Değişiyor. Bu ara düzene girdi diycektim, aglamasi azaldi falan ama bu aksam en berbat aglamalarindan birini yaşıyor.
Yok be yavrum ne tartmasi, mantığı merak ettigimden sordum.
Gecen hafta carsamba 2.ay asilarini oldu, saglik ocagi 5.150gr 58cm dedi 29.8 doğumlu
Doktor tartisiyla fark cikiyor ama ona 3.ayda gideriz artik. Beslenmesi de hala mama destekli, geceleri genelde anne sütü gunduz 4 sefer falan mama da veriyorum 60cc. Sagmaya vaktim yok bilmiyorum sütün durumu ne.
Sen nasilsin? Bebegin nasil?
Bazen bizimki de çok fena oluyor. Bu hafta gece gündüz doğru düzgün uyumadı. Dün gece ve bugün iyiydi maşallah. Atak haftasında böyle oluyor. Neden ağlıyor ki? Gazdan falan mı?
Bazen bizimki de çok fena oluyor. Bu hafta gece gündüz doğru düzgün uyumadı. Dün gece ve bugün iyiydi maşallah. Atak haftasında böyle oluyor. Neden ağlıyor ki? Gazdan falan mı?
Bende genelde 12 gibi verince en fazla 6 ya kadar uyuyor oda hem emip hem mama yediyse. Bizim atak haftası dün bitti sanırım. Bugün gündüz daha fazla uyudu ve dün gecede iyi uyudu maşallah. :) şuan kaç kilo peki prenses. Bizimki 6 kiloydu en son. yarın öğreneceğim yeni kilosunu :)
Ben bu sabah peynir v.s yemeyince iki.yumurta yedim insallah ondan birşey olmaz. Benimki süte karşı galiba sahlep Nescafe sıcak çikolata hepsini sütle yapıp içmiştim bu aralarda en farklı ve fazla yediğim besin oydu doktor çok sorun etmedi ama bazı doktorlar direkt diyete sokuyorlar benim de kafam karisti
Biz gittik bugün. 7300 olmuş boyu da 63 cm dedi. Maşallah Kilosuna çok demedi ama artırma doyuyorsa böyle devam et dedi. Bakalım seninki ne kadar olmuş
Anneler ve bebeklerin tüm ihtiyaçlarını yanlarında taşımalarına olanak sağlayan bebek bakım çantası modelleri Kraftbaby.com'da. Bebek bakım çantası modellerini satın almak için tıklayın!
Biz gittik bugün. 7300 olmuş boyu da 63 cm dedi. Maşallah Kilosuna çok demedi ama artırma doyuyorsa böyle devam et dedi. Bakalım seninki ne kadar olmuş
Canım maşallah ne güzel boyu da kilosu da Bizim 4100 doğmuştu şimdi 6300 lerde daha ikiye katlamadı kilosunu siz neredeyse ikiye katlamışsınız kiloyu doğum kilosuna göre maşallah
Canım maşallah ne güzel boyu da kilosu da ♥ Bizim 4100 doğmuştu şimdi 6300 lerde daha ikiye katlamadı kilosunu siz neredeyse ikiye katlamışsınız kiloyu doğum kilosuna göre maşallah
Acık konusmak gerekırse canlarım burdakı bazı arkadaşlar o kadar egolu kı gercek hayatta tanımadan burdan ıkı satırından anlıyorum iticiligini cok bılmıslık taslıyorlar. Bızde üniversite okuduk bızde yuksek lısans yapıyoruz ya da yapmıyoruz beş doktora görünüp üsütüne belırtmıyoruz. Burasınen ıyı ben bılırım en ıyı ben yaşarım klubu degıl burda bana güzel tecrubelı anneler lazım sızın bıldıklerınız sızın olsun. Bende uzaktan takıp edıp sonradan katıldım bura kımsenın tapulu malı degıl özelden bana mesaj atıp neden begendın o kısının yazısını dıyen ınsanı anlamadım yanı gel oyumuda sorgula ıstersen . Herkes yanlış bır sen dogrusun. Gruba dıs kulvardan katılan arkadaşa gelınce verdıgı bılgıler guzel uyuyor bana ama baskasına uymayabılır saygım var bana özelden yazabılırsınsın yazıyorsun zaten arada kavgaya mahal vermeyelım herkesın düşğncesı sussun bebısler konussun
Hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım.konuşuruz tabiki,sende ne zaman istersen yazabilirsin,sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin,elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.görüşmek üzere bebişini çok çok öp benim yerime
Canım maşallah ne güzel boyu da kilosu da ♥ Bizim 4100 doğmuştu şimdi 6300 lerde daha ikiye katlamadı kilosunu siz neredeyse ikiye katlamışsınız kiloyu doğum kilosuna göre maşallah
Sağol canım. 3800 doğdu boyu da 50cm doğdu. Sarılık olunca 3500 e düştü. Mamayla anne sütüyle besleniyor. Aç kaldığı için sarılık olunca aç birakmiyorum saatli mama veriyorum ve sürekli emziriyorum. Sizinkininde maşallahı var Allah sağlık versin hepsine.
3gün sonra 3aylık olacağız bizde. Boyu geçen ay 61cm kilosu da 6.200gramdı canım. Bu ay bakalım ne olacak cumartesi gideceğiz Peki gelişim olarak dönme, oyuncak kavramaya çalışma, konuşma, yüz üstü yatınca kafasını kaldırması nasıl? Yapabildikleri var mı
Kızlar size bir sorum var lütfen çok kişi cevaplarsa sevinirim herkes bilgilenmiş olur Malum bebeklerimiz ek gıdaya başladıklarında (6.ay) kış mevsiminde olacağız. Ben şimdiden ek gıda için şeftali, avokado ve mango attım buzluğa. Kış mevsi olmadıkları için eksik kalmasın diye vermek istiyorum. Tabiki buna ek kışın bulabileceğim elma armut muzda vereceğim. En önemlisi doktorumun bana verdiği ek gıda listesini baz alacağım. Ek olarak yoğurt yapma makinesi alacağım taze taze yapabileyim diye. Siz hiç hazırlık yaptınız mı? Meyve sebze buzluğa koydunuz mu