Şöyle bir okudum da makat çatlağı çoğu kişiyi esir almış. Ben de dahil aşırı sinir bozucu bir durum. Kendime birkisel bir karışım hazırlicam. Bakalım memnun kalırsam size de yazarım. Ameliyat falan hiç olmak istemiyorum.
Aynı düzende Veriyoruz. Bu düzende doyuyor. Geceleri nasıl peki? Kaç saat uyuyor? Birde bu haftadalarki atak haftasında uyku düzeni ile ilgili bir farklılık yaşadınız mı ?
Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde sütum pek yaramıyor sadece sütle kilo alamıyor bebeğim bana kalsa mamayı biraz daha fazla verirdim ama eşim verdirmiyor.Kızım en son 4 kilo falandı bu carsamba asilarimiz var gittigimizde tartılır bakalim mama takviyesi işe yaramışmı
biz tabure bulduk onlara oturdular cnm evim buyuk zaten sıkıntı yasamadim ama cocuklar cok fena ellerinde telefon son ses oyun oynuyorlar bagiriyorlar ortalikta kosuyorlar anneleri hic umursamiyor salıyorlar ortaya cocuk allaha emanet ortalikta. kalabalik azalinca has akrabalar kaldi cay demledik cay servisi yaptik bi de cok sukur cay dökülmedi o kalabalikta. mevlide gelemeyen aksam geldi derken geceye kadar hareket devam etti.
menuyu cok cesitli yapma bence yenmiyor çöpe gidiyor yarim tabaklari mecbur cope doktuk.
ya iste o kalabaligi eve tasimak istemiyorum kuzum bende yaa. ev kucuk zaten. sanirim kucuk bi mekan kiralamaya karar verdim. orda toplanilir, sonra dagilir herkes. cok yakinlar evime gecer, gerci cagirdiklarim hep yakin ama yani evde yapacak olsam eve cagiririm hepsini bi zahmet anlayisli olup evlerine gitsinler canim sonrasinda.
Bende normal oldum ama bence dogumla alakası yok ben yıne olmazdm dogum sonrası vucuda adepte olamıyoruz vucud su ıstıyor bıs az ıctık tabı rahım makata baskıda yapıyor benım doktorum dogumda sorun olmaz dogumdan sonra sorun yasarsn dedı oylede oldu. Uc aydır ıyılesmedı
İnanki çok su içiyorum hamileyken 5 litre içiyodum sonrasında en az 3.5 litre ben kışın bile 2.5 3 litre su içerim. Benim doğumdan sonra büyük bir sorunum oldu gaz ve dışkı tutamama.. doktor bi ay içinde geçer dedi geçti ama bu başladı bı buçuk aydır ishal bile sam acıyidu şimdi de kanama başladı.Allahim çok zor yaa.doktora gitmeliyim sanırım
RRzg14
ben 4.ayda destekli oturabilmeli diye biliyorum. sasirdim acikcasi dr soyledigine. Benm kizi oturtmamaya calisiyoruz ama inatla kendini one itip ayaklarina bakmaya caliaiyo biseylere uzanmaya calisiyo oturuyo yatirinca geriye egimli tutunca agliyo. bakalim 1 ay daha dayanariz en cok biz
RRzg14
ben 4.ayda destekli oturabilmeli diye biliyorum. sasirdim acikcasi dr soyledigine. Benm kizi oturtmamaya calisiyoruz ama inatla kendini one itip ayaklarina bakmaya caliaiyo biseylere uzanmaya calisiyo oturuyo yatirinca geriye egimli tutunca agliyo. bakalim 1 ay daha dayanariz en cok biz
RRzg14
Yetip yetmediğini çişinden takip etmelisin.
24 saatte çişli bezlerinin toplamı 250 gram olmalı
Oluyorsa doyuyordur
Kaka ise doyma kriteri değil 4 5 günde bir yapabilir.
Yetip yetmediğini çişinden takip etmelisin.
24 saatte çişli bezlerinin toplamı 250 gram olmalı
Oluyorsa doyuyordur
Kaka ise doyma kriteri değil 4 5 günde bir yapabilir.