin inşallah şuanda ilk yapacağın şey moralini yüksek tutmak bence bira mayasından bahsettiler bende araştırdım faydasını gören çok olmuş yarın bulursam denemek istiyorum.

Gunduz sutu gunduz gece sutu gece verin demisti R Rzg14 cunku bebekte gece uykusuzluk yapiyomus gunduz geceyi yasadigi icin
Tatlım gözünü kırpmıyor ama gündüz bazen o anlarda ideal sanırım. Yoksa buzluğa atyrm genelde beni emdgi için yatmadan 50cc veriyorum sadece

bodozlama daliyorum ..
gece sutunde buyume hormonlari da mevcut.
emzirme hemsiresi gece sutunu gece, gunduzu gunduz ver, hatta saati bile onemli demisti. sutun yapisi her saatte farkli olur demisti..

2 gunde 1 bag dereotu tuket cnm...
Karabugday haslayip tuket...
Rezene+kimyon cayi var onu tuket.
Isırgan otu 1 fincam tuket..
Hepsi diyetisyen tavsiyesi sut artirmak icin...

bugün bütün gün tel cepte gezdim 6300 adim attım 3000 i bantta yarim saat bütün gün iki saat anca oturdum bu kadar oldu
Allahım saglikla zayiflamk istiyorum en yakin zamanda inşallah

Kız yerim ya seni çok iyi anlıyorum :’) İnşallah ek yakın zamanda sağlıklı ince insanlar oluruz.

Ben üstleri 9 12 ay almaya başladım benim.kedicigm büyüdü yaa kollarını kırıyorum rahat olsun diyorum yoksa 6 9 ay oluyo ayy bide yuruyck bunlar dimi

Emzirme kampı yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…