Kızlar bısey danısmak ıstıyorum dıyelım kı dıkıslerımız tutmadı bız farkedebılır mıyız bırde rahım goruntumuz normal doguö yapanlar hala asagıda mı gorunuyor benım sankı ılk dogum yaptıgımla pek degısıklık yok gıbı hala hosuma gıtmıyor ve ben dıkıs fılan goremıyorum seklı baya degısmıs kesının oldugu yer
inan ayni modele sahibim. ku agina al direk oturmaya cabaljyr. 2.5aylik basladi bugun 3 ayi bitti. pazartesi kontrolde dr.a soracagjm yazarim cnm.
hiccccc uzulme. felaket senaryolari dusunme. okuma da mumkunse. guzel guzel sen devam et annesi. birakmaz seni inaniyorum ben
Ya sana ne desem ne cvp versem.valla bilmiyorum nasıl bi garip insansin ki sen nerelere takılıyorsun.sen ne söylendiğini ne yazıldığını çok iyi anlıyorsun da ya aptala yatıyorsun ya işine öyle geliyor..o kadar yazılan yazıdan kendine bi yer seçip o konuyu lastik gibi uzatıyorsun arkadas
Ya bana özelden neden begendın dıye mesaj atmıs benımde kavgadan haberım yok yazdıgı hosuma gıttı begendım yanı ne olmus bende onu paylasaym ifşa edeyım
Ya bana özelden neden begendın dıye mesaj atmıs benımde kavgadan haberım yok yazdıgı hosuma gıttı begendım yanı ne olmus bende onu paylasaym ifşa edeyım
Sen 2019 yılında hala aşı tartışması yapıyorsan bence orada yazılan bi kelimeye takılmamalısın.senin gibi akıllının diye gezen çok cahil var..bi.laf vardır bilmem bilirmisin kaba olacak biraz ama havlayan ...ısırmaz misali
@CocoChanelmademoiselle@LeonOcean arkadaşlar evet yıldızlarıniz barışmadı o kesin herkes kendince deneyimlerini tavsiyelerini fikirlerini sunuyor bazen iddialı bazen yanlış sekilde kaç yaşında insaniz yapmayın lütfen hos degil anneleriz biz sakinlik sükunet bize yakışır rica ediyorum üzmeyin kırmayın iki gunluk dunya herkes yeterince gergin yorgun buraya kafa dağıtmaya geliyoruz gördükçe üzülüyoruz
kizlar kaç zamanıdır yazacam lohusalık bitti yine cuz dağıtayım inşallah beraber okuyalim tek başına hatim bitirmek baya uzun sürer artik
isteyenler haber etsin
Ay em fayn tenks end yuu. Kolay gelsin efem. Ben bugün gene korkunçlu şeyler yedim, gece için enerji depoluyorum. Ikınsu ve annesinin gece maceralarıı, kaming suuunnn.......
Ama bak şimdi olmadi ki bu..herseyde bir uzmanlığı var önce ona danışman gerekiyor arkadaşım nasıl böyle bi hata yaparsın sen..gunlerce eleştiri alacaksın simdi
Simdi konunun ustimden gectide burda kizcagiz ortami sakinlestirmek istemis sadece neyse herkes gri olmus zaten... Bu kadar sanal adrenalin yeter uykusuzluga dewam