2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bazen bizimki de çok fena oluyor. Bu hafta gece gündüz doğru düzgün uyumadı. Dün gece ve bugün iyiydi maşallah. Atak haftasında böyle oluyor. Neden ağlıyor ki? Gazdan falan mı?

Bazen bizimki de çok fena oluyor. Bu hafta gece gündüz doğru düzgün uyumadı. Dün gece ve bugün iyiydi maşallah. Atak haftasında böyle oluyor. Neden ağlıyor ki? Gazdan falan mı?
Gaz
Bu nedenle uykuda kalamayip iuice sinir olma, gaz uyku karışık aglama derken çığ gibi büyüyor iş.

Aman uyusun Geçen ay 5800 küsürdü. Bende yarın gidicem bakalım ayda 1 kilo alıyor neredeyse muhtemelen 6800 küsürdür.

Bana da yumurta baharat çikolata kahve süt ve süt ürünleri yeme dedi.

Aman uyusun Geçen ay 5800 küsürdü. Bende yarın gidicem bakalım ayda 1 kilo alıyor neredeyse muhtemelen 6800 küsürdür.
Biz gittik bugün. 7300 olmuş boyu da 63 cm dedi. Maşallah Kilosuna çok demedi ama artırma doyuyorsa böyle devam et dedi. Bakalım seninki ne kadar olmuş

Kizlar bakim.cantasi ve 15 kasim bim indirimi

Eklentiler

• IMG_20191106_120945.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20191106_120958.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 54
Biz gittik bugün. 7300 olmuş boyu da 63 cm dedi. Maşallah Kilosuna çok demedi ama artırma doyuyorsa böyle devam et dedi. Bakalım seninki ne kadar olmuş
Canım maşallah ne güzel boyu da kilosu da Bizim 4100 doğmuştu şimdi 6300 lerde daha ikiye katlamadı kilosunu siz neredeyse ikiye katlamışsınız kiloyu doğum kilosuna göre maşallah

Canım maşallah ne güzel boyu da kilosu da ♥ Bizim 4100 doğmuştu şimdi 6300 lerde daha ikiye katlamadı kilosunu siz neredeyse ikiye katlamışsınız kiloyu doğum kilosuna göre maşallah
Kaçıncı ayda ikiye katlaması gerekiyor canım ilk üç veya ilk 6ay içerisinde mi

Hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım.konuşuruz tabiki,sende ne zaman istersen yazabilirsin,sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin,elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.görüşmek üzere bebişini çok çok öp benim yerime

Canım maşallah ne güzel boyu da kilosu da ♥ Bizim 4100 doğmuştu şimdi 6300 lerde daha ikiye katlamadı kilosunu siz neredeyse ikiye katlamışsınız kiloyu doğum kilosuna göre maşallah
Sağol canım. 3800 doğdu boyu da 50cm doğdu. Sarılık olunca 3500 e düştü. Mamayla anne sütüyle besleniyor. Aç kaldığı için sarılık olunca aç birakmiyorum saatli mama veriyorum ve sürekli emziriyorum. Sizinkininde maşallahı var Allah sağlık versin hepsine.

86 günlük şuan canım 3 aylık olmasına 6 gün var. Seninki ne kadarlık? Sağol tatlım
3gün sonra 3aylık olacağız bizde. Boyu geçen ay 61cm kilosu da 6.200gramdı canım. Bu ay bakalım ne olacak cumartesi gideceğiz Peki gelişim olarak dönme, oyuncak kavramaya çalışma, konuşma, yüz üstü yatınca kafasını kaldırması nasıl? Yapabildikleri var mı

Kızlar size bir sorum var lütfen çok kişi cevaplarsa sevinirim herkes bilgilenmiş olur Malum bebeklerimiz ek gıdaya başladıklarında (6.ay) kış mevsiminde olacağız. Ben şimdiden ek gıda için şeftali, avokado ve mango attım buzluğa. Kış mevsi olmadıkları için eksik kalmasın diye vermek istiyorum. Tabiki buna ek kışın bulabileceğim elma armut muzda vereceğim. En önemlisi doktorumun bana verdiği ek gıda listesini baz alacağım. Ek olarak yoğurt yapma makinesi alacağım taze taze yapabileyim diye. Siz hiç hazırlık yaptınız mı? Meyve sebze buzluğa koydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…