2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yetip yetmediğini çişinden takip etmelisin.
24 saatte çişli bezlerinin toplamı 250 gram olmalı
Oluyorsa doyuyordur
Kaka ise doyma kriteri değil 4 5 günde bir yapabilir.
Günde 5-6 kez cis yapiyor en az 1 kezde kaka yapiyor.Bezleri tartma gibi bir şansim yok malesef

Bir bez 30gr mi ne zaten, darasiyla mi 250gr toplam mi?
Normal bez beİn ağırlığı ile beraber.
Zaten 4 dolu bez 300 gram falan geliyor.
Ben sleepy bez kullanıyorum bu ıslakşık göstergeli. 3 çiş de doluyor o çizgi ve neredeyse 150 200 gram geliyor dolu dolu ise. Mesela çişinim rengi açık sarı olmalı o da önemli.
Susuz kalmamış olduğunu yani yeterince süt mama içtiğini gösterirmiş.
Ben bu bilgilerden sonra rahata erdim.
Günde 5 6 bez alıyorum dolu tamamdır diyorum.
Cidden de geçen ay 600 gram almıştı ki ben hep aç aç diyordum. 600 grami görünce mutlu olmuştum
Benim oğlan 2 ayda kilosunu 2ye katlandığı için 3. Ayda az aldı. Yani doktor 2 ye katlamadı idi 800 gram falan alırdı dedi.
Rahatladım baya yani.

Aynı düzende Veriyoruz. Bu düzende doyuyor. Geceleri nasıl peki? Kaç saat uyuyor? Birde bu haftadalarki atak haftasında uyku düzeni ile ilgili bir farklılık yaşadınız mı ?
Bazen gece 12 gibi yediyse 4 gibi uyanıyor eğer gündüz de uyuduysa.. ama eğer gündüz uyumadıysa çok fazla, huzursuzluk yaşadıysa gece uykusu daha uzun sürüyor 5,6 saat falan.. kızım daha uykulu olmaya başladı sanki bu atak ters tepki mi yaptı nedir

Bende genelde 12 gibi verince en fazla 6 ya kadar uyuyor oda hem emip hem mama yediyse. Bizim atak haftası dün bitti sanırım. Bugün gündüz daha fazla uyudu ve dün gecede iyi uyudu maşallah. :) şuan kaç kilo peki prenses. Bizimki 6 kiloydu en son. yarın öğreneceğim yeni kilosunu :)

Doymayınca mecburen artırdım mamayı 3 aylık olacak 8 gün sonra. Emerek uyuması yarım saat. Geceleri nasıl uzun uyuyor mu
Değişiyor. Bu ara düzene girdi diycektim, aglamasi azaldi falan ama bu aksam en berbat aglamalarindan birini yaşıyor.
İku sendemi tartıyorsun canım?Senin bebisin nasıl beslenmesi kilo durumu?
Yok be yavrum ne tartmasi, mantığı merak ettigimden sordum.
Gecen hafta carsamba 2.ay asilarini oldu, saglik ocagi 5.150gr 58cm dedi 29.8 doğumlu
Doktor tartisiyla fark cikiyor ama ona 3.ayda gideriz artik. Beslenmesi de hala mama destekli, geceleri genelde anne sütü gunduz 4 sefer falan mama da veriyorum 60cc. Sagmaya vaktim yok bilmiyorum sütün durumu ne.
Sen nasilsin? Bebegin nasil?

İyi akşamlar kızlar geçen gün kakada mukus ve birkaç nokta kan görünce soluğu doktorda aldım. İlk sorduğu soru çikolata gofret çok sık mi yedin oldu. Ben de iki haftadır puding ,Nescafe,çikolata,gofret derken ipin ucunu fena kaçırmıştım. Kaka testi istedi ama kakasinda gizli kan yada iltahap v.s çıkmadı. Yediklerine dikkat et süt ürünlerini azalt dedi. Her zaman yediğin seyleri miktar olarak arttırdığında bebek tepki verebilir dedi. Süt alerjisi var demedi ama aptamilin keçi sütlü mamasını da önerdi hatta numune varmış elinde bir kutu verdi bize. Ben arada mama verdiğimi söylemiştim onu verme bunu ver dedi. Çok uzun oldu okuyan gözlerinize sağlık

Nokta şeklinde üç dört tane kırmızı nokta vardı bir kere de pıhtıya benzer olmuştu
Bizin ilkinde baya biyerde nokta nokta şeklindeydi.sonra dr gösterdim onu tekrarlarsa konuşuruz dedik.o sıra yumurta yemeyi bıraktım.15 gün sonra dalarak bi tane yumurta yedim ve o gunun qksami yine geldi.(geleceği mi vardı yumurtadan mi oldu bilmiyorum)sonra tekrar deneyin dedim 15 gün sonra az bişiy gene geldi mukus şeklinde..dr erken doğduğu için ilk3 ay içinde olabiliyor böyle durumlar bir kez daha olursa test yapalım dedi..inşallah olmaz.alerjik gerçekten zor cunku

12. Hafta atağı çocuğu Çaki yaptı resmen.
Bi elimde bıçak bizi kovalamadığı kaldı.
Kıçı yere değse bağırıyor asla oturmak yok geziyoruz bakalım

Maşallah mutlunun kilosuda boyuda iyi bence.Bizimki anne karninda da minikti hala oyle 31.08 dogumlu en son 4 tü kilosu yarın aşılarımız var bakalım kac gr aldı.Bende sütümun ne durumda oldugunu bilmiyorum sağinca gelmiyo sagmadan da anlayamıyorum.Mama+meme idare ediyoruz şimdilik..Çok sıkıldım bu hesap kitaptan analık zor zanaat arkadaş

Hesap etme anacim, bosver. Versem dunyalari yer ama sonra kusar, ben ayarlamaya çalışıyorum o yüzden.
Bi de galiba regl oldum, süt azaliyormus deneyimleyen oldu mu? Mamayi arttiririm olmadı.

Hesap etme anacim, bosver. Versem dunyalari yer ama sonra kusar, ben ayarlamaya çalışıyorum o yüzden.
Bi de galiba regl oldum, süt azaliyormus deneyimleyen oldu mu? Mamayi arttiririm olmadı.
Bende dun regl oldum bugun sut azaldi cidden göğüslerim boşalmis gibi bende reglden diye düşündüm ama emin degilim

Ben bu sabah peynir v.s yemeyince iki.yumurta yedim insallah ondan birşey olmaz. Benimki süte karşı galiba sahlep Nescafe sıcak çikolata hepsini sütle yapıp içmiştim bu aralarda en farklı ve fazla yediğim besin oydu doktor çok sorun etmedi ama bazı doktorlar direkt diyete sokuyorlar benim de kafam karisti

Yetiyormu tam emin degilim canim zaten surekli emziriyorumda, mamayıda 120cc veriyorum sen nasil veriyorsun?
Heee tamam, uc kez mama ve diger anlarda emziriyosun yani. bi an sasirdim, gunde uc kez nasil yetiyo diye ben full emziriyorum. mama takviyesini sadece disari uzun saatler ciktigimda emzirme sansim olmadiginda veriyorum canim, haftada en fazla iki kez filan yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…