Günde 5-6 kez cis yapiyor en az 1 kezde kaka yapiyor.Bezleri tartma gibi bir şansim yok malesefYetip yetmediğini çişinden takip etmelisin.
24 saatte çişli bezlerinin toplamı 250 gram olmalı
Oluyorsa doyuyordur
Kaka ise doyma kriteri değil 4 5 günde bir yapabilir.
İku sendemi tartıyorsun canım?Senin bebisin nasıl beslenmesi kilo durumu?Bir bez 30gr mi ne zaten, darasiyla mi 250gr toplam mi?
Zaten 4 5 dolu bez ywterli geliyorGünde 5-6 kez cis yapiyor en az 1 kezde kaka yapiyor.Bezleri tartma gibi bir şansim yok malesef
Normal bez beİn ağırlığı ile beraber.Bir bez 30gr mi ne zaten, darasiyla mi 250gr toplam mi?
EvetBu emzirme yastıklarındann aldım c şeklinde kuzenim onu kullanmıştı, senin dediğin başka bişey mi?
Bazen gece 12 gibi yediyse 4 gibi uyanıyor eğer gündüz de uyuduysa.. ama eğer gündüz uyumadıysa çok fazla, huzursuzluk yaşadıysa gece uykusu daha uzun sürüyor 5,6 saat falan.. kızım daha uykulu olmaya başladı sanki bu atak ters tepki mi yaptı nedirAynı düzende Veriyoruz. Bu düzende doyuyor. Geceleri nasıl peki? Kaç saat uyuyor? Birde bu haftadalarki atak haftasında uyku düzeni ile ilgili bir farklılık yaşadınız mı ?
Bende genelde 12 gibi verince en fazla 6 ya kadar uyuyor oda hem emip hem mama yediyse. Bizim atak haftası dün bitti sanırım. Bugün gündüz daha fazla uyudu ve dün gecede iyi uyudu maşallah. :) şuan kaç kilo peki prenses. Bizimki 6 kiloydu en son. yarın öğreneceğim yeni kilosunu :)Bazen gece 12 gibi yediyse 4 gibi uyanıyor eğer gündüz de uyuduysa.. ama eğer gündüz uyumadıysa çok fazla, huzursuzluk yaşadıysa gece uykusu daha uzun sürüyor 5,6 saat falan.. kızım daha uykulu olmaya başladı sanki bu atak ters tepki mi yaptı nedir
Yani kendimi bildim bileli kabızım hiç normal olmadı kiKabızlık var mı sende bende kabızlık olmadı hiç ama yinede acı ve kanama oluyor
Değişiyor. Bu ara düzene girdi diycektim, aglamasi azaldi falan ama bu aksam en berbat aglamalarindan birini yaşıyor.Doymayınca mecburen artırdım mamayı 3 aylık olacak 8 gün sonra. Emerek uyuması yarım saat. Geceleri nasıl uzun uyuyor mu
Yok be yavrum ne tartmasi, mantığı merak ettigimden sordum.İku sendemi tartıyorsun canım?Senin bebisin nasıl beslenmesi kilo durumu?
