2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaaaa atak haftasındayız

Saykoya bağladı bebe..
Emmiyo
Ağlıyor sürekli
Uyumuyor.
Kakasını yapamıyor dedik yaptırdık yok susmadı.
Sadece kucakta susuyor.
Her atak haftasında olduğu gibi yani...
Bitsin bu haftaaaaa

Ikı gun benımde oyleydı aynayla kavga ettı resmen meme reddı oldu kaka yapmadı yuzunu astı durdu. Parca parca cok uyuyor gunduz cok uyumasıda ıyı degıl bı saat uyuyor ama bes kere fılan yatıyor kendı ıstıyor

Gece nasıl.

Bende çözemedim canım. Bizimde 3 aylık olacak az kaldı ve hala bir düzen kuramadım. Orta ayarda normal diyor doktor boyuna ve kilosuna. Bende fazlasını versem içer. Açlıktan sarılık oldu ilk doğduğunda o yüzden aç kalsın istemiyorum.

Valla baya araştırdım.
Mama almasındansa bu daha zararsız geldi.
Zate e- lactansia dan kontrol ettim ilaç çok çom düşük risk grubunda yani emzirmede güvenli katagoride
Anladım canım. Sen bir dene bakalım artacak mı. Benim sanırım sütüm beslemiyor ya da ben daha bu işi çözemediğim için doymuyor bilemiyorum. O yüzden mamayı da düzenli veriyorum doysun diye.

Benim oğlumda emerken uyumaya alıştı mama yese bile emmeden uyumuyor. Bunu bıraktırmam lazım. Çünkü emerken uyuyunca en fazla yarım saat sonra uyanıyor.

Anladım canım. Sen bir dene bakalım artacak mı. Benim sanırım sütüm beslemiyor ya da ben daha bu işi çözemediğim için doymuyor bilemiyorum. O yüzden mamayı da düzenli veriyorum doysun diye.
Kilo önemli.
Yani kiloya göre yiyor bebekler
Mesela 3 saatte bir besleyeceksen
Bebeğin kilosu × 150:8 yap. Çıkan sonuç saatte bir içmesi gereken mama cc si

Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde sütum pek yaramıyor sadece sütle kilo alamıyor bebeğim bana kalsa mamayı biraz daha fazla verirdim ama eşim verdirmiyor.Kızım en son 4 kilo falandı bu carsamba asilarimiz var gittigimizde tartılır bakalim mama takviyesi işe yaramışmı

Allah'ım şifa versin yaa normal doğum çok zormuş gerçekten
Bende normal oldum ama bence dogumla alakası yok ben yıne olmazdm dogum sonrası vucuda adepte olamıyoruz vucud su ıstıyor bıs az ıctık tabı rahım makata baskıda yapıyor benım doktorum dogumda sorun olmaz dogumdan sonra sorun yasarsn dedı oylede oldu. Uc aydır ıyılesmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…