Biz de oyleyiz malesef, burnu tikali kiziminArkadaşlar Leon hasta oldu. Gece 1de uyurken biseyi yoktu 4gibi uyandım hafif hırıltılı solunum ve hafif öksürük vardı. Ateş-i 36.1 emzirdim rahatca emebildi. Atesi ve durumu anormal degl Acillerde çocuk doktoru yok diye sabahi bekliyrm.
O kadar herkesten korudum derken evde baba olunca hasta maske ile gezse dokunmasa da böyle olduk
Devlette cocuk acil var.Arkadaşlar Leon hasta oldu. Gece 1de uyurken biseyi yoktu 4gibi uyandım hafif hırıltılı solunum ve hafif öksürük vardı. Ateş-i 36.1 emzirdim rahatca emebildi. Atesi ve durumu anormal degl Acillerde çocuk doktoru yok diye sabahi bekliyrm.
O kadar herkesten korudum derken evde baba olunca hasta maske ile gezse dokunmasa da böyle olduk
Çok geçmiş olsn yavrunuza. Şuan emecek kadar açık aslında burnu 1 tanesi tıkalı pazar gunuyms doktoru yok devlete gdcgz şimdiBiz de oyleyiz malesef, burnu tikali kiziminserum fizyolojik sıktınız mı ? Drrifatcanözturk onu enjektorle sıkıyor bebeğin burnuna.
Hangi marka aliyorsun ki? Daha 3 aylik olmadi galiba 9-12 fazla iddialiBen üstleri 9 12 ay almaya başladımbenim.kedicigm büyüdü yaa kollarını kırıyorum rahat olsun diyorum yoksa 6 9 ay oluyo ayy bide yuruyck bunlar dimi
Geçmiş olsun cnm ins çabucak atlatsın minik adamArkadaşlar Leon hasta oldu. Gece 1de uyurken biseyi yoktu 4gibi uyandım hafif hırıltılı solunum ve hafif öksürük vardı. Ateş-i 36.1 emzirdim rahatca emebildi. Atesi ve durumu anormal degl Acillerde çocuk doktoru yok diye sabahi bekliyrm.
9 12 mi?Ben üstleri 9 12 ay almaya başladımbenim.kedicigm büyüdü yaa kollarını kırıyorum rahat olsun diyorum yoksa 6 9 ay oluyo ayy bide yuruyck bunlar dimi
6700 kılo da fazlaymıs9 12 mi?
Ay ben şok.
Bizim bebe daha 3 6 ay yeni. Giyiyor ki e bebekten aldığım tulumlar kocaman oldu 3 6 ay.
3 aylık olacak inş carşamba günü.
Kilo 6700 boy 62 cm falan
ya diyrm birinin nick degismos ama kimin...Anam benim nickim değişmiş.
Telefonumu değiştirdim diğer hesaptan giriş yapmışım.
Enteresan olanı tek seferde girdim bu hesaba. Şifresini unutmuştum. Nasıl hatırladım acaba
Ahahahah adam haklı dağılın beyler valla ben de söylemiyorum bile saglikli yeterli kimseyi suphe yada bir an acaba bizde sorun var mi diye huzursuz etmek uzer beni sahsen herkes.kendi kilosuna ozel minikler cok aldi o.kesin kizlar ayri erkekler ayri anne baba anatomisi vb vb o yüZden sağlık olsun her bebek mutlu ve sağlıklı olsun insallah tek duam hepimize oIcerde 9 ay yarıştırdık sımdıde dısarda yarış başlamıs hayırlısı olsunher bebek kendıne özeldır. Kılolara takmayın benım zayıf dogdu suan normal kıloda mama vermedım verenlere karsı degılım saglıklı olsunlar yeter.
bende 6 9 giydiriyom digerleri kucuk gelmeye basladi bebegi sıksın istemiyorum e bebek 9 aylik zibinlar aldim 1 ay sonra olur şimdi biraz büyük geliyor.9 12 mi?
Ay ben şok.
Bizim bebe daha 3 6 ay yeni. Giyiyor ki e bebekten aldığım tulumlar kocaman oldu 3 6 ay.
Oluyo valla6700 kılo da fazlaymıssızde bır ay onden gıdıyorsunuz o kıloya da 3-6 kucuk gelır .
Gel alnından opcemIcerde 9 ay yarıştırdık sımdıde dısarda yarış başlamıs hayırlısı olsunher bebek kendıne özeldır. Kılolara takmayın benım zayıf dogdu suan normal kıloda mama vermedım verenlere karsı degılım saglıklı olsunlar yeter.
Ben de 9 ay aldim ama skmasij diye bide ikide bir giysiler kuculuyo buyuklerimizin hesap bi beden buyuk aldimki uzun zman giysin diye bide bazi 6 ayliklar baya kucuk hele patiklilerbende 6 9 giydiriyom digerleri kucuk gelmeye basladi bebegi sıksın istemiyorum e bebek 9 aylik zibinlar aldim 1 ay sonra olur şimdi biraz büyük geliyor.
6700 ooo masallah iyiymis canim kilosu9 12 mi?
Ay ben şok.
Icerde 9 ay yarıştırdık sımdıde dısarda yarış başlamıs hayırlısı olsunher bebek kendıne özeldır. Kılolara takmayın benım zayıf dogdu suan normal kıloda mama vermedım verenlere karsı degılım saglıklı olsunlar yeter.
Göster amcayawalla dogru diyosun cocuklarin cuklerini yaristirirlar ya bizimki ona dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?