Oncelıkle doktorunaza danısın yanı bı muayne olun derım doktor kacıncı evrede olduguna baksın.anuflex dıye krem var 50 lıra cıvarı onu alabılırsın yada protolog krem alabılırsın. Buyuk tuvalet öncesı krem tuvalet sonrası sıcak su oturma krem suruyorsun. Hem daha rahat cıkrsın hem ılerlemesını engeller su ıcmeyınarttır ıncır ve kayısı ye bol bol ben bı paket kayısı bı haftada yıyorum. Incır ve dereotu guzel sut yapıyor. Ekmek yemeyı azalt balık tavuk yemeyı artır sert etteb uzak dur. Benım kesın amelıyat olmam lazım ek gıdayı beklıyorum 8 aylık fılan olsun cunku genel ya da lokal anestezı oldugu ıcın bırgun kadar emzırmıyosun. Insallah ılerlemeden toparlarsnEmziriyorum oğlum sadece anne sütüyle besleniyor.ameliyat mı korktum şimdi ya neden böyle oluyor ne yapabilirim
Maşallah size ss alıp eşime attım
Ben de geçen işten geldi ağladım çocuğu kucağına verip 12 saattir uyumuyo deliricem diye. Tamam sakin ol git uyu dinlen dedi. Uyudum 2 saat ve çocuk 2 saattir uyuyormuş. Ban diyoki kucağımda uyudu bak 2 saatte uyuyo.Geçen gece aşırı zorlandım hiç durmadı uyumadı kaldırdım biraz bakar mısın çok kötüyüm dedim tamam dedi kalktı uyudum bende uyandım çocuk uyuyor karşımda sırıtıyo Allahım bii gururla göğsünü kabartarak bak nası uyuttum biliyon mu aşkım yüzünü okşadım gözlerini yavaşca kapattım uyuttum sende öyle yap uyuyo diyo hem sinir oldum hem güldüm ya
2 ay 10 gün fln di 5800 fln di ya bu kiloya pek takılmamak lazım sağlığı yerindeyse4300gr di en son 2. Ayda
İnşallah canım ya sağol. Kabızlık yok bende aslında.ama ben çok su içiyorum zaten suyu çok sevdiğimden zorlanma olmadığı halde çok acı oluyo anlayamadım yani bu gün kan gelince de korktum çok geldi bı de.Oncelıkle doktorunaza danısın yanı bı muayne olun derım doktor kacıncı evrede olduguna baksın.anuflex dıye krem var 50 lıra cıvarı onu alabılırsın yada protolog krem alabılırsın. Buyuk tuvalet öncesı krem tuvalet sonrası sıcak su oturma krem suruyorsun. Hem daha rahat cıkrsın hem ılerlemesını engeller su ıcmeyınarttır ıncır ve kayısı ye bol bol ben bı paket kayısı bı haftada yıyorum. Incır ve dereotu guzel sut yapıyor. Ekmek yemeyı azalt balık tavuk yemeyı artır sert etteb uzak dur. Benım kesın amelıyat olmam lazım ek gıdayı beklıyorum 8 aylık fılan olsun cunku genel ya da lokal anestezı oldugu ıcın bırgun kadar emzırmıyosun. Insallah ılerlemeden toparlarsn
Yok ya içinden gelicek bence bi insanın..kocam da kocamm.hakkini yemeyim şimdi çok ilgilidir evcildir.cocuklara ve bana karşı ne yapacağını şaşırır.isten gelmesine rağmen yatana kadar ilgisini yardımını ekşit etmez saolsun..isten geldiğinde yemeği hazırlamaya masayı kur kaldır saolsun yapar hepsini..allah herkeze böyle koca nasip etsinİlkokul cocuguna anlatır gibi tane tane anlatmadikca fark etmiyorlar, gormuyorlar, yaradılış farki belki de.
Maşallah bacımYok ya içinden gelicek bence bi insanın..kocam da kocamm.hakkini yemeyim şimdi çok ilgilidir evcildir.cocuklara ve bana karşı ne yapacağını şaşırır.isten gelmesine rağmen yatana kadar ilgisini yardımını ekşit etmez saolsun..isten geldiğinde yemeği hazırlamaya masayı kur kaldır saolsun yapar hepsini..allah herkeze böyle koca nasip etsinee tabi bunların yanında benim vücutta
dinlenmiş olduğundan sütüm de yetiyor
canim orgu yelek faln giydiriyirmusunKızlar bu egzama mı 2 aylık asıdan sonra cıktı cene kısmında var sütüm cok gelıyor akıyor yoksa ondan mı oldu banyo yapınca fılan gecıyor sonra tekrar cıkıyor bı taraf ıyılesıyor dıger taraftan cıkıyorEki Görüntüle 2550914
Bence bunu her çift yaşıyordurayni benim eşim de cok rahat 5 tane ablasi olunca el bebek büyümüş. hamileyken arada yardim ediyordu bebek olunca hicbiseye elini surmuyordu aksam gelince bebege bakardi ben işleri yapardim simdi kaynanam bizde oldugu icin işlerimi rahatlikla yapiyorum kocaya minnet edecek durum kalmadi. Tek sıkıntı basbasa kalamiyoruz eskiden beraber koltukta uzanir tv izlerdik, simdi sanki iki yabanci olduk toplasan gunde kac kelime konusuyoruzdur acaba.
