2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bısey danısmak ıstıyorum dıyelım kı dıkıslerımız tutmadı bız farkedebılır mıyız bırde rahım goruntumuz normal doguö yapanlar hala asagıda mı gorunuyor benım sankı ılk dogum yaptıgımla pek degısıklık yok gıbı hala hosuma gıtmıyor ve ben dıkıs fılan goremıyorum seklı baya degısmıs kesının oldugu yer

beklerim canim cevabinj

Haklısınız ne dersenz.
"Bildigim.bilim adamları arasında isminiz gecmiyorda" bunu yazmışsanız zaten size anlatmam laf kalabaligi olur.
Ya sana ne desem ne cvp versem.valla bilmiyorum nasıl bi garip insansin ki sen nerelere takılıyorsun.sen ne söylendiğini ne yazıldığını çok iyi anlıyorsun da ya aptala yatıyorsun ya işine öyle geliyor..o kadar yazılan yazıdan kendine bi yer seçip o konuyu lastik gibi uzatıyorsun arkadas

Sağolsun bilim uzmanı ne olur bilmeyen arkadaşlar 2019 yılında hala bilim adamı diyorsa bilim insanına bu konu uzar gidermiş onu anladım.
Sen 2019 yılında hala aşı tartışması yapıyorsan bence orada yazılan bi kelimeye takılmamalısın.senin gibi akıllının diye gezen çok cahil var..bi.laf vardır bilmem bilirmisin kaba olacak biraz ama havlayan ...ısırmaz misali

Yasamaya calisiyoruz be yavrum mücadeleye devam sen napiyorsun.ozledik tabiii bir ara tez zamanda tekrarlayalimmm

Ay em fayn tenks end yuu. Kolay gelsin efem. Ben bugün gene korkunçlu şeyler yedim, gece için enerji depoluyorum. Ikınsu ve annesinin gece maceralarıı, kaming suuunnn.......

Ya bana özelden neden begendın dıye mesaj atmıs benımde kavgadan haberım yok yazdıgı hosuma gıttı begendım yanı ne olmus bende onu paylasaym ifşa edeyım
Ama bak şimdi olmadi ki bu..herseyde bir uzmanlığı var önce ona danışman gerekiyor arkadaşım nasıl böyle bi hata yaparsın sen..gunlerce eleştiri alacaksın simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…