Yok canım hıc gıydırmedımcanim orgu yelek faln giydiriyirmusun
egzama mi bilmiyorum ama benimyegenime orgu yelek defa daha olmusti
Egzema olabilirAynen ıste anlattıgınız gıbı cenesen cıktı yana dogru yayıldı banyoda kırmızılık gıdıyor sonra tekrarlıyor
104 günlük.Bizim kilo alımı iyi maşallah ama mama ile kilo alıyor. 3 kez ile doyuyor mu bizim 6 kez mama veriyorum. Kendimde 6 ile 8 kez emziriyorum. Şuan kaç kilo peki ve ne kadarlık bebeğin?
3ölçek ile 4saat duruyor.Sağım yapmaya hiç vaktim yok. Pek uyumayan bir bebek. Peki 3 ölçek ile ne kadar süre duruyor. Uyuduğunda ne kadar zaman uyuyor? Gündüz en fazla yarım saat uyuyor. Gece de en uzun 4 saatte uyanıyor. Sürekli ağlayan bir bebek değil ama acıktığında mama yemeden duramıyor. Mamayı bende azaltmak istiyorum. Kaç kere denedim ama durmuyor 3 ölçek ile 3 saat duruyor. İki mama arasında bazen 2 kere emiyor bazen 4 kere ama emme süresi uzun oluyor genede 20 ile 30 dakika arasında. Kesinlikle bi ek gıdaya geçsek. Çok mutlu olacağım.
Bana emzirme danışmanı mama Azaltmada amaç kilo kaybetmemesidir demişti.Canım ben mamayi bırakmıştım kilo alımı gunde 10 gr düşünce tekrar basladım suan gunde 6-7 kez en az emziriyorum, 3 kezde 120cc mama veriyorum yani 4 ölcek oluyor
Canım ben burun akıntısından dolayı 3-4 kere götürdüm doktora güvenemedim bikaç farklı doktora götürdüm en son götürdüğüm doktor bebeğinin bişeyi yok ama hastanelere getirerek hasta edeceksin dedi. Çok ciddi sıkıntılar olmadıkça hastaneye gelmeyin dedi. Özelde de pek bişey yapmıyorlar açıkçası. Ben sağlık ocağına götürüyorum her ay kontrollerine o kadar. Aile hekimimiz çok iyi ilgileniyor.Her ay saglik ocagina gidiyorum boy kilo kafa olcumu yapılıyor tabiki ilk ay devlete götürdüğümde doktorlar bir hastalığı yoksa niye getirdin kafasinda hatta eloyle karnina dokunup bebegin cok iyi demişti resmen oyuzden devlete son 2 aydır götürmedim ama bu ayin 5ine randevu aldim devlete goturecegim de ister istemez vicdan yapiyorum butun şartları zorlayıp özele goturmelimiyim die sizlere de sorayım dedim ozelde ne gibi muanelerden geciyor neler oneriliyor her ay gelisimi icin bir katki ettirecek oneriler veriliyor mu.
2 ölçek 60cc en basindan beri. 2 ay 5 gunluk falan oldu, her mirin kirina veya ac olduğunu düşündüğümde meme veriyorum. 1 saat arayla bile olabiliyor. Genelde kısa emiyor zaten, uyuyacaksa uzun kaliyor veya keyif yapacaksa. Mamayi da günde 4 sefer gibi veriyorum, total 240cc.Günaydın tatlı anneler :) mama veren arkadaşlar kaç saatte bir kaç ölçek veriyorsunuz? Ne kadar zamanda bir emmek istiyor? Emzirme süreniz ne kadar? Bebeğiniz ne kadarlık? Ben bu beslenme olayını hala çözemedim. Her istediğinde emziriyorum. Mamayı 4 ölçek 4 saatte bir veriyorum. Ama kendi sütüm çok az emdikten sonra en fazla yarım saat duruyor.
Hasta olmadığı sürece doktor haklı yada senin biseyden supen olursa dr a git yoksa bende sağlık ocağına götürüyorum 2 oğlumda hep özele gittim 3. De sadece hastalık şupesinde gittim bide kalça ultrasonu icin hastahaneler mikrop yuvası ne özel ne devlet gerek yokHer ay saglik ocagina gidiyorum boy kilo kafa olcumu yapılıyor tabiki ilk ay devlete götürdüğümde doktorlar bir hastalığı yoksa niye getirdin kafasinda hatta eloyle karnina dokunup bebegin cok iyi demişti resmen oyuzden devlete son 2 aydır götürmedim ama bu ayin 5ine randevu aldim devlete goturecegim de ister istemez vicdan yapiyorum butun şartları zorlayıp özele goturmelimiyim die sizlere de sorayım dedim ozelde ne gibi muanelerden geciyor neler oneriliyor her ay gelisimi icin bir katki ettirecek oneriler veriliyor mu.
