2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
4 ölçekle 3 saat duruyor 3 gün sonra 3 aylık olacak
Aynı düzende Veriyoruz. Bu düzende doyuyor. Geceleri nasıl peki? Kaç saat uyuyor? Birde bu haftadalarki atak haftasında uyku düzeni ile ilgili bir farklılık yaşadınız mı ?

İnşallah yaramıştır. Çocuk duruyorsa ve kilo alımı iyiyse artırma. Ama benimki hem daha büyük hemde doymuyor durmuyor o yüzden fazla veriyorum.

Son düzenleme:
ya iste o kalabaligi eve tasimak istemiyorum kuzum bende yaa. ev kucuk zaten. sanirim kucuk bi mekan kiralamaya karar verdim. orda toplanilir, sonra dagilir herkes. cok yakinlar evime gecer, gerci cagirdiklarim hep yakin ama yani evde yapacak olsam eve cagiririm hepsini bi zahmet anlayisli olup evlerine gitsinler canim sonrasinda.

menuyu az ve öz yaparim evet canim.

İnanki çok su içiyorum hamileyken 5 litre içiyodum sonrasında en az 3.5 litre ben kışın bile 2.5 3 litre su içerim. Benim doğumdan sonra büyük bir sorunum oldu gaz ve dışkı tutamama.. doktor bi ay içinde geçer dedi geçti ama bu başladı bı buçuk aydır ishal bile sam acıyidu şimdi de kanama başladı.Allahim çok zor yaa.doktora gitmeliyim sanırım

Son düzenleme:
R Rzg14 ben 4.ayda destekli oturabilmeli diye biliyorum. sasirdim acikcasi dr soyledigine. Benm kizi oturtmamaya calisiyoruz ama inatla kendini one itip ayaklarina bakmaya caliaiyo biseylere uzanmaya calisiyo oturuyo yatirinca geriye egimli tutunca agliyo. bakalim 1 ay daha dayanariz en cok biz

cnm destekliyi konusmadik yazmistim. gozden kacirdin sanirim 6aydan once oturtmuyrz deyip gectik o kadar. nasilsa her ay kontrol var diye....

Bizde aynıyız. Dik tutmaya çalıştıkça kendini oturma pozisyonuna alıyor
Yatarken kafa kalkıyor artık
Bende en fazla 1 ay daha dayanırız diyorum

Bizde aynıyız. Dik tutmaya çalıştıkça kendini oturma pozisyonuna alıyor
Yatarken kafa kalkıyor artık
Bende en fazla 1 ay daha dayanırız diyorum
Ben desdeklı kucagımda durduruyorum hafıf cunku oyle durnaj ıstıyor. Elımle desteklıyorum 4. Ayınca desteklı oturma yastıgı almayı dusunuyorum.

Yetiyormu tam emin degilim canim zaten surekli emziriyorumda, mamayıda 120cc veriyorum sen nasil veriyorsun?
Yetip yetmediğini çişinden takip etmelisin.
24 saatte çişli bezlerinin toplamı 250 gram olmalı
Oluyorsa doyuyordur
Kaka ise doyma kriteri değil 4 5 günde bir yapabilir.

Ben desdeklı kucagımda durduruyorum hafıf cunku oyle durnaj ıstıyor. Elımle desteklıyorum 4. Ayınca desteklı oturma yastıgı almayı dusunuyorum.
Bu emzirme yastıklarındann aldım c şeklinde kuzenim onu kullanmıştı, senin dediğin başka bişey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…