Nasıl kan.taze kan mi yoksa böyle bulamaç gibi mi.bizde de oldu 3 defa..test yaptırmayı düşünüyorumKızlar iki defa bezinde kan farkettim çok az bir miktar çok farkedilmiyor . Galiba süt alerjisi var bebegimde
Nokta şeklinde üç dört tane kırmızı nokta vardı bir kere de pıhtıya benzer olmuştuNasıl kan.taze kan mi yoksa böyle bulamaç gibi mi.bizde de oldu 3 defa..test yaptırmayı düşünüyorum
Bizin ilkinde baya biyerde nokta nokta şeklindeydi.sonra dr gösterdim onu tekrarlarsa konuşuruz dedik.o sıra yumurta yemeyi bıraktım.15 gün sonra dalarak bi tane yumurta yedim ve o gunun qksami yine geldi.(geleceği mi vardı yumurtadan mi oldu bilmiyorum)sonra tekrar deneyin dedim 15 gün sonra az bişiy gene geldi mukus şeklinde..dr erken doğduğu için ilk3 ay içinde olabiliyor böyle durumlar bir kez daha olursa test yapalım dedi..inşallah olmaz.alerjik gerçekten zor cunkuNokta şeklinde üç dört tane kırmızı nokta vardı bir kere de pıhtıya benzer olmuştu
Maşallah mutlunun kilosuda boyuda iyi bence.Bizimki anne karninda da minikti hala oyle 31.08 dogumlu en son 4 tü kilosu yarın aşılarımız var bakalım kac gr aldı.Bende sütümun ne durumda oldugunu bilmiyorum sağinca gelmiyo sagmadan da anlayamıyorum.Mama+meme idare ediyoruz şimdilik..Çok sıkıldım bu hesap kitaptan analık zor zanaat arkadaşDeğişiyor. Bu ara düzene girdi diycektim, aglamasi azaldi falan ama bu aksam en berbat aglamalarindan birini yaşıyor.
Yok be yavrum ne tartmasi, mantığı merak ettigimden sordum.
Gecen hafta carsamba 2.ay asilarini oldu, saglik ocagi 5.150gr 58cm dedi 29.8 doğumlu
Doktor tartisiyla fark cikiyor ama ona 3.ayda gideriz artik. Beslenmesi de hala mama destekli, geceleri genelde anne sütü gunduz 4 sefer falan mama da veriyorum 60cc. Sagmaya vaktim yok bilmiyorum sütün durumu ne.
Sen nasilsin? Bebegin nasil?
Hesap etme anacim, bosver. Versem dunyalari yer ama sonra kusar, ben ayarlamaya çalışıyorum o yüzden.Maşallah mutlunun kilosuda boyuda iyi bence.Bizimki anne karninda da minikti hala oyle 31.08 dogumlu en son 4 tü kilosu yarın aşılarımız var bakalım kac gr aldı.Bende sütümun ne durumda oldugunu bilmiyorum sağinca gelmiyo sagmadan da anlayamıyorum.Mama+meme idare ediyoruz şimdilik..Çok sıkıldım bu hesap kitaptan analık zor zanaat arkadaş
Bende dun regl oldum bugun sut azaldi cidden göğüslerim boşalmis gibi bende reglden diye düşündüm ama emin degilimHesap etme anacim, bosver. Versem dunyalari yer ama sonra kusar, ben ayarlamaya çalışıyorum o yüzden.
Bi de galiba regl oldum, süt azaliyormus deneyimleyen oldu mu? Mamayi arttiririm olmadı.
Ben bu sabah peynir v.s yemeyince iki.yumurta yedimBizin ilkinde baya biyerde nokta nokta şeklindeydi.sonra dr gösterdim onu tekrarlarsa konuşuruz dedik.o sıra yumurta yemeyi bıraktım.15 gün sonra dalarak bi tane yumurta yedim ve o gunun qksami yine geldi.(geleceği mi vardı yumurtadan mi oldu bilmiyorum)sonra tekrar deneyin dedim 15 gün sonra az bişiy gene geldi mukus şeklinde..dr erken doğduğu için ilk3 ay içinde olabiliyor böyle durumlar bir kez daha olursa test yapalım dedi..inşallah olmaz.alerjik gerçekten zor cunku
Heee tamam, uc kez mama ve diger anlarda emziriyosun yani. bi an sasirdim, gunde uc kez nasil yetiyo diyeYetiyormu tam emin degilim canim zaten surekli emziriyorumda, mamayıda 120cc veriyorum sen nasil veriyorsun?
goguslerin yumusamasi bendede oldu ama sutum kesinlikle azalmadi. sana oyle gelmistir canim, bolca sivi tuketmeye devamBende dun regl oldum bugun sut azaldi cidden göğüslerim boşalmis gibi bende reglden diye düşündüm ama emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?