Aa sen de ne zamandir yazmiyordun sanki canimCanım ben burun akıntısından dolayı 3-4 kere götürdüm doktora güvenemedim bikaç farklı doktora götürdüm en son götürdüğüm doktor bebeğinin bişeyi yok ama hastanelere getirerek hasta edeceksin dedi. Çok ciddi sıkıntılar olmadıkça hastaneye gelmeyin dedi. Özelde de pek bişey yapmıyorlar açıkçası. Ben sağlık ocağına götürüyorum her ay kontrollerine o kadar. Aile hekimimiz çok iyi ilgileniyor.
Kızlar iki defa bezinde kan farkettim çok az bir miktar çok farkedilmiyor . Galiba süt alerjisi var bebegimde
Tesekkirler paylasimin icin. Ben rota yaptirmadim ama menenjit bu kadar onemliyse yaptiririm.. tek doz 403 cokmus gercekten :/hemen yazayin sonra okurum.
6AY OLMADAN OTURTMUYORUZ MINNOSLARI... doktordan ciktik. gelisimi iyi hamd olsun.
menenjit asisini mutlaka istiyrk diyor. hatta ogluma da. bebege 3 doz oglana 2 doz. tek dozu 403tl.. nasil olacak bu is... bebege 5ayda da baslayabiliriz dedi olur dedim. yan etkisi cokmus dedim. her asinin var bu asi cok onemli dedi.
emzirme arakari 2 saat olmali artik en az dedi. gunduz 2-3; gece 3-4 saatte bir emmeli dedi. alistir dedi. OLDUUUUU dedim. nasil olacaksa. gunduz neyse de gece zor.
Evet canım bakamamıştım ne zamandırAa sen de ne zamandir yazmiyordun sanki canim
Doymayınca mecburen artırdım mamayı 3 aylık olacak 8 gün sonra. Emerek uyuması yarım saat. Geceleri nasıl uzun uyuyor mu2 ölçek 60cc en basindan beri. 2 ay 5 gunluk falan oldu, her mirin kirina veya ac olduğunu düşündüğümde meme veriyorum. 1 saat arayla bile olabiliyor. Genelde kısa emiyor zaten, uyuyacaksa uzun kaliyor veya keyif yapacaksa. Mamayi da günde 4 sefer gibi veriyorum, total 240cc.
Bu haftaya kadar 4 ölçek le 5 saat duruyordu ama bu hafta durmuyor 3 aylık olacak sanırım büyüdüğü için yetmiyor. Seninki ne kadarlık3ölçek ile 4saat duruyor.
Arada emiyor artık ne kadar isterse.
Bazı günler uyumuyor.
Bazı günler parça parça toplam 3 4 saat uyur.
104 günlükBu haftaya kadar 4 ölçek le 5 saat duruyordu ama bu hafta durmuyor 3 aylık olacak sanırım büyüdüğü için yetmiyor. Seninki ne kadarlık
Maşallah kilosu da iyi doyuyor demekki. Sen süt artırmak için baya uğraşıyordun işe yaradı mı yaptıkların.104 günlük.
10 gün önce 6500 kiloydu kıyafetsiz 6300 falandır.
Doyuyor şimdilik.
Çişli 5 bez alıyorum. Doyduğunu gösterirmiş bu da.
İki saatte bir diyorlarda mama verdigim halde iki saat mamayla duruyor sonrasında Nerdeyse yarım saatte bir emmek istiyor. Ee nasıl iki saate çıkartıcaz. Bunun bir yolunu da bulursan yazar mısın? Senin verdiğin bilgilerden çok faydalanıyorumda tecrübeli anne :)hemen yazayin sonra okurum.
6AY OLMADAN OTURTMUYORUZ MINNOSLARI... doktordan ciktik. gelisimi iyi hamd olsun.
menenjit asisini mutlaka istiyrk diyor. hatta ogluma da. bebege 3 doz oglana 2 doz. tek dozu 403tl.. nasil olacak bu is... bebege 5ayda da baslayabiliriz dedi olur dedim. yan etkisi cokmus dedim. her asinin var bu asi cok onemli dedi.
emzirme arakari 2 saat olmali artik en az dedi. gunduz 2-3; gece 3-4 saatte bir emmeli dedi. alistir dedi. OLDUUUUU dedim. nasil olacaksa. gunduz neyse de gece zor.
Motilium ilaç baya işe yaradı benceMaşallah kilosu da iyi doyuyor demekki. Sen süt artırmak için baya uğraşıyordun işe yaradı mı yaptıkların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?