2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar Leon hasta oldu. Gece 1de uyurken biseyi yoktu 4gibi uyandım hafif hırıltılı solunum ve hafif öksürük vardı. Ateş-i 36.1 emzirdim rahatca emebildi. Atesi ve durumu anormal degl Acillerde çocuk doktoru yok diye sabahi bekliyrm.
O kadar herkesten korudum derken evde baba olunca hasta maske ile gezse dokunmasa da böyle olduk

Biz de oyleyiz malesef, burnu tikali kizimin serum fizyolojik sıktınız mı ? Drrifatcanözturk onu enjektorle sıkıyor bebeğin burnuna.

Devlette cocuk acil var.

Anam benim nickim değişmiş.
Telefonumu değiştirdim diğer hesaptan giriş yapmışım.
Enteresan olanı tek seferde girdim bu hesaba. Şifresini unutmuştum. Nasıl hatırladım acaba

Geçmiş olsun cnm ins çabucak atlatsın minik adam

Ben üstleri 9 12 ay almaya başladım benim.kedicigm büyüdü yaa kollarını kırıyorum rahat olsun diyorum yoksa 6 9 ay oluyo ayy bide yuruyck bunlar dimi
9 12 mi?
Ay ben şok.
Bizim bebe daha 3 6 ay yeni. Giyiyor ki e bebekten aldığım tulumlar kocaman oldu 3 6 ay.
3 aylık olacak inş carşamba günü.
Kilo 6700 boy 62 cm falan

Anam benim nickim değişmiş.
Telefonumu değiştirdim diğer hesaptan giriş yapmışım.
Enteresan olanı tek seferde girdim bu hesaba. Şifresini unutmuştum. Nasıl hatırladım acaba
ya diyrm birinin nick degismos ama kimin...

Ahahahah adam haklı dağılın beyler valla ben de söylemiyorum bile saglikli yeterli kimseyi suphe yada bir an acaba bizde sorun var mi diye huzursuz etmek uzer beni sahsen herkes.kendi kilosuna ozel minikler cok aldi o.kesin kizlar ayri erkekler ayri anne baba anatomisi vb vb o yüZden sağlık olsun her bebek mutlu ve sağlıklı olsun insallah tek duam hepimize o

9 12 mi?
Ay ben şok.
Bizim bebe daha 3 6 ay yeni. Giyiyor ki e bebekten aldığım tulumlar kocaman oldu 3 6 ay.
3 aylık olacak inş carşamba günü.
Kilo 6700 boy 62 cm falan
bende 6 9 giydiriyom digerleri kucuk gelmeye basladi bebegi sıksın istemiyorum e bebek 9 aylik zibinlar aldim 1 ay sonra olur şimdi biraz büyük geliyor.

Gel alnından opcem
Bu arada Mutlu keşke kucuk dogsaydi dedigim cok oldu; kilo kaybi bu kadar olmazdi belki, daha hızlı toparlardi, su andaki kilosu insanlara az gelmezdi vs vs. Mama da veriyorum ben malum (kafama göre değil kilo takibine göre doktor talimatiyla) fazla kilo almasi bekleniyor mama meme oldugundan, doktoru da bu aylarda aldığı fazla kilo ilerde obezite riskini arttirir diyor.
Ve gerçekten kucuk bebek daha hizli toparlıyormus, kv hep söylerdi.

[
bende 6 9 giydiriyom digerleri kucuk gelmeye basladi bebegi sıksın istemiyorum e bebek 9 aylik zibinlar aldim 1 ay sonra olur şimdi biraz büyük geliyor.
Ben de 9 ay aldim ama skmasij diye bide ikide bir giysiler kuculuyo buyuklerimizin hesap bi beden buyuk aldimki uzun zman giysin diye bide bazi 6 ayliklar baya kucuk hele patikliler

walla dogru diyosun cocuklarin cuklerini yaristirirlar ya bizimki ona dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…