Aynen..Kesinlikle yaradılış
Kızlar bu egzama mı 2 aylık asıdan sonra cıktı cene kısmında var sütüm cok gelıyor akıyor yoksa ondan mı oldu banyo yapınca fılan gecıyor sonra tekrar cıkıyor bı taraf ıyılesıyor dıger taraftan cıkıyorEki Görüntüle 2550914
Allah kabul etsin inşallah canim tmm
Günde 3 kere 3 ölçek bir kere de 2 ölçek veriyorum.Günaydın tatlı anneler :) mama veren arkadaşlar kaç saatte bir kaç ölçek veriyorsunuz? Ne kadar zamanda bir emmek istiyor? Emzirme süreniz ne kadar? Bebeğiniz ne kadarlık? Ben bu beslenme olayını hala çözemedim. Her istediğinde emziriyorum. Mamayı 4 ölçek 4 saatte bir veriyorum. Ama kendi sütüm çok az emdikten sonra en fazla yarım saat duruyor.
Canım ben mamayi bırakmıştım kilo alımı gunde 10 gr düşünce tekrar basladım suan gunde 6-7 kez en az emziriyorum, 3 kezde 120cc mama veriyorum yani 4 ölcek oluyorGünaydın tatlı anneler :) mama veren arkadaşlar kaç saatte bir kaç ölçek veriyorsunuz? Ne kadar zamanda bir emmek istiyor? Emzirme süreniz ne kadar? Bebeğiniz ne kadarlık? Ben bu beslenme olayını hala çözemedim. Her istediğinde emziriyorum. Mamayı 4 ölçek 4 saatte bir veriyorum. Ama kendi sütüm çok az emdikten sonra en fazla yarım saat duruyor.
Sağım yapmaya hiç vaktim yok. Pek uyumayan bir bebek. Peki 3 ölçek ile ne kadar süre duruyor. Uyuduğunda ne kadar zaman uyuyor? Gündüz en fazla yarım saat uyuyor. Gece de en uzun 4 saatte uyanıyor. Sürekli ağlayan bir bebek değil ama acıktığında mama yemeden duramıyor. Mamayı bende azaltmak istiyorum. Kaç kere denedim ama durmuyor 3 ölçek ile 3 saat duruyor. İki mama arasında bazen 2 kere emiyor bazen 4 kere ama emme süresi uzun oluyor genede 20 ile 30 dakika arasında. Kesinlikle bi ek gıdaya geçsek. Çok mutlu olacağım.Günde 3 kere 3 ölçek bir kere de 2 ölçek veriyorum.
Mesela sabah 7. Oo da 3 ölçek. 13.00 da 3 ölçek 17.00 da 2 ölçek ve 19.00 da yatmadan önce 3 ölçek...
Emzirme de saati yok. Her mızırdamaya meme veriyorum. Bazen 2 dakika bazen 10 dakika bazen nr 30 dakika memede kalıyor. Gece eğer uyuyamazsa aç olduğunu hissedersem sağdığım sütümü veriyorum 2 veya 3 ölçek.
Amacım mamayı azaltmak onun yerine anne sütü vermek. Sağım yapmaya başladım bakalım ne olacak.
8. Aya kadar gelseydi bi. Somra ek gıda ve anne sütü ile mamayı yok ederiz inş.
Bizim kilo alımı iyi maşallah ama mama ile kilo alıyor. 3 kez ile doyuyor mu bizim 6 kez mama veriyorum. Kendimde 6 ile 8 kez emziriyorum. Şuan kaç kilo peki ve ne kadarlık bebeğin?Canım ben mamayi bırakmıştım kilo alımı gunde 10 gr düşünce tekrar basladım suan gunde 6-7 kez en az emziriyorum, 3 kezde 120cc mama veriyorum yani 4 ölcek oluyor
Aynen ıste anlattıgınız gıbı cenesen cıktı yana dogru yayıldı banyoda kırmızılık gıdıyor sonra tekrarlıyorAynen..
Sütten galiba.
Benim oğlumda var egzema.
Bu sefer çeneden başladı çıkmaya sivilce gibi ama çok kaşıyor oradan anladık egzema.
Takip edin yayılma yoksa Kesin sivilce.
Zaten banyodan sonra da yok oluyormuş.
Egzema yok olmuyor sadece kırmızılığı